iyi günde kötü günde

marbling

Hayalle beslen, hedefle güçlen💪
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.537
2.641
333
41
arkadaslar Oya Germen ve Canten Kaya nin sunumuyla güzel bir program.ben cok egleniyorum seyrederken.her türlü problemler konusuluyor.kanal 1 de türkiye saati ile 14:20 de basiyor.gece saat 1 dede tekrari var.hosuma gitti paylasmak istedim.sevgiler..a.s.

bu program benimde çok hoşuma gitti...
sohbetleri çok keyifli.....

cok yararlı bir program olmuş.insan kendi hatalarını ve eşinde olması nı istediği şeyleri görebiliyor.benim eşim kısmıtamamda bende eksikler var .seyrettikcede farkına varıyorum zaten.tavsiye ederim.

kızlar süper bi program keşfettim. evlilik arifesinde olduğum için faydası olur diye ilgimi çekti. programı ilişki uzmanı canten kaya ve oya germen sunuyor. sabah 9.30- 11.30 arasında kanal1 de. belirlenen bir konu üzerinde konuşuluyor ve o konuyla ilgili mail ve telefonlara cevap veriliyor. kk daki bir derdim var köşesi gibi. o kadar samimiler ki anlatamam. ayrıca canten bey çok komik bir insan oya hanımın da kahkahası harika. hem eğleniyorum, hem öğreniyorum, bazen de ağlıyorum insanların hayatlarına. evli ve evlilik hazırlığında olanlar için çok faydalı tavsiye ederim.

“İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE”

Oya Germen ve Canten Kaya’nın sunduğu “İyi Günde Kötü Günde” Kanal 1 ekranlarında...

Mutlu ve sorunsuz bir ilişki yürütmek isteyen izleyicilerin sorunları canlı yayında telefon bağlantılarıyla masaya yatırılacak.

Kırıkkalplerin Oya ablası “Oya Germen” ve ilişki uzmanı Canten Kaya, ilişkilerinde sorunlar yaşayan çiftlerin sorunlarını çözüme ulaştırmaya çalışacak ve benzeri sorunlar yaşayan izleyicilere de yol gösterecek.

Ailelerin istemediği kişilerle evlenmiş çiftler, bitmiş ama unutulmayan ilişkiler, ailelerin araya girmesi ile ilişkilerde yaşanan sorunlara çözümler üretirken, uzun süreli mutlu giden ilişkilerin sırlarına da bu programda yer verilecek.

Oya Germen ve Canten Kaya’nın ilişkiler üzerine tavsiyelerde bulunduğu “İyi Günde Kötü Günde”

Teşekkürler canım.Ben bu programı 2 aydır öğlen 15:00te izliyordum.Ama bir haftadır yoktu.Demek ki saati değişmiş sabaha alınmış.Senin sayende öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim.Gerçekten çok tatlı bir program a.s

evet bu hafta değişmiş. ben önceden geceleri tekrarını izliyordum. o saatte emine bederin programı var artık sanırım. rica ederim, bende müptelası oldum resmen.hihoyyyt

bende ızlıyorum..
acıkcası o saatlerde yayınlanan tum programlardan daha verımlı oldugunu da dusunuyorum..
sabah kadın programlarından haz etmeyenlere bır alternetıf..

bır sey daha evlılık programı yazmıssın yaa baslıga ..
bılmeyenler ıcın okundugunda evlendırme programı ızlenımı verıyor uyarım dedım..:roflol:
evlılık programı degıl yanlızca tatlım daha cok ılıskıler uzerıne..yerimseniben

çok kaliteli bir program.canten hoca bir harika.bayılıyorum onların sohbetlerine.ama eski saati
daha iyiydi..................

Dishe canım bencede sabah programları arasında en iyisi. hiç değilse sahte olayları acite edilip önümüze koymuyorlar. hem eğlenceli, hem de faydalı bir program.evet yanlış bi tabir kullanmışım evlilik programı deyince bu esra erol'un yaptığı bişey gibi gelmesin kimsenin aklına.kaydirigubbakcemile3 peki ben konu başlığını nasıl değiştirebilirim?

Dilanaz cım bencede eski saati daha iyiydi, zaten bu program saatinin 3. değişimi. sanırım kadın programı olduğundan sabaha koydular.

Son düzenleme:
kızlar bugün haydar dümen konuktu, öldüm gülmekten, oya hanımın da gözlerinden yaşlar geldi artık. canten bey çok utanıyor bu konuları konuşmaktankaydirigubbakcemile3

kızlar bugün haydar dümen konuktu, öldüm gülmekten, oya hanımın da gözlerinden yaşlar geldi artık. canten bey çok utanıyor bu konuları konuşmaktankaydirigubbakcemile3

bugun ızleyemedım..
sabah elektrıkler yoktu..:sm_confused:
ama bılıyordum Haydar ın gelecegını..delikafadulden
neyse gece tekrarı olursa ordan ızlerım artık..

bende bugün pek izleyemedim işlerim vardı.sadece haydar dümenin geldiğini gördüm.
eski saatindeyken hiç kaçırmıyordum......

aa herkes kaçırmış bugün. bende yarım saatini kaçırdım telefon gelmişti. gece tekrarı 1.30- 3 arası belki izleyemediğim yeri izlerim.

bende bugün pek izleyemedim işlerim vardı.sadece haydar dümenin geldiğini gördüm.
eski saatindeyken hiç kaçırmıyordum......

ne dıye saatını degıstırdıler kı zaten..:dilcikar:
eskı saatı cok daha ıyıydı :1closedeyes:bende kacırmıyordum ozamankaydirigubbakcemile

kızlar yarın 7.30 daymış haberiniz olsun. neden zırt pırt değiştiriyorlar ki saatini. belki de tekrarıdır bilmiyorum ama.

7.30 ne alaka bende son yarım saatine yetiştim.saçma sapan programların saati değişmiyor.
öğleden sonraları evlilik programları izlemek zorundamıyız?

kızlar yarın 7.30 daymış haberiniz olsun. neden zırt pırt değiştiriyorlar ki saatini. belki de tekrarıdır bilmiyorum ama.

yuhh artık..kötükedihüso
oldu olacak ssatını 6 ya cekselermıs..:mymeka:
bence eskı cekımlerdendır o..:sm_confused:
ızleyemedım tabıı halıyle..

bencede eski çekim canım.çünkü canlı yazmıyor.kanal1de mail attım.
kaliteli bir programdı yazık oldu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…