- 2 Ocak 2022
- 3.062
- 4.518
- 83
- Konu Sahibi purpleflower35
- #141
Biz Türklerden nefret ettiklerini burada öğrendim ben deEvet Almanlara soğuk derler külliyen yalan. Herkes o kadar hoşgörülü ve yardımsever ki.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz Türklerden nefret ettiklerini burada öğrendim ben deEvet Almanlara soğuk derler külliyen yalan. Herkes o kadar hoşgörülü ve yardımsever ki.
Ya Almancı akrabalarım anlatırdı Almanlar şöyle kibar böyle güler yüzlü içimden diyorum ki ne çok abarttın. Sonra bı gittim anam bu ne kibarlık güler yüz o kadar şaşırdım ki hani almanlar kaba ve soğuktu. Asıl turkler o kadar kaba ki bayramdi gittiğimde Türkçe konuşanlara merhaba diyorum ağzını açmış suratıma bakiyo ne bakıyorsun sence sana neden merhaba demiş olabilirimBiz Türklerden nefret ettiklerini burada öğrendim ben de![]()
Eyalete göre değişebiliyor. Benim yaşamış olduğum şehirdeki Almanlar güleryüzlü ve konuşkan olurlar genelde. Ama mesela Almanya'nın güneyinde sokakta bir çoğunun suratı asık olur, çalışanlar yine de işleri gereği güleryüz gösterip iyi günler dilerler.Ya Almancı akrabalarım anlatırdı Almanlar şöyle kibar böyle güler yüzlü içimden diyorum ki ne çok abarttın. Sonra bı gittim anam bu ne kibarlık güler yüz o kadar şaşırdım ki hani almanlar kaba ve soğuktu. Asıl turkler o kadar kaba ki bayramdi gittiğimde Türkçe konuşanlara merhaba diyorum ağzını açmış suratıma bakiyo ne bakıyorsun sence sana neden merhaba demiş olabilirimTürkiye genel olarak kaba bı millet malesef... Doktor hasta azarlar hasta doktor döver. O gün kötü gunundesin diye insanlara kabalık yapmanın bı faydası yok.
Bölge bölge yorumlayacak kadar bilgim yok malesef :) o an çok kötü de hissediyor olabilir insan ama kaba olmak hiçbir şey kazandirmaz ki bi insana. Bir de kabalık savunulmus falan çok şaşırdım. Bir ürün hizmet almaktan bağımsız olarak İNSAN zaten kibar bı canlıdır. Hayvan değiliz ki koklasarak savarasak işeyerek anlasalimEyalete göre değişebiliyor. Benim yaşamış olduğum şehirdeki Almanlar güleryüzlü ve konuşkan olurlar genelde. Ama mesela Almanya'nın güneyinde sokakta bir çoğunun suratı asık olur, çalışanlar yine de işleri gereği güleryüz gösterip iyi günler dilerler.
Ben de o yorumları anlayamıyorum.Bölge bölge yorumlayacak kadar bilgim yok malesef :) o an çok kötü de hissediyor olabilir insan ama kaba olmak hiçbir şey kazandirmaz ki bi insana. Bir de kabalık savunulmus falan çok şaşırdım. Bir ürün hizmet almaktan bağımsız olarak İNSAN zaten kibar bı canlıdır. Hayvan değiliz ki koklasarak savarasak işeyerek anlasalim![]()
Tatlım maalesef genel olarak insanlar "bencil" oldu. Gülümsemek, günaydın demeyi kendilerince çok görüyorlar. Ben de sizin gibiyim. Önceleri gerilirdim bu tip geri dönüşler şimdi hiç umrumda değil. İstiyorsam günaydın diyorum istemiyorsan demiyorum. Böyle çirkin geri dönüş aldığım insanların bir sonraki karşılaşmalarda yüzlerine bakmıyorum. Nezaket de hak edene mutevazilik da bir yere kadarMerhaba ben mi abartıyorum normal mi bu durum markette kasiyere işlem bitince iyi günler diyip çıkıyorum cevap gelmeyince sinir oluyorum yada bi insana güler yüzlü davranıp aynı şekilde karşılık görmeyincede takıyorum kişisel algılıyorum acaba ben itici birimiyim neden böyle oluyo diye çocuğumun servis hosteside merhaba bilmez iyi günler bilmez acaba sadece bana mı böyle ben kadına iyi günler diyorum ya ya mıy mıy bi sesle sanki zorla karşılık veriyo yada hiç cevap vermiyo bende bikaç kere hiç demedim iyi günler falan ama kendimi onun gibi medeniyetsiz hissettim selamsız olur mu ya nezakatsizlik. İnsanlsrın geneli mi böyle yoksa bende mi bi sorun olabilir ?
O yorum sahipleri de iyi günlere cevap vermeyen ''kaba'' insanlardan demekkiBen de o yorumları anlayamıyorum.![]()
Kesinlikle..O yorum sahipleri de iyi günlere cevap vermeyen ''kaba'' insanlardan demekki![]()
takmayin medeniyetten bihaber insanlar cok fazla. sizin anlattiginiz davranis bicimlerinin bir ust levelini is yerinde cok gordum ben:) arkadasa "gunaydin" diyorum bana cevap vermiyor ertesi gun kendisi gunaydin diyor sohbet ediyor, sonraki gun yine buz gibi. dengesiz ve medeniyetten uzak insan cokMerhaba ben mi abartıyorum normal mi bu durum markette kasiyere işlem bitince iyi günler diyip çıkıyorum cevap gelmeyince sinir oluyorum yada bi insana güler yüzlü davranıp aynı şekilde karşılık görmeyincede takıyorum kişisel algılıyorum acaba ben itici birimiyim neden böyle oluyo diye çocuğumun servis hosteside merhaba bilmez iyi günler bilmez acaba sadece bana mı böyle ben kadına iyi günler diyorum ya ya mıy mıy bi sesle sanki zorla karşılık veriyo yada hiç cevap vermiyo bende bikaç kere hiç demedim iyi günler falan ama kendimi onun gibi medeniyetsiz hissettim selamsız olur mu ya nezakatsizlik. İnsanlsrın geneli mi böyle yoksa bende mi bi sorun olabilir ?