Evet ...Neden bu kadar umutsuzsunuz?Tüp bebek tedavisiyle mi olmuştu?Bende 3 kere denedim tüp bebek olmadı…Hayırlısı buymuş diyorum
Sizin bebeğiniz sizin kaderinizde varsa eğer, o gelip annesini bulacak. Nasibin önüne hiçbir şey gecemez. O yüzden içinizi ferah tutun lütfen2 ay önce düşük yaptım.Iyi değilim atlatamiyorum hala.Sanirim asla anne olamayacağım.Esim dünya iyisi bir insan benim her şeyim.Evlat edinmek istedik ama evliligimiz daha 5 yıl olmadı.Eksigim yalnizim.
Ufak bir kız çocuğu gördüm sokakta.Dileniyor ayağında ayakkabı yok bu soğukta üstünde bir şey yok.Annesi gledi özellikle öyle giydiriyormus millet acıyıp para versin diye.O kadar bu çocuğu haketmiyor ki.Benim olsa başımda taşırım...
Sizler neler yaşadınız canlarim.Bazilariniz çok güçlü bakıyorum 4 kere dusuk yapmış 3 kere tup bebek denemiş gurur duyuyorum bu kadınlarla ama ben üzgünüm.
Yemin ederim söylüyorum kendine bak millet hastalıklarla uğraşıyor kanser var deprem oldu milletin canı enkaz altında kaldı.Benim çok şükür sonra yine karamsarlık.Belki söylerken kolay gibi düşünebilirsiniz ama yine bir kaç şey söylemek istiyorum.
Hayatımızda bir şeyi çok isteyip ulaşamadığımızda onu ne kadar odak noktası haline getirirsek o kadar sahip olamıyoruz.
Biraz akışına bırakın. Hayatınızı diğer açılardan dolu geçirin, iyi hissetmeye çalışın.
Sonrasında nasip olur inşallah gönlünüze göre güzelce yetiştirirsiniz.
Dusuk sebebiniz nedir? Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaAllah sizede. Hayırlısı nezmansa ozman olsun bol bol dua edin2 ay önce düşük yaptım.Iyi değilim atlatamiyorum hala.Sanirim asla anne olamayacağım.Esim dünya iyisi bir insan benim her şeyim.Evlat edinmek istedik ama evliligimiz daha 5 yıl olmadı.Eksigim yalnizim.
Ufak bir kız çocuğu gördüm sokakta.Dileniyor ayağında ayakkabı yok bu soğukta üstünde bir şey yok.Annesi gledi özellikle öyle giydiriyormus millet acıyıp para versin diye.O kadar bu çocuğu haketmiyor ki.Benim olsa başımda taşırım...
Sizler neler yaşadınız canlarim.Bazilariniz çok güçlü bakıyorum 4 kere dusuk yapmış 3 kere tup bebek denemiş gurur duyuyorum bu kadınlarla ama ben üzgünüm.
Yoğun kanama gece bir uyandım bütün yatak batmış her yer kan sonra çocuğumun ölüsünü gördüm.Dusuk sebebiniz nedir? Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaAllah sizede. Hayırlısı nezmansa ozman olsun bol bol dua edin
Yemin ederim söylüyorum kendine bak millet hastalıklarla uğraşıyor kanser var deprem oldu milletin canı enkaz altında kaldı.Benim çok şükür sonra yine karamsarlık.
Neler yaşadınız diye sormuşsun . Tekrarli düşük öyküm var ve cok kötü şeyler yaşadım duygusal anlamda. Ayrıca bilimsel bir sebep de bulunamadı2 ay önce düşük yaptım.Iyi değilim atlatamiyorum hala.Sanirim asla anne olamayacağım.Esim dünya iyisi bir insan benim her şeyim.Evlat edinmek istedik ama evliligimiz daha 5 yıl olmadı.Eksigim yalnizim.
Tüp bebekle anne oldum, sizi o kadar iyi anlıyorum ki, çocuk göresim gelmezdi kıskanırdım.
Geçen gün eşimle konuşuyorduk, hayatı kaçırmışız. Evlendiğimiz aydan itibaren “çocuk” diye ne tatile gitmişiz, ne gezmişiz. Şimdi çocuklardan gidemiyoruz. Bunu okurken “çocuğum olsun da gitmeyeyim” diyeceksiniz ama öyle olmuyor, zaman akıyor ve siz tutamıyorsunuz. Ümitsizliğe kapılmayın, hayatı ona endekslemeyin lütfen tadını çıkarın
Bu arada tatil sadece ufak bir örnek.
Bence üzülme ve bır çok tedavı var. Allahım sana yardım etsın. Bu mübarek günlerde dua edıcem.2 ay önce düşük yaptım.Iyi değilim atlatamiyorum hala.Sanirim asla anne olamayacağım.Esim dünya iyisi bir insan benim her şeyim.Evlat edinmek istedik ama evliligimiz daha 5 yıl olmadı.Eksigim yalnizim.
Allah sağlıkla nasip etsin kucaginiza almayı. Kac aylikti düştüğünde? Benim kardeşimde dusuk yapti . Bidaha hamile kaldı 1 sene sonra. Sağlıklı bi bebeği oldu çok şükürYoğun kanama gece bir uyandım bütün yatak batmış her yer kan sonra çocuğumun ölüsünü gördüm.
Geçen gün dolmuş duragindayken bir kadın yanıma oturdu. Sessizce oğlunu sevebilir miyim dedi. Tabi ki dedim gülümsedim.kadin maskesini taktı eline kolanya sürdü oğlumun saçını oksadi. Sonra dedi ki 25 yıldır bekliyorum.Asla ümidimi kaybetmedim. Biliyorum zamanı var. Zamanı geldiğinde bana gelecek yavrum. Galiba biraz zamana bırakmak gerekiyor. Ve umudunu yitirmemek gerekiyor.2 ay önce düşük yaptım.Iyi değilim atlatamiyorum hala.Sanirim asla anne olamayacağım.Esim dünya iyisi bir insan benim her şeyim.Evlat edinmek istedik ama evliligimiz daha 5 yıl olmadı.Eksigim yalnizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?