iyi hissetmiyorum cocuksuz

Bir yakınıma iki aşılama bir tüp bebek ve iki düşükten sonra,tam 15 yıllık evliyken doğal yollardan mevlam evlat nasip etti.
Dua edin herşeyin bir zamanı var.
İnşallah hayırla alırsınız evladinizi kucağınıza.

her şeyin bir zamanı var, buna kalpten inanıyorum. daha 5 yıllık bile evli değilmişsiniz hem.
ben de 4 yıldır uğraşıyorum, dünya iğne ilaç, aşılama, tüp bebek hepsi negatif oldu. daha 1 hafta oldu negatifi öğreneli ve başka dondurulmuş embriyom da yok. bir kaç ay sonra sıfırdan başlayacağım tekrar.
bu süreçte iki yakın arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim. demek ki benim için şu an zamanı değilmiş diyorum. modumu düşürmektense tatil vs ayarlıyorum.. yapabileceğim heyecanlı şeylerin üzerinde duruyorum. doktorum da böyle önermişti zamanında, çocuk düşüncesini sürekli kafanda tekrarlamak yerine tatile çıkın, gezin, dolaşın ne kadar düşünürsen o kadar stres yaparsın demişti. eğer durum elveriyorsa sizde biraz kafanızı dağıtmak için bir şeyler yapabilirsiniz.

Benzer yollardan geçtim. Hiç bir zaman anne olamayacağım ben diyordum. Şimdi 2 yaşında kızım var. Geriye dönüp baktığımda keşke yıllarımı üzülüp depresyonla geçirmek yerine hayatın tadını çıkarsaymışm diyorum. Bi dizi açıp bi bardak çay içmek bile gözümde tütüyor bırakın tatili.. çocuk elbet olacak hayatı kaçırmayın .

Şöyle düşün en azından suçluluk duygun yok. Ben 9 ay önce 4 aylık bebeğimi aldırma kararını verdim. Çok doktor gezdim kurullara girdim hastalığı çok büyüktü doğuma kadar bile dayanmaz dediler. Ölüp senide zehirler dediler. Suni sancıyla 1 gün boyunca ağrı çekip normal doğum şeklinde aldılar benden. Sonrada kürtaj. En kötüsüde neydi biliyomusun benim sütüm geldi. Göğüslerim şişti sütü sağmak zorunda kaldım sonrada bebeğimin içeceği sütü ellerimle döktüm. Ben her gün bu vicdan azabıyla yaşıyorum. Keşke aldırmasaydım ne olcaksa olsaydı diyorum. Hala antidepresanlarla yaşıyorum. Çok büyük panik ataklar geçirdim. En azından bu kararı sen vermemişsin

Keşke hep sizin gibi insanlar anne baba olsa. Umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşur, mutlu olursunuz

Yavrum kiyamam sana diyecek hiçbir şeyim allahim kiyamam kuzum çok üzüldüm. Senin için de dua edeceğim.Tekrar hamile kaldiniz mi peki?

Umarim bana mesaj yazan herkes buradan toplu görüyordum.Cok tesekkur ederim iyi ki varsınız yemin ederim ki güç verdiniz.Sizi seviyorum. Kadin olmak çok güzel.Guzel kalplerinize çok teşekkür ederim.Rabbim şu mübarek günlerde herkese istediğini versin.Hicbir annenin kucagi boş kalmasın ve hiçbir bebek,çocuk uzultu yaşamasın.

Hamile kalabilmişsiniz. Demek ki oluyor. Umudu yitirmeyin. Sizi çok iyi anlıyorum. Biz de neredeyse 1 senedir deniyoruz. Bu ay tedaviye başlayacağız. Daha az bir zaman geçmesine rağmen hamile, bebekli kadınları görünce içim burkuluyor. Ayy, ne kadar şanslı, ne kadar mutludur şimdi diyorum. Siz yine de umudunuzu yitirmeyin. Enerjiniz ve maddi imkanlar el verdiğince yeniden deneyin.

Üzülmeyin lütfen. Kaç yıldır uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama bazen zaman alabiliyor. Bir kez düşük yapmak hep öyle olacağı anlamına asla gelmiyor. Bana doktorum ilk 3 ay olan düşüklere üzülme zaten gelisemeyecek durumda olan bozuk genli bebekler düşüyor demişti. Dilerim hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalır.saglikla doğacak bebeğinizi kucağınıza alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…