- 25 Ekim 2019
- 29
- 49
- 38
Şöyle düşün en azından suçluluk duygun yok. Ben 9 ay önce 4 aylık bebeğimi aldırma kararını verdim. Çok doktor gezdim kurullara girdim hastalığı çok büyüktü doğuma kadar bile dayanmaz dediler. Ölüp senide zehirler dediler. Suni sancıyla 1 gün boyunca ağrı çekip normal doğum şeklinde aldılar benden. Sonrada kürtaj. En kötüsüde neydi biliyomusun benim sütüm geldi. Göğüslerim şişti sütü sağmak zorunda kaldım sonrada bebeğimin içeceği sütü ellerimle döktüm. Ben her gün bu vicdan azabıyla yaşıyorum. Keşke aldırmasaydım ne olcaksa olsaydı diyorum. Hala antidepresanlarla yaşıyorum. Çok büyük panik ataklar geçirdim. En azından bu kararı sen vermemişsin2 ay önce düşük yaptım.Iyi değilim atlatamiyorum hala.Sanirim asla anne olamayacağım.Esim dünya iyisi bir insan benim her şeyim.Evlat edinmek istedik ama evliligimiz daha 5 yıl olmadı.Eksigim yalnizim.
Ufak bir kız çocuğu gördüm sokakta.Dileniyor ayağında ayakkabı yok bu soğukta üstünde bir şey yok.Annesi gledi özellikle öyle giydiriyormus millet acıyıp para versin diye.O kadar bu çocuğu haketmiyor ki.Benim olsa başımda taşırım...
Sizler neler yaşadınız canlarim.Bazilariniz çok güçlü bakıyorum 4 kere dusuk yapmış 3 kere tup bebek denemiş gurur duyuyorum bu kadınlarla ama ben üzgünüm.
Keşke hep sizin gibi insanlar anne baba olsa. Umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşur, mutlu olursunuz2 ay önce düşük yaptım.Iyi değilim atlatamiyorum hala.Sanirim asla anne olamayacağım.Esim dünya iyisi bir insan benim her şeyim.Evlat edinmek istedik ama evliligimiz daha 5 yıl olmadı.Eksigim yalnizim.
Ufak bir kız çocuğu gördüm sokakta.Dileniyor ayağında ayakkabı yok bu soğukta üstünde bir şey yok.Annesi gledi özellikle öyle giydiriyormus millet acıyıp para versin diye.O kadar bu çocuğu haketmiyor ki.Benim olsa başımda taşırım...
Sizler neler yaşadınız canlarim.Bazilariniz çok güçlü bakıyorum 4 kere dusuk yapmış 3 kere tup bebek denemiş gurur duyuyorum bu kadınlarla ama ben üzgünüm.
Yavrum kiyamam sanaŞöyle düşün en azından suçluluk duygun yok. Ben 9 ay önce 4 aylık bebeğimi aldırma kararını verdim. Çok doktor gezdim kurullara girdim hastalığı çok büyüktü doğuma kadar bile dayanmaz dediler. Ölüp senide zehirler dediler. Suni sancıyla 1 gün boyunca ağrı çekip normal doğum şeklinde aldılar benden. Sonrada kürtaj. En kötüsüde neydi biliyomusun benim sütüm geldi. Göğüslerim şişti sütü sağmak zorunda kaldım sonrada bebeğimin içeceği sütü ellerimle döktüm. Ben her gün bu vicdan azabıyla yaşıyorum. Keşke aldırmasaydım ne olcaksa olsaydı diyorum. Hala antidepresanlarla yaşıyorum. Çok büyük panik ataklar geçirdim. En azından bu kararı sen vermemişsin
Üzülmeyin lütfen. Kaç yıldır uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama bazen zaman alabiliyor. Bir kez düşük yapmak hep öyle olacağı anlamına asla gelmiyor. Bana doktorum ilk 3 ay olan düşüklere üzülme zaten gelisemeyecek durumda olan bozuk genli bebekler düşüyor demişti. Dilerim hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalır.saglikla doğacak bebeğinizi kucağınıza alirsiniz2 ay önce düşük yaptım.Iyi değilim atlatamiyorum hala.Sanirim asla anne olamayacağım.Esim dünya iyisi bir insan benim her şeyim.Evlat edinmek istedik ama evliligimiz daha 5 yıl olmadı.Eksigim yalnizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?