- 30 Ağustos 2017
- 94
- 38
- 3
- Konu Sahibi tebessum91
-
Tekim evde yol iz bilmiyorum bilmediğim bi şehrin ilçesindeyim çok kötüyümyahu siz saka misiniz?hemen acile gidin.
Tekim evde yol iz bilmiyorum bilmediğim bi şehrin ilçesindeyim çok kötüyüm
Bu cisimden daha mı büyük bişeydi bi kez arayıp dediğin gibi yapayım ben ağlıyorum yavrum gelip boynuma sarılıyoambulans çağırın ya da atlayin bi taksiye
kucukken bi cisim yutup operasyon gecirmistim ihmale gelmez
Eki Görüntüle 2039859 Arkadaslar kızımın elinde bu resimdekinden vardı aynısı.Bi ara ağzına soktu çıkar dedim kızım 2 yaşında.Yanımdan koşarak çıktı.Ağzına baktım,her yere baktım yok.Daha cümle tarzı pek konuşmuyo.Nerde diyorum sadece yüzüme bakıyor.Koltuk altı,ünite,konsol altı,oyuncaklarının içine baktım ama hiç bi yerdede yok.Yutmuş olma ihtimali var.kakasından çıkar mı yuttuğunu farzedersek
Tekrar arıyorum panikle görememişimdir inşAllah bi yerlerdedir.Bu çok büyük bişry 2 yaşında bir çocuğun boğazından geçer mı ki tereddütte kaldım. Ama yine de rahat olmanız açısından bence götürün doktora
İnşAllah dediğiniz gibidir bayram burnumdan geldi.Daha bi lokma bişey yemedimKocaman bisey yutmus olamaz bence. Sahsen ben hapi tutarken zorlanıyorum bu plastik cisim nasil yutar kucucuk bebek
Sağolun inşAllah atmıştır saklamıştır ama yutmamıştır.Çöp ulaşacağı yerde değil,balkonun kapısı kapalı kulpu da sorunlu zor açılıyo açamazEvi iyice arayın, tarayın balkon dan yada camdan aşağı atmış olma ihtimali var mı ?
Çöpe bakın bide benim oğlum da bazen çöpe atar böyle ufak şeyleri.
Belki bi yere saklamış olabilir , eğer yoksa yine de hiç bir yerde Dr . gidin ultrasonda anlaşılır sakin olmaya çalışın.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?