İyi kalpli bdv üyeleri kızım bişey yutmuş olabilir nolur akıl verin bana

Birşeyleri yutma huyu var mı?

Benim oğlum geçen araba tekeri atmış ağzına, küçücük bir şey, yutulabilir yani, ben de ağzını karıştırdım falan bulamadım, meğer saklamış dilinin altınA, yarım saat sonra çıkardı.

Böyle bir şeyi yutmuş olması mümkün değil. Ancak büyük şeyleri ağzına alıp yutma alışkanlığı varsa o başka

Benim de 3 yaşında bir çocuğum var.aynı korkuları çok yaşadım.yani heran eline birswy alıp ağZına alabileceği zamanlar.ama bu cisim büyük gibi geldi bana .heleki esnek birsey de değil. Ağzına atsa bile boğazından geçemez .onun yemek borusu daha çok küçük.InsaAllah yutmamistir.canım ama işi sıkı Tut çocuğunu mutlaka götür.hastaneye gitmeden röntgen çektirmeden bilemezsiniz.gerekirse komşu arkadaş birini yanınıza alın en yakın bir hastanenin aciline gidin derim

Cocuk kaybettigi icin ona kizdiginizi sanip konusmuyor olabilir. Aglamasinin sebebi de bu olabilir. Sakince tekrar sorun.
Paniginizi hissettirmeden...

Bu yutmak için büyük değil mi yahu? Bence yutmayıp fırlatıp attı kaçtığı yerleri arayın

Benimde 3yaşında kızım var .5 ay önce birden bire ağzı köpürdü öksürememkten morardı hemen acile gittik röntgen çekti para yutmuş devlet hastanesi ne sevk edildi orda bayağı bi uğraşıldı 2tane para yutmuş 5kuruş 10 kuruş nefes borusunda dikine kalmış narkozla aldılar yarım saat sürdü bakma böyle yazdığıma rahat o an öldüm öldüm dirildim oyuzden riske atma götür arkadaşım hemen acile

benim kızım asla böyle bir şeyi yutamazdı, azcık büyük lokmayı bile yutamaz kusardı, siz çocuğunuzu daha iyi tanırsınız, şüphedeysenız en yakın hastaneye başvurun hemen baksınlar.

Sonuc ne cocuk nasil kapagi buldunuz mu?? Bu durumlarda lutfen bdv yerine once 112yi arayin durumu anlatin isin uzamani onlar sizin gitmenize yol bilmenize gerek yok

Büyüklüğü anlaşılmıyor.. Bu yaşlar ihmale gelmez. Gözleri dört açmak lazım.

Sonuç ne oldu
Bu büyük bir şeye benziyor, yutması zor, yuttuysa da şimdi yutma güçlüğü ağızdan salya gelmesi gibi durumlar olması lazım, acile gidin yinede

Bence yutmamıştır yutsa öyle sakin duramaz kaldı ki bogazına bakın tahriş felan varmı ,paniklemeyin benim oglanda yapardı yuttu sanırdım gülerdi ses çıkmazdı hadi gel bebegim oyuncagımızı arayalım derdim hop aklınıza bile gelmeyen yerden çıkardı ya da klozete felan atmış olabilir.

Benim kizimda 3 yasindayken taş yutmustu bundan daha kucuk bi tas serce parmagimin tirnagi kadar diyim daha dogrusu yutup yutmadigini anlayamadik soylemedi cunku hemen acile goturdum rontgen cektiler tas midesindeydi 3 gun bekleyin posalı seyler yedirin sebze meyve kakasini rahat yapsin diye eger kakadan cikmazsa operasyon gecirecek dediler 2. Gunun sonunda kakasindan cikti bu arada iyiki midesine kadar sorunsuz inmis bi yerde takilabilirdi yada bagirsaginda takilabilirdi dediler bence hic vakit kaybetmeyin hemen bir taksi cagirin acile goturun yol iz bilmemeniz ve yanliz olmani su an birsey ifade etmiyor kendi basinizada halledebilirsiniz aciller ucretsiz diye biliyorum zaten kizinizin basina kotu bisey gelsin istemiyorsaniz hemen gidin

Bu kadar büyük kapağı ben bile yutamam sanmıyorum 2 yaşında bi çocuğun yutabileceğini.

Geçmiş olsun, epey zaman geçmiş durum ne oldu, doktora gittiniz mi? üç beş ay önce bir yaşındaki oğlum mıknatıs yuttu sandım, acile koştum röntgen çektiler, çocuk cerrahı geldi, yuttuğunu sandığım mıknatısın benzerini gösterdim imkansız yutmuş olamaz deyip gönderdi. muhtemelen yutmamıştır, ama götürmediyseniz siz gene de bir götürün.

Benim 11 yaşindaki yiğenim şu plastik cik cik öten oyuncaklar varya onun düdügünü yuttu olacak şeymi oldu işte

Nefes alip verdikce cik cik ses geliyordu bir yandan aglayip bir yandan guldük sonra ses kesildi hıriltılı nefes alıp vermeye başladı oara ambulansı aramistik gelmesini bekliyorduk

Doktorlar ölür dediler cigerinin bir yerine ilerlemis cok sukur ki yuttugu o dudugun delikli olmasi sans oldu anesteziyle uyutup bir cihazla dudugu cikarttilar Allah kimseye yaşatmasın

Aman anneler dikkat edin o öten oyuncaklar varsa düdüklerini cikarin ve mutlaka birşey yuttugunu düşündügunuzde ambulansi arayın bizim başimıza geldi Allah kimseye yaşatmasın

Oksuruk oldu mu hic? Aspire etmis olabilir yani akcigerine kacmis olabilir ki yutmasindan daha riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…