Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz kimdi
Doktorunuz kimdi
cok guzel olmus , yuzunuz cok degısmıs gercekten
Doktorunuz kim acaba? Ben de olmak istiyorum çok tedirginim.
Teşekkür ederim .Doktorum Balıkesir'de Alimurat Sonel.ameliyatımda cok güzel gecti hiç agrım olmadı.agrı kesici serum bile istemedim hiç.Kime yaptirdiniz? Cok guzel olmus yeni burnunuz.
Tesekkürler burun ucumdan yukarıya dogru.cok hafif bastırmadan sever gibi 30 kez aşagıdan yıkarıya masaj. Günde 3 kez uyguladım.15 günde fln ödem cogu gitti.1.ayda hiç ödem yoktu.Çok güzel olmuş ne şanslısınız, masajı nasıl yapıyodunuz acaba? Ne kadar bastırıyodunuz cok mu az mı
Tesekkürler ben söylemeden kimse fark etmiyor ama.ben söyleyince aaa evett diyorlar.sende bi güzellik var kilomı aldın diyo herkes.evet zayıftım kiloda aldım ama direk burnumu fark edemiyolar hiçcok guzel olmus , yuzunuz cok degısmıs gercekten
Doktorla görüşüp fiyat alabilirsiniz ben geçen yıl mayısta oldum ameliyatı.değişmiştir illa fiyatlarBende balıkesirdeyim ne kadara ameliyat oldun acaba
Tesekkürler. Ne güzel sizin adınıza da cok sevindimbende eski fotolarıma bakıp iyi ki olmuşum diyenlerdenım :)
çok güzel olmuş bence de iyi ki yaptırmışsınız.
Siz kime oldunuz?bende eski fotolarıma bakıp iyi ki olmuşum diyenlerdenım :)
çok güzel olmuş bence de iyi ki yaptırmışsınız.
Furkan certelSiz kime oldunuz?