İyi ki sezeryan yapmışım diyen var mı aranızda?

Evt katılıyorum 1 hafta birilerini muhtaç oluyorsunuz psikoloji alt üst ne en güzeli normal doğum ben iki yıl oldu doğum yapalım ssvd istiyorum ama destek olcak doktor lazim
2. doğumda bende ısrarla normal doğum istedim ama hiç bir doktor yanaşmadı en az 5 yıl ara olmalı dediler

2. doğumda bende ısrarla normal doğum istedim ama hiç bir doktor yanaşmadı en az 5 yıl ara olmalı dediler
Benim bir tanıdığım 15 sene önce sağlık ocağında ssvd yapmış herkez anlatır biraz araştırdım bir iki dr ile telde görüştüm tabiki mümkün dior

Çok isterim ssvd eltim yaptı çok rahat son güne kadar sancı çekmedi nişanı geldi hala güluyordu içimen dedimki bunu napacak die aksama bi sancı kız dört saatte doğurdu inanamadım çok hurma yedi ama son ayinda yani bi kez daha anladım ki normal

Çok isterim ssvd eltim yaptı çok rahat son güne kadar sancı çekmedi nişanı geldi hala güluyordu içimen dedimki bunu napacak die aksama bi sancı kız dört saatte doğurdu inanamadım çok hurma yedi ama son ayinda yani bi kez daha anladım ki normal
İki yıl yeterli die biliyorum sare davutoglu nun bi açıklamasında okudum

Benim bir tanıdığım 15 sene önce sağlık ocağında ssvd yapmış herkez anlatır biraz araştırdım bir iki dr ile telde görüştüm tabiki mümkün dior
tabi ki mümkün de doktor bulmak zor seninle yakından ilgilenecek gecenin bir yarısında çıkıp gelecek sancılandığında hastaneye.
öte yandan randevu verip saatinde kesip biçmek daha kolay senin sancını mı bekleyecek verecekler ebelerin eline oda sana uyarsa yoksa dr çok ama ilgili dr bulmak zor sezeryan da ki parada cabası bilmem anlatabildim mi .ben bunları yaşamasam anlatmazdım ama inan bana öyle bir dr daha çıkmadı karşıma sen bulursan inan sevinirim senin adına.

tabi ki mümkün de doktor bulmak zor seninle yakından ilgilenecek gecenin bir yarısında çıkıp gelecek sancılandığında hastaneye.
öte yandan randevu verip saatinde kesip biçmek daha kolay senin sancını mı bekleyecek verecekler ebelerin eline oda sana uyarsa yoksa dr çok ama ilgili dr bulmak zor sezeryan da ki parada cabası bilmem anlatabildim mi .ben bunları yaşamasam anlatmazdım ama inan bana öyle bir dr daha çıkmadı karşıma sen bulursan inan sevinirim senin adına.
Bende zaten destek veren doktor bulmak lazım dedim

2 kez epidural sezeryan doğum yaptım kendi tercihim değildi sağlık sebebiyle ve sizinle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum
her ikisinde de acı vardı acı çekmedim diyen yalan söyler hastaneden sonrası evde ilk 2 gün kabus gibi beliniz ağırıyor birisinin yardımı olmadan dönemiyosunuz bile ameliyata girerken yaşadığınız o korku zaten başka bir kabus en iyi hastanede en ünlü doktora oldum hiç şüphesiz ancak şunu unutmayın hangi ilaç verilirse verilsin karnınızın altında 7 kat bir kesik oluyor ve bu öyle basit bir operasyon değildi en azından benim için öyleydi .sadece şunu belirtmek istiyorum eğer sağlık problemi gibi bir mecburiyetiniz yoksa asla düşünmeyin allah ın bize uygun gördüğü normal doğumu tercih edin daha az acı çekersiniz doğurup çıkarsınız tertemiz benim gibi sıkıntı çekmezsiniz...
tabikide kesinlikle normal doğum.ama ağrı acı bence kişiye göre değişiyor.2 kez sezeryan oldum.birincisi spinal epidural (bacaklarımı hissetmiyordum) ikinicisi tamamen epiduraldi (heryerimi hissediyordum ayaklarımı hareket ettiriyordum).ama hiç bel ağrım olmadı.ve ağrı acı olarakta ilk ayağa kalkmam zordu.doğumdan 4 gün sonra bebeğimle yalnız kalmıştım.ve zorlanmadım.
ama tabikide kaç kat kesik oluyor.en güzeli ve doğal olanı normal doğum.

Back
X