iyi kotu herkesin yorumu cok degerli arkadaslar konumu okurmusunuz

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Sevgilimin abisi ve abisinin nisanlisi var. Onlarla cok fazla gorusmuslugum yok 3 kez olsun hadi ve hicbirisindede sevgilim yanimda degildi malesef once askerde sonrada yurtdisindaydi gorusmelerimiz sirasinda herneyse. Her gorusmemizde abisi ve elti adayim karsimda sarilmalar opusmeler canim cicim ask bocuguyduler bence uygunsuz bir tavir bu ama neyse dedim herhalde cok seviyorlar birbirlerini sevgilimede hic ses etmedim tecrubeli arkadaslar ablalarim gelinler, anneler herkesten yorum bekliyorum, bu konuda ne dusunuyorsunuz, ne yapmali

Son düzenleme:
Komplekslerinizden arınırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Mesela sizin yerinizde olsam ve eşimin kardeşi sen bir de X'in kahvesini iç dese hiiiç umrumda bile olmaz. Gülerek cevap veririm, kahve yapma konusunda zaten hiçbi iddiam yok derim sallar geçerim

canım benim eşimin erkek kardeşi yok cok sukur, eltı derdımde yok.. ama aynı durum kız kardeşiminde başında, eşinin abisi sinir ediyo adamı karısıda bişeye benzese ama allahtan onlar ayrı yaşıyo, hatta bayağı uzaklar bırbırlerıne ve tıpatıp senın sorununun aynısı, eltısı olacak cadıda herkese coook ıyı lafını gecırır ayyyy evlerden ırak.. allah sabırlar versın canım.. sen sen ol zamanının onlarla gecmemesı ıcın, kendı planını yap sureklı, kendını gelıstır, senın yanında sönük kalsınn

"Onlardan cok fazla hoslanmadim malesef birazda kiskanclik sezdim" yazmışsınız ama ben sizin kıskandığınızı sezdim açıkcası.
İki insanın birbirini çok sevmesi neden bu kadar rahatsız etti sizi anlayamadım.

olabilir, asla yok oyle birsey falan demiyorum, sadece uygunsuz kactigini dusunuyorum rahatsiz oluyorum evet basbaya rahatsiz oluyorum sebebi kiskanclikta olabilir olamaz demeyeyim,insanogluyuz hepimiz

takmamaya çalışın diyeceğim.ama haklısın biraz zor bir durum.böyle tiplerle altlı üstlü ömür geçmez.ayrı ev için nişanlınızı ikna etmenizi tavsiye ederim.fakat kırmadan.tepki çekmeyin..

herkesin hayatı kendine ama ben de bu tür ilişkileri çok cıvık ve yapmacık buluyorum. yabancıların yanında öpüşmeler, yiyişmeler, kırıtmalar koca koca insanlara hiç yakışmıyor. sahte duruyor. insanların bir özeli olmalı. bazı şeyler ulu orta tüketilmemeli..
fazla muhabbet tez ayrılık getirir..

canım büyüklerimiz ne demiş, çok muhabbet tez ayrılık getirir fesat olduklarından yapıyorlarsa zaten bunu pek uzun sürmez bir yerden patlak verir

sevgiline bunları zamanında değil de hepsini bir patlama anında anlatırsan yanlış anlayabilir

hani onları şikayet için değil de bak abinler ne kadar güzel herkesin içinde yaşıyabiliyorlar aşklarını imreniyorum onlara bazen gibisinden

Siz ileride sevgilinizle evleneceksiniz değil mi?
Size ne bırakın nasıl davranırlarsa davransınlar...
Bırakın abisi benim aşkımın kahvesi daha güzel desin...
Madem kişilikleri böyle her yerde her durumda vıcık vıcıklar, he he deyip geçin
Mecbur görüşeceksiniz ama görmezden duymazdan gelebilirsiniz...

Ayrıca bizim burada bir laf vardır;
Gelin ata binmiş ya nasip demiş......
Yani bunları kafanıza takmanız ve gerilmeniz için çok erken değil mi

evet cokkkk haklisiniz cok erken
ama ben boyle takintili sorunlu bir tip olmasam bunlari dusunmezdim bile, zaten yapim geregi boyleydim hicbirzaman rahat olamadim hep herseyde kafa yoracak birsey bulurum, simdi ne gerekiyorsa neden bukadar canim skiliyor bende bilmiyoru inan keske umrumda olmasa ama elimde degil

3 katli bir ev, ikinci katta biz ucuncu katta onlar, herkesin hanesi tasi corbasi herseyi ayri olacak tabi ama ust katimda olucaklar sonucta nekadar ayri olunur ki her gun gorusucez sonucta yuz yuze gelicez yine bir sekilde hep

peki baska yere tasinma imkaniniz yokmu, bana zor gelirdi böyle altli üstlü oturmak, dediginiz gibi her zaman ne olursa olsun birbirinizden haberdar olacaksiniz, pek gizli sakliniz olmayabilir

peki baska yere tasinma imkaniniz yokmu, bana zor gelirdi böyle altli üstlü oturmak, dediginiz gibi her zaman ne olursa olsun birbirinizden haberdar olacaksiniz, pek gizli sakliniz olmayabilir

ailesininde sevgiliminde yeni ev alma gibi bir durumu yok malesef, kendi ailem dahil sevgilimin aileside kendi evleri kendi kati dururken kiraya cikmamizada izinde vermezler sevgilimde ikna olmaz ikna olsa aileler istemez sadece kotu ben olurum gitmek istedigim icin:)

Sevgilimin abisi ve abisinin nisanlisi var. Onlarla cok fazla gorusmuslugum yok 3 kez olsun hadi ve hicbirisindede sevgilim yanimda degildi malesef
her konuda hep kendilerini daha iyi cikarmayi basariyolar birsekilde daha iyi daha ustun..

Bence biraz abartıyorsun.

Görüştüğünüzde onlar çift,sen tek olduğun için biraz kıskanmışsın.
Onlar 2 kişi aşklarını birbirlerine onaylatırken sen tek başına kalmışsın.
Yanında sevgilin olsaydı,O da seni anlatacaktı belki ve sohbet sana normal gelecekti.

Nihayetinde onlar nişanlı bir çift ve aşk böcüğü olmaları çok normal.
Tabii bu aşk böcüğü halleri kaç yıl sürer,siz evlenene kadar bu pohpohlamalar devam eder mi bilinmez:)
Dert edecek birşey değil.Allah hayırlısını nasip etsin.

olaya pozitif yaklaşmakta fayda var bu işaretlediğim yer aslında güzel bütün iş eltine kalacak gelsin çaylar gitsin börekler hatta abisinin övmediği yerde sen öv kulan bu durumu

bu durumda elinizden geldigi kadar görmemezlikten ve duymamazliktan gelmeye calsin, belki onlarda evlendikten sonra bu aliskanliklarini birakirlar ve bu kadar düsünmeyi gerektircek birsey kalmaz ortada

Madem aynı apartmanda yaşayacaksınız, şimdiden takmamayı, umursamamayı,
Hoşlanmıyorsanız mesafeli durmayı öğrenmelisiniz.
Daha önünüzde nişan, düğün , eşya olayları var.
Aynı apartmanda oturan iki elti olarak kanlı bıçaklı olursunuz , huzurunuz kaçar.

çok zor bir durum.sevgiliniz abisi hakkında sanırım haklı.kimse öyle her saniye bu şekilde yaşamaz.rol yapan insandan korkacaksın.Allah size sabır versin.başka yerde oturma yollarını arayın

Şimdiden bu kadar kafaya taktıysanız bu iş yaş.

Hatta bence böyle bir sorun olmasa da çok iyi anlaşsanız da,
aynı binada oturulmamalı...

Şimdiden önleminizi alıp sevgilinizi ayrı bina
ve hatta ayrı semt konusunda ikna etmeye çalışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…