Eğer eşinin aynı durumda sana da bu aynı anlayışı göstereceğine eminsen çok iyi etmişsin.Merhabalar..
Benim ki cok büyük bi dert değil, sadece icim biraz buruk!!!
Cumartesi bizim evlilik yıl dönümüz, pazartesi de eşimin doğum günü.. Bir sürü planlar, süprizler planlarken, bu sabah öğrendik ki, Kp ameliyat olmuş, kalbine stent takmışlar. Şu anda iyi kendisi, bugün veya yarın taburcu edeceklermiş.. 3 görümcem yarın tr ye ucacaklar ve salı günü geri gelecekler.. Eşimde beni aradı, bende gideyim mi diye sordu.. Bende git tabi dedim.. Evlilik yıl dönümümüzde ve doğum günümde burda olamicam ama dedi.. Olsun, gelince telafi ederiz dedim..
Ben gitme deseydim gitmeyecekti belki de ama o zamanda onun aklı babasında kalacaktı, benimde icim rahat etmeyecekti.. Bu benim babamda olabilirdi ve eminim ki eşimde bana git derdi..
Ama Böylede üzülmüyor değilim..offffff
İyi mi yaptım sizce?? İcime biraz su serpin
Eğer eşinin aynı durumda sana da bu aynı anlayışı göstereceğine eminsen çok iyi etmişsin.
Onun yerin de sen de olabilirdin.
Hem gün gelir laf olur boşver çok iyi etmişsin neticede babası..
Şimdi inan eşin daha romantik ve anlayışla yıldönümünüzü telafi edecektir.
çok iyi yapmıssın bence eşinin gozunde degerin daha da bir artmıstır..günler çuvala girmedi ya daha sonra dedigin gibi telafi edilir..diğer türlü öyle bir durumda eşinin kutlama falan dusuneceğini zannetmiyorum.kibarlık edip sormuş. hiç pisman olma. aile herseyden once gelir..
Tabiiki dogru yapmissiniz babasina stent takilmisken gitme mi diyecektiniz baba bu benzemez kimseye.Ozel gunlerin telafisi olur ama boyle seyler normal sartlarda gerceklesmez.Bence keske siz de gitseydiniz.
Merhabalar..
Benim ki cok büyük bi dert değil, sadece icim biraz buruk!!!
Cumartesi bizim evlilik yıl dönümüz, pazartesi de eşimin doğum günü.. Bir sürü planlar, süprizler planlarken, bu sabah öğrendik ki, Kp ameliyat olmuş, kalbine stent takmışlar. Şu anda iyi kendisi, bugün veya yarın taburcu edeceklermiş.. 3 görümcem yarın tr ye ucacaklar ve salı günü geri gelecekler.. Eşimde beni aradı, bende gideyim mi diye sordu.. Bende git tabi dedim.. Evlilik yıl dönümümüzde ve doğum günümde burda olamicam ama dedi.. Olsun, gelince telafi ederiz dedim..
Ben gitme deseydim gitmeyecekti belki de ama o zamanda onun aklı babasında kalacaktı, benimde icim rahat etmeyecekti.. Bu benim babamda olabilirdi ve eminim ki eşimde bana git derdi..
Ama Böylede üzülmüyor değilim..offffff
İyi mi yaptım sizce?? İcime biraz su serpin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?