İyi mi yaptım, kızlar?!

Nil11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
370
3
26
Almanya
Merhabalar..

Benim ki cok büyük bi dert değil, sadece icim biraz buruk!!!

Cumartesi bizim evlilik yıl dönümüz, pazartesi de eşimin doğum günü.. Bir sürü planlar, süprizler planlarken, bu sabah öğrendik ki, Kp ameliyat olmuş, kalbine stent takmışlar. Şu anda iyi kendisi, bugün veya yarın taburcu edeceklermiş.. 3 görümcem yarın tr ye ucacaklar ve salı günü geri gelecekler.. Eşimde beni aradı, bende gideyim mi diye sordu.. Bende git tabi dedim.. Evlilik yıl dönümümüzde ve doğum günümde burda olamicam ama dedi.. Olsun, gelince telafi ederiz dedim..

Ben gitme deseydim gitmeyecekti belki de ama o zamanda onun aklı babasında kalacaktı, benimde icim rahat etmeyecekti.. Bu benim babamda olabilirdi ve eminim ki eşimde bana git derdi..

Ama Böylede üzülmüyor değilim.. offffff

İyi mi yaptım sizce?? İcime biraz su serpin

Eğer eşinin aynı durumda sana da bu aynı anlayışı göstereceğine eminsen çok iyi etmişsin.
Onun yerin de sen de olabilirdin.
Hem gün gelir laf olur boşver çok iyi etmişsin neticede babası..
Şimdi inan eşin daha romantik ve anlayışla yıldönümünüzü telafi edecektir.

çok iyi yapmıssın bence eşinin gozunde degerin daha da bir artmıstır..günler çuvala girmedi ya daha sonra dedigin gibi telafi edilir..diğer türlü öyle bir durumda eşinin kutlama falan dusuneceğini zannetmiyorum.kibarlık edip sormuş. hiç pisman olma. aile herseyden once gelir..

Tabiiki dogru yapmissiniz babasina stent takilmisken gitme mi diyecektiniz baba bu benzemez kimseye.Ozel gunlerin telafisi olur ama boyle seyler normal sartlarda gerceklesmez.Bence keske siz de gitseydiniz.

Sağlık konusu olunca akan sular duruyor... Bence hiç dert etme, doğru şeyi yapmışsın. Hatta mutlu bile ol :)

Cok sağolun arkadaşlar.. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum!!

Tabiiki dogru yapmissiniz babasina stent takilmisken gitme mi diyecektiniz baba bu benzemez kimseye.Ozel gunlerin telafisi olur ama boyle seyler normal sartlarda gerceklesmez.Bence keske siz de gitseydiniz.

Sanada tşk ederim tatlım..
Benimde aklımdan gecmedi değil gitmek ama kücük cocukla, 2 yaşında, cok zor ve yorucu oluyor, heleki ucak yolculuğu!!

Kesinlikle yapılması gerekende buydu.
Babasının sağlığı söz konusu gidip görmeseydi yine gününüzün iyi geçeceğini sanmıyorum.Endişe ederdi o zamanda Keşke gönderseydim diye size dert olurdu.
Veya (Allah korusun) Tam tersi bir durum olsaydı da eşiniz göndermek istemeseydi kavga sebebi.
En iyisi buydu sabredin biraz
Sevgiler...

Çok doğru yapmışsın. DG ve evlilik yıldönümü dediğin nedir ki, her sene varlar.

Bu sene gününde kutlanmaz onlarca sene kutlanır. Ama baba hastayken gitme diyen eş yıllarda unutulmaz.

hiç düşünme olması gerekeni yapmıssın
yeterkı beraber gecırecek uzun ve mutlu gunlerınız olsun
sımdıdıden evlılık yıldonumuzde dogum gununuzde kutlu olsun
kp gecmıs olsun

olması gerek bu zaten dıye düşünüyorum e.yıldönumlerı d.gunlerı bıtmezki

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

gitme demek gibi bir şansınız yokmuş ki. böyle bir durumda yıldönümü için göndermemek çok vicdansız olurdu. her vicdanlı insan gibi normal olanı yapmışsınız.

belki eşiniz gitmezdi ama yıllarca hem sizin hem onun içine otururdu, ayrıca başkası sormadan direk giderdi, yine şanslısınız bence sizin açınızdan sevindim, demek ki sizi önemsiyor:)

bencede çok iyi yapmışsınız
çok geçmiş olsun

ayrıca doğum günlerine ve evlilik yıldönümlerine bu kadar önem vermenizide takdir ettim güzel bir çiftsiniz
seneye daha güzel şekilde kutlarsınız inş.

En doğrusunu yapmışsın arkadaşım iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye düşünmene gerek yok hiç,sonuçta babası keyfi gitmiyor sağlık söz konusu önünüzde daha çok doğum günleri yıldönümleri olur geçmiş olsun

çok iyi yapmışsın...
dediğin gibi aynısı seninde başına gelebilirdi...
gelince telafi edilir nasıl olsa hiiç sıkma canını..
geçmiş olsun...

Hepinize teker teker cok tşk ediyorum.. :)

Bu senede böyle olsun, yapcak birşey yok..

Hep o cadı görümcelerin yüzünden :).. Onlar popolarının üzerine otursalardı, eşimde gitmezdi.. :) Tabi bu işin şakası.. Sağlık olsun!!

Bunu soruyor olman bile yanlış.. Elbette doğru olan babasının yanında olması. Şahsen benim babamın öyle bir durumu olsa sormaya bile gerek duymam ona, ben babamın yanına gidicem haberin olsun derim..

ahh nilim ahhh ne diyim ben sana =)
herşeye rağmen hala onları düşünüyorsun boşver arkadaşım iyi yapmışsın insanlık etmişsin gitsin tabii babası o da
geldiğinde en azından kafası rahat olarak daha iyi kutlarsınız
şimdi gitmese ne senin tadın olacak neden onun yaptığınızdan bişi anlamıcaksınız

Aynısını yapardım çünkü gideyimmi? diyene gidemezsin demek olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…