İyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum.

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Çok yakın bir kız arkadaşım vardı.Bu kızın hep ilişkileri oluyordu ama karşısına düzgün biri çıkmıyordu.Netten biriyle tanıştı.Çocuk kıbrıstaydı.Birbirlerini görmeden evlilik kararı aldılar.Sonra çocuk arkadasımın şehrıne geldı ve aileleri tanıştırdılar.Çocuk benlede tanıstı.Kız o gunden sonra benle muabbetını kestı.Ben cok aradım yazdım hep soguktu.Sonra bende kestım aramayı.Aradan 6ay falan gectı.Çocuk bunu terk etmış.Kız işten atılmış onla bulusmak için.Çeyız borcuna gırmıs.Bana yazdı.Bast cevap vermedım.Tekrar yazdı.Cevap verdım.Çok pişmanım.Bi erkek için işimden arkadasımdan oldum diyo.Mutsuz üzgün ayrıca.Barıştık gibi ama bu insan acaba evlenınce falan gene benle muabbetını keser mı?

Mesafeli durun biraz eskisi gibi olmayın hemen

evlenecegi kisiyi netten bulup gorusmeden bu karari alan kisinin insan iliskilerini ve arkadasliga bakisini zaten sorgulaman gerek. laf olsun diye insan tutuyo yaninda belki arkadas diye.
Çevresi yok pek.Herseyını anlatırdı bana.Ama ondan beklemezdım.Tahmın edıyodum böyle olacagını.Uyarmak ısteyınce ben kötu oldum

Buldumcuk olmus
Sonra yere cakilmis...
Laf sok oyle baris
Himmmm yeni birini bulursan
Beni yine satarsin ama herkes ikinci sansi hakeder.
Bu senin son sansin de

Bu kişi senin arkadaşın değilmiş canım, barışmışsınız ama ben olsam yazdığında barışmak yerine yaptığı şeyi yüzüne vurur bir daha da görüşmezdim.

Buldumcuk olmus
Sonra yere cakilmis...
Laf sok oyle baris
Bu senin son sansin de
Herkes hata dedim. B
Buldumcuk olmus
Sonra yere cakilmis...
Laf sok oyle baris
Bu senin son sansin de
Cok kararsızım konusup konusmamakta.Ben ona herkes hata yapar dedim.Soguk olucam cok yakın olmucam.İki gundur tanıdıgı adam ıcın bana yaptıgına bak.

Herkes hata dedim. B

Cok kararsızım konusup konusmamakta.Ben ona herkes hata yapar dedim.Soguk olucam cok yakın olmucam.İki gundur tanıdıgı adam ıcın bana yaptıgına bak.

Aman zaten yarimakillinin tekiymis
Internetten hic gorusmedigi biriyle evlilik karari almak nedir yani ?
Sen bilirsin ama ben olsam kesin iki laf sokardim
Barissam da barismasam da
Yoksa icim rahat etmez :)

Aman zaten yarimakillinin tekiymis
Internetten hic gorusmedigi biriyle evlilik karari almak nedir yani ?
Sen bilirsin ama ben olsam kesin iki laf sokardim
Barissam da barismasam da
Yoksa icim rahat etmez :)
Haha yerı gelınce zaten söyluyorum lafımı :) yaa konuyla alakasız ama bısı danıscam.Cok kafama takıldı.bugun saat 10da bi adam faceden msj atmıs bana.Yanındakı serefsıze dıkkat et senın basını belaya sokmasın dıye.Erkek arkadasımla falan da arkadas degıl.Hem adamın 25arkadası falan var ve yaşlı biri bana göre.Peofılde açık kızlarda var.aynı sehırdeyız.ben msjı sılıp adamı engelledım.Sence sevgılıme soylım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…