İyi niyetli erkek kardeşim!

Yetişkin, tahsilli bir kardşiniz var..
Türk kadını ya da değil, doğru kararı yine kardeşinizin yüreği söyleyecek. Kendisine göre doğru olan yanlış kararsa bile bunu kendi görecek.En azından kendi tercihi için üzülecekse üzülecek, başkasının tercihi için değil.

Bırakın gönlü kimi severse sevsin..Bu diretmeyi kardeşiniz size yağsaydı hoş olur muydu ?
Elbetteki abla olarak duygularınızı anlıyorum, ama diretmeniz faydasız.. Hayırlısı olsun hakkında..

bence hiç endişelenmene gerek yok canım benimde kardeşim var bazen bende aynı şeyleri düşünürüm ama yapacak birşey yok malesef.kardeşin iyisini bulamıyorsa sen bul öleyse güzel akıllı ve iyi bir kız.ama senin bulduğun mükemmel kızıda o beğenmez emin ol çünkü zevk duygu meselesi bu işler.ama yanlışı bula bula birgün doğruyuda elbet kendisi bulur.bence senin yönlendirmen doğru olmaz çünkü ters etki yapabilir.eğer kardeşin iyi bir çocuksa mutlaka birgün iyi bir kız çıkar karşısına çünkü hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede b.k b..ku dakkada bulurmuş.

üniversite mezuniyetine gittim 7-8 tane kız birde bu hepsi kanka olmuşlar, demek ki kızlarla arkadaş olabiliyor ama iş sevgili olmaya gelince işi batırıyor!!!! yahu kızları da görmeniz lazım hepsi düzgün terbiyeli kızlar ve birbirinden güzel hepsi, bir tanesini sevgilin yapamadın mı be saf oğluşum benim hatta gitmiş kardeşi gibi sevdiği bir arkadaşı ile bir tanesinin arasını yapmış ve nikahlarında da şahit oldu onlarda çok mutlular şu an, ama benim anlamadığım bu çocuk neden düzgün insanlarla konuşamıyor, sevgili olamıyor, yahu git bir yemeğe davet et be yavrum!!!! ne yapacağım ben kızlar?? cidden kurda kuşa yem olmasını istemiyorum, benim yaptığım hataları yapmasını istemiyorum, o kadar tatlı iyiniyetli bir insan ki kırık eliyle araba kullanır beni havaalnından alır, asla taksiye binmeme müsade etmez, işini gücünü bırakır arkadaşının kan kanseri annesine trombosit verir bayram ziyaretinde bulunur, amerika ya gitti kaç kere hepimizi hediyelere boğdu, her geldiğinde sadece saat olarak söylüyorum 2-3 er saat almış aileye kendisine bir tane almamış, neymiş saat kullanırsa motorda kaza yapınca bileğikırılabilirmiş bayılıyorum bu çocuğun hayal dünyasına, motorla kaza yapıyor ama saat bileğini kırar mı kırmaz mı aklı orada?? o kadar positif bir insan işte...

hayatım ne alakası var şimdi bu konunun görümcelikle??? annesi de var tabiki çok şükür!!! ancak o benim de canım en yakın bağım ona ait, doğal olarak tek istediğim şey mutlu olması ve kendisinden büyük birisiyle veya onu aldatan biriyle yahut elin japonuyla mutlu olamayacağını biliyorum!!! sadece ona yardımcı olmak isteğim...

Heyyy Konu Başlığın Çok Çirkin...
Ben Ablama Salak Dediğimde; Kafamı Havaya Kaldırırdım Annemin Ayağından Çıkan Terliği Görürdüm

Bebeğim Kardeşinin Öyle Anlatmışsın ki; Sen Bu Gece Burdan Bulursun

Konu Sahipciğim
Kendi Haline Bırak..
Kendi Düşen Ağlamaz..

Yabanci bayanlar, turk erkeginden vazgecemiyorlar nedense, hemen yapisiyorlar,bence Cin'li hanim Turkiye ye kadar geldiyse , ya ciddi dusunuyordur, yada turkiye yi gorme merakindan gelmistir . Her ikiside olabilir. Ama kardesinin o hanimla evlenip anlasabilecegini hic dusunmuyorum... Allah kolaylik versin. Anlattigina gore iyi birisi kardesin, umarim bahtida iyi olur..

Son düzenleme:
Bence kardeşiniz sizin bu baskıcı tutumunuzdan kurtulmak için saf gibi görünüo belki böylece yakasını bırakırsınız diye her lafınıza tepkisiz kalıo
Dikkat edin bigün patlamasın
Koskoca insana bu kadar baskı yapılıp böyle laflar söylenir mi
Hadi diyelim sizin söylediğiniz gibi bi insan
Sizin onun arkasından bu şekilde konuştuğunuzu bi şekilde öğrense ne kadar üzülür
Bırakın kendi kararını kendisi versin 17 yaşındaki çocukların bile aileden bağımsız karar vermeye çalıştığı bu devirde
Bu şekildeki tutumu anlayamadım ben koskoca insana
Ayrıca Japonla evlenmesinde ne gibi bi sakınca var anlayamadım
Giderek globalleşen bi dünyada bu şeyleri sorun etmek çok saçma gelio bana
Belki onunla gerçekten mutlu olacak nerden biliosunuz
Siz robot yetiştirmek istemişsiniz bence sizin isteklerinizi yerine getiren,öyle olmayınca da kaldıramamışsınız bu durumu

kızlar,kardeşime hitap şeklimden dolayı aldığım mesaj, yardım için yol gösterici mesajları çoooktan geçti...lütfen bir akıl verin bana? erkek kardeşi olanlar veya empati kurabilen arkadaşlar? ben bu çocuğa ne yapayım? nasıl bir politika izleyeyim onu üzmek veya yönlendirmek değil amacım, dünya üzerinde ki her milletten insana da saygım sonsuz ancak kendisini gerçekten sevebilecek ve anlayacak bir kızı pek tabiki güzelim ülkemizden de bulabilir, kardeşim bunun farkında değil, yaşadığı tatsız tecrübeler türk kızlarına güvenine maloldu ancak herkesin aynı olmadığını anlaması gerek!!! tertemiz o kadar güzel gençler var ki gibip bir iki kelam edebilse:95: bir yardım edin bana ne olur? kardeşime nasıl yardımcı olabilirim? ona nasıl faydam dokunur? annemin babamın yüreğine inmeden nasıl bu japon kızdan kurtulur? gerçekten sevse 4 yıl önce evlenirdi, sadece bir boşlukta ve güven kaybından dolayı yurtdışına kafayı takmış durumda...ben ne yapacağım???

Yazdığınız yorumları okudum.Başlıkla içeriğini de anlattığınız kardeşinizin uzaktan yakından alakası yok. =) Bu kadar mükemmel anlattığınız biri elbette nasıl bir yol izleyeceğini biliyordur diye düşünüyorum.Ha aşk-meşk meselelerinde zayıf olabilir ayrı ama kendi hayatı bu bırakın.26 yaşında ki bir erkekten bahsediyoruz.15 yaşında ki bir çocuktan değil.Bırakın aklına kim yatarsa,gönlü kime uyarsa onunla olsun.Tabii ki isteriz dışarıdan yaşı yaşına,boyu boyuna gözüken durumları ama bir ilişkiyi yalnızca yaşayan iki kişi bilebilir.Gördüklerimizle,duyduklarımızla net bir şey söylemek imkansız.Belki o japon kız dediğiniz insanla mutlu olacak..Sizin uygun gördüğünüz biriyle mutsuz olduğunu düşünün?İyi olur Allah'tan kötü olur kuldan derler..Sizin ne güzel kızlar dediğiniz insanların ilişkilerinde nasıl insanlar olduğunu bilmeniz imkansız.​

insanın kardeşi canının yarısıdır.insan kardeşiyle heralde resmi olucak hali yok.bu ne anlamsız eleştiriler böle...hayret bişiy...

ben hiç öle anlamadın öncelikle bunu belirteyim.gayet samimi buldum yazdıklarınızı.boşverin sizi eleştirenleri.

vallahi zor bir durum...yardımcı olmak istemeniz güzel ama bu çok zor olsa gerek...

tek yolu siz onu ii tanıyorsunuz anlaşabileceği karakteri ii bilirsiniz.etrafta bu özelliklerde ailesi eğitimi vs ii olan bi bayan bulup tanıştırmanız.en sağlıklısı bu olur.evlilik ciddi önemsenmesi gereken birlikteliktir.

anlıyorum tatlım da bilemiyorum işte acaba istemediği için mi konuşmuyor kızlarla yoksa konuşamıyor mu? bilemiyorum...tek istediğim şey mutlu olması...

Kardeş arasında olabilir öyle diyaloglar da biz böyle bi forum sitesinde kardeşine bu lafları söylemesini eleştirmiştik

Aşkın karşısına nerede nasıl çıkacağı belli olmaz ki
Bence bu kadar sıkıntı yapmayın gerçekten seveceği ve ciddi düşüneceği bi insan geç de olsa çıkacaktır karşısına ...

en iyisi ben bu çocuğu rahat bırakayım, belki de o bu konuyu benim dert ettiğim kadar dert etmiyor! hayırlısı olur inş hakkında..

Ben kardeşime kızdığım zaman neler sayıyorum en hafifi eşek herif Ama bana hiç bişey demez öyleyim ablacım der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…