26 yaşında ve malesef benim arkadaşlarımın hepsine ABLA DİYOR!!!! hatta sadece bir yaş büyük olanlara bile...görücü usulu de olsun istemiyorum, bu yaştan sonra doğru kadını alıp, al bu senin karın olacak insan demek istemiyorum, sadece doğru yolu gösterebilirim, evleneceği insanı kendisi bulmalı ama kendi yaşında bir türk kızı olsun lütfen:84:
Hayatı yaşayarak öğreniyor ne var bunda ?
Vakti gelince yuvasını kurar,bu kadar müdahale çok garip.
askerliğini yapmış ya üni bitirmiş o çocuk değil bildiğin adam olmuş
Elbette çok iyi bir yuvası olsun istersiniz de anneniz yok da annelik görevini falan mı üstlendiniz
tahminen 25-26 yaşında bir erkek,gezsin tozsun takılsın ne var bunda..
iyi ki görümcem yok ya,herşeye dahil oluyorlar anne gibi
üniversite mezuniyetine gittim 7-8 tane kız birde bu hepsi kanka olmuşlar, demek ki kızlarla arkadaş olabiliyor ama iş sevgili olmaya gelince işi batırıyor!!!! yahu kızları da görmeniz lazım hepsi düzgün terbiyeli kızlar ve birbirinden güzel hepsi, bir tanesini sevgilin yapamadın mı be saf oğluşum benimhatta gitmiş kardeşi gibi sevdiği bir arkadaşı ile bir tanesinin arasını yapmış ve nikahlarında da şahit oldu onlarda çok mutlular şu an, ama benim anlamadığım bu çocuk neden düzgün insanlarla konuşamıyor, sevgili olamıyor, yahu git bir yemeğe davet et be yavrum!!!! ne yapacağım ben kızlar?? cidden kurda kuşa yem olmasını istemiyorum, benim yaptığım hataları yapmasını istemiyorum, o kadar tatlı iyiniyetli bir insan ki kırık eliyle araba kullanır beni havaalnından alır, asla taksiye binmeme müsade etmez, işini gücünü bırakır arkadaşının kan kanseri annesine trombosit verir bayram ziyaretinde bulunur, amerika ya gitti kaç kere hepimizi hediyelere boğdu, her geldiğinde sadece saat olarak söylüyorum 2-3 er saat almış aileye kendisine bir tane almamış, neymiş saat kullanırsa motorda kaza yapınca bileğikırılabilirmiş bayılıyorum bu çocuğun hayal dünyasına, motorla kaza yapıyor ama saat bileğini kırar mı kırmaz mı aklı orada?? o kadar positif bir insan işte...
Bebeğim Kardeşinin Öyle Anlatmışsın ki; Sen Bu Gece Burdan Bulursun
keşke benim bulduğumu kabul edeceğini bilsemve kardeşim ile yazdığım her kelimenin altına da imzamı atarım
keşke benim bulduğumu kabul edeceğini bilsemve kardeşim ile yazdığım her kelimenin altına da imzamı atarım
Kardeş arasında olabilir öyle diyaloglar da biz böyle bi forum sitesinde kardeşine bu lafları söylemesini eleştirmiştikinsanın kardeşi canının yarısıdır.insan kardeşiyle heralde resmi olucak hali yok.bu ne anlamsız eleştiriler böle...hayret bişiy...
ben hiç öle anlamadın öncelikle bunu belirteyim.gayet samimi buldum yazdıklarınızı.boşverin sizi eleştirenleri.
vallahi zor bir durum...yardımcı olmak istemeniz güzel ama bu çok zor olsa gerek...
tek yolu siz onu ii tanıyorsunuz anlaşabileceği karakteri ii bilirsiniz.etrafta bu özelliklerde ailesi eğitimi vs ii olan bi bayan bulup tanıştırmanız.en sağlıklısı bu olur.evlilik ciddi önemsenmesi gereken birlikteliktir.
kızlar,kardeşime hitap şeklimden dolayı aldığım mesaj, yardım için yol gösterici mesajları çoooktan geçti...lütfen bir akıl verin bana? erkek kardeşi olanlar veya empati kurabilen arkadaşlar? ben bu çocuğa ne yapayım? nasıl bir politika izleyeyim onu üzmek veya yönlendirmek değil amacım, dünya üzerinde ki her milletten insana da saygım sonsuz ancak kendisini gerçekten sevebilecek ve anlayacak bir kızı pek tabiki güzelim ülkemizden de bulabilir, kardeşim bunun farkında değil, yaşadığı tatsız tecrübeler türk kızlarına güvenine maloldu ancak herkesin aynı olmadığını anlaması gerek!!! tertemiz o kadar güzel gençler var ki gibip bir iki kelam edebilse:95: bir yardım edin bana ne olur? kardeşime nasıl yardımcı olabilirim? ona nasıl faydam dokunur? annemin babamın yüreğine inmeden nasıl bu japon kızdan kurtulur? gerçekten sevse 4 yıl önce evlenirdi, sadece bir boşlukta ve güven kaybından dolayı yurtdışına kafayı takmış durumda...ben ne yapacağım???
insanın kardeşi canının yarısıdır.insan kardeşiyle heralde resmi olucak hali yok.bu ne anlamsız eleştiriler böle...hayret bişiy...
ben hiç öle anlamadın öncelikle bunu belirteyim.gayet samimi buldum yazdıklarınızı.boşverin sizi eleştirenleri.
vallahi zor bir durum...yardımcı olmak istemeniz güzel ama bu çok zor olsa gerek...
tek yolu siz onu ii tanıyorsunuz anlaşabileceği karakteri ii bilirsiniz.etrafta bu özelliklerde ailesi eğitimi vs ii olan bi bayan bulup tanıştırmanız.en sağlıklısı bu olur.evlilik ciddi önemsenmesi gereken birlikteliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?