İyi niyetli erkek kardeşim!

Kendi yasiti olsun, Turk olsun, soyle olsun boyle olsun. Pardon da pazardan domates mi seciyorsun? Ya da kardesinin bulduguyla sen mi evlenip birlikte yasayacaksin? Ne kadar cok mudahale etmissin kardesinin secimlerine. Olsun Japon olsun, Rus olsun, hatta kendisinden 3 yas buyuk bir kiz olsun. Ne olacak? Kardesin de olsa, nasil biriyle birlikte olmak istedigi onun secimi. Isterse hic de evlenmez yani. Bu onun ozel hayati. Ne bu tepki, ne bu baski anlayamadim. 26 yasina gelmis koskoca adami bu kadar baski altina alirsan birgun patlar soyliyim. Bir durum olur, buldugu biri cok kotu bir kiz olur, kardesinin gozunu acmak istersin anlarim. Daha Japon kizi bilmeden etmeden kopurmussun. Seninki dupeduz on yargi. Acik konusmak gerekirse, senin kardesine bu kadar mudahale etme hakkin yok. Kardesi, en yakini olsan bile.

Kısa ve net; Önemli olan gerçekten kardeşinin mutluluğu ise ilişkilerine, sevgililerine karışmamalı ve eleştirmemelisin.
Geri çekil biraz, koskoca adam, onun hayatı.

ayy valla sız cok tehlıkelı bır gorumcesınız .kardesının her bulduguna hep bır kup takmıssınız .klasık gorumceler vardır ya;benım kardesım en ıyısıne layık benım kardesım soyle akıllı soyle yeteneklı o en ıyılerıne layıktır derler ,ve hıc kımseyı kardesıne layık gormezler ya,aynen oyle bır gorumcesınız sıze gelın gelecek kıza valla acıdım ben .kardesınızın hayatına ve secımlerıne hep mudahale etmıssınız .bırakın kardesınızın mantıgı ve kalbı kımı tercıh edıyorsa oyle olsun .sız evlenmıyeceksınız,17 yasındakı cocugu korumaktan bahsetmıyorsunuz,26 yasındakı yetıskın bır gencten bahsedıyorsunuz .bırakın secımlerını kendı yapsın .hata yapsa da o kendı yasasın .kardesınız sızın ıstedıgınız gıbı,turk kızı yasıtı bırıyle evlenmeye kalksa bıle ,sız o'na da bır kup bulursunuz .ama egıtımıyle ama kulturuyle ılla bırsey bulursunuz .sızın yapınız buna musaıt

Sizin gibi onu sürekli bastıran, karışmaması gerek işlere karışan bir ablası olduğu için belki de saftır. Daha doğrusu o hale gelmiştir. Koca adama hareket etme alanı bırakmıyorsanız şu anda bile, kim bilir ergenliğinde neler yaptınız. Madem epeyce hakaret etmişsiniz kardeşinize biraz da kendi tutumunuza bakın. Çok komik cidden.

Son düzenleme:
biraz daha rahat bırakayım diyorum ama halamızın oğlu öyle güzel bir örnek olarak duruyor ki karşımızda ister istemez korkuyorum, ailesi tarafından ezilen bir çocuktu ve rus bir bayanla evlendi rusya ya yerleşti ve ailesi ile senede 10 gün görüşüyorsa hepsi o işte..kız resmen çocuğu alıkoyuyor halamda fazla haz etmiyor gelininden tabiki hatta seneler geçti gitti ama hala kabul edemiyorlar o yüzden aile dağıldı gitti ayrıca bir de kızı vardı halamın ve o da türk bir beyle evlenmesine rağmen abisinin evliğine karşı çıkmasına rağmen şu an çok mutsuz...bu aile içinde en mutlu olan kişi ailesinden uzak kalmak zorunda kalsa da yine de halamın oğludur. belki de doğru söylüyorsunuz!! önemli olan mutlu olması kiminle evlendiğinin çok bir önemi yok..önemli olan bizim her anlamda arkasında durabilmemiz ve onu desteklememiz..ben bunu yapabilsem bile babam asla yapmaz adım gibi biliyorum...eğer o japon kızla evlenirse babam asla ikisini de kabul etmez..bu konu da ne yapabilirim onu bilmiyorum???

her dert böyle olsa aaah da ah..benimde bi kardeşim var salak falan görünürdü sağda solda..herkes ona acırdı bu çocuğu kandırılar diye:) ben güya aslan gibi görünürdüm ..ha ne oldu o şimdi paşalar gibi yaşıyo olan bana oldu :) gereksiz yere acımayın , üzülmeyin insanların yarınları için...su akaaaar yolunu buluuuurrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…