İyi Niyetli mi Yoksa Amacı Farklı mı?

Birkaç kez dediğiniz gibi yaptım ama bana verdiği cevap " Sana aşık olduğum için sürekli yanımda olmanı, sana dokunmayı istiyorum. Sen beni sevmiyorsun ki sarılıp uyumak istemiyorsun benle" dedi. Yine buna benzer bir şey söylerse ne demeliyim sizce?

Iliskinin kistasi miymis sarilip uyumak yastiga koku sinmesi ?
Cok kucuksun daha elele dolasmak sinemaya tiyatroya gitmek olmali yapacaginiz seyler
Hadi su konsere gidelim plani yapmalisiniz
Tensel cekimde olur ama bununicin cok erken yasiniz cok genc

Bana pek masum gelmedi .. gece sarilip beraber yatalim diyen erkek konuyu baska yerlere cekmek istiyor

Sakin guvenme o mutlu olsun diye yaptigin hata sonra buyuk pismanligin olur..
Sakinnm sakimn erkeklerre guvenme ablacim

Sen bende ssana sarilip uyumak istiyorum dedigin an bana foto at uyurken dicek... ve her defasinda fotograflar da fazlasini isticek... amann diyim onun istedigini yapma kesinlikle..

Birkaç kez dediğiniz gibi yaptım ama bana verdiği cevap " Sana aşık olduğum için sürekli yanımda olmanı, sana dokunmayı istiyorum. Sen beni sevmiyorsun ki sarılıp uyumak istemiyorsun benle" dedi. Yine buna benzer bir şey söylerse ne demeliyim sizce?
Klişe erkek lafları... Yeme bunları.Google'a "Sadece sarılıp uyuyacağız." yaz.Neler çıkıyo bi' bak istersen.1 ay çok kısa bir süre.Daha 19sun.O hormonlarının verdiği yetkiye dayanarak sana böyle söylüyor , sen pişman olacağın işlere kalkışma.Ha tabii sonuçlarını kaldırabileceksen sen bilirsin.

Kardeşim gibisin genceciksin sakın kendini kullandırma amacı iyi değil onceki sevgilisiyle cinsellik yaşadığını sana söylüyor ki seninle de yaşamak için...

"Birlikte olduktan sonra kötü mü hatırlayacaksın?" ne yaa, adam hayallerinde birlikte olmuş da çoktan terk etmiş bile seni:eek::eek:
Yatakta da kötü heralde ki kötü anılmaktan korkuyor, "performansını görmeden karar veremem ki buna" derdim ben olsaydım :)
Valla kızım, bu yaşta böyle talepler,istekler , birlikte kalmak istemeler falan normal ve hayatın normal akışına uygun şeyler. Ama sen yine de yapma.
Çünkü bu senin değil karşıdaki adamın isteği. Ve seni manipüle Edip kendi gibi düşündürmeye çalışıyor.
Aşık da değilmişsin zaten... Kaldı ki adam işine gelince modern takılan ama ataerkil kafa yapısına sahip biri. En tiksindirici erkek tipi. Ben olsam böylesine prim vermezdim :)
Sen sen ol ne yaşayacaksın gerçekten istediğin için ve kendini tam olarak hazır hissettiğinde yasa.

kafanda zaten soru isaretleri var tam güvenemiyorsun belli.
ileri gtmek isteyip seni kandırma ihtimali yüksek.sonradan pişman olmam diyorsan sen bilırsin.

sevdiğin kişiyle sevişmek de şahane :oops: ancak sen onu arzulamıyorsan salla gitsin. libidonun en yoğun olduğu zamanlar ve tabi ki akla ilk cinsellik geliyor.

İnanma ve güvenmemeye devam et.Klasik ikna erkek yöntemleri dedikleri,acındırma duygusu ben seviyorum ama sen şölesin bla bla..Ne demek birlikte olduktan sonra beni kötümü hatırlarsın. Sanki oldu da bırakıp gittti bile kendi laflarında kendini yeterince ele vermiş

Sevginin gostergesi sarilip uyumak degil ki,
De..

Bana sacma geliyor bu.
Sarilip uyumak yastiga koku sinmesi vs bana gore degil kusurabakma..de

Cinsellik istiyor belli ki
Seni ikna etmeye calisiyor

Pisman olacaksan yaklasma

Iliskinin kistasi miymis sarilip uyumak yastiga koku sinmesi ?
Cok kucuksun daha elele dolasmak sinemaya tiyatroya gitmek olmali yapacaginiz seyler
Hadi su konsere gidelim plani yapmalisiniz
Tensel cekimde olur ama bununicin cok erken yasiniz cok genc

Heh işte dimi birlikte gezelim tozalım oraya buraya gidelim beraber vakit geçirelim, eğlenelim ama aynı yatakta uyumak falan hayal ettiğim şeyler değildi ki benim

Sevginin gostergesi sarilip uyumak degil ki,
De..

Bana sacma geliyor bu.
Sarilip uyumak yastiga koku sinmesi vs bana gore degil kusurabakma..de

Cinsellik istiyor belli ki
Seni ikna etmeye calisiyor

Pisman olacaksan yaklasma
Açıkcası kesinlikle pişman olacağımı düşünüyorum çünkü dediğim gibi aşık değilim.

Sen bende ssana sarilip uyumak istiyorum dedigin an bana foto at uyurken dicek... ve her defasinda fotograflar da fazlasini isticek... amann diyim onun istedigini yapma kesinlikle..

Aynen dediğiniz gibi fotoğraf istedi attım ama hani öyle uygunsuz değildi normal gündelik halimdi kendisi de bana attı ve yarı çıplaktı o da gündelik halini atmıştır diye düsündüm ama evet ya kötü niyetli sanırım bu çocuk ya

Klişe erkek lafları... Yeme bunları.Google'a "Sadece sarılıp uyuyacağız." yaz.Neler çıkıyo bi' bak istersen.1 ay çok kısa bir süre.Daha 19sun.O hormonlarının verdiği yetkiye dayanarak sana böyle söylüyor , sen pişman olacağın işlere kalkışma.Ha tabii sonuçlarını kaldırabileceksen sen bilirsin.

Sonuçlarını kaldıramayacağımı biliyorum. Diyorum ki buluşup burdaki yorumları derleyip toparlayıp konuşayım bitsin gitsin ya sonuçta amacı belliyse uzatmanın anlamı ne ki

İnanma ve güvenmemeye devam et.Klasik ikna erkek yöntemleri dedikleri,acındırma duygusu ben seviyorum ama sen şölesin bla bla..Ne demek birlikte olduktan sonra beni kötümü hatırlarsın. Sanki oldu da bırakıp gittti bile kendi laflarında kendini yeterince ele vermiş
Haklısınız kendini belli ediyor da kondurmak istemiyorum heralde

Sonuçlarını kaldıramayacağımı biliyorum. Diyorum ki buluşup burdaki yorumları derleyip toparlayıp konuşayım bitsin gitsin ya sonuçta amacı belliyse uzatmanın anlamı ne ki
Bu konuyu konuşmanın anlamı yok ki.Adam ona kafayı taktıysa seni ikna etmeye çalışmaktan vazgeçmez.Sarılıp uyuyalım demek sevişmek seks yapmak demenin örtülü ifadesi olmuş artık.Çocuğun ne istediği belli.Sen bunu yapmak istiyorsan sen bilirsin.Ama istemiyorsan söyle ve yanlış anladın vs derse ve bir daha bu konuyu açmazsa devam edersin.Ama seni geri kafalılıkla vs suçlarsa direkt şutla.

Kendin yazmışsın aşık değilim diye. Emin olmadığın kişiyle yaşama böyle bir şeyi. Ciddiyim bekle zamanı geldiğinde güzel her şey.

Back
X