İYİ OLACAĞIMI SANIRKEN DAHA KÖTÜ OLUYORUM YARDIM...

Mesela çok mu fedakarlık yaptınız, aşağılamalarına sustunuz mu?

tam olarak bunlar oldu. bunları yaptığım için pişman değilim hiç su an keşke yapsaydım eksik kaldım demiyorum en azından .

Ayrıca unutmak istiyorum diye mücadele edilmez, böyle şey mi olur? Siz hayatınıza devam ederken, kendinizi oyalarken yeni bişeyleri hayatınıza katarken zaten unutmuş olacaksınız. Unutmak da demeyelim de, acının geçmesi diyelim. Acı kalsa zaten dünyada herkes aşk acısından kavrulurdu.

evet bu çok doğru. kimsenin acısı sonsuza kadar sürmüyor.
bana psikoloğum dedi ki acı ve çile farklı şeyler. acı gecer ama gecmemesi için biz bunu çileye çeviririz.
konusurken iyi ama seans bir bitiryor hoop ben yine yerlerde.

kızlar bundan bir kaç gün önce bir konu açmıştım.

psikoloğa gidiyorum. ilaç da kullanıyorum. ama aklımı kaçıracak gibi hissediyorum bir kaç gündür.
bir kaç flört etmeye çalışanlar var ama ne ruhum ne beynim almıyor.

ne kendime ne köpeğime bakamaz hale geldim.
spora gidemiyorum.
işe gidemiyorum. evden çalışıyorum sözde.
artık arkadaşlarımla konuşmak istemiyorum.
onlara da söyledim bu konuyu yok sayalım artık bir şey sormayın diye.

ama canım çok yanıyor..
geçmeyecekmiş gibi.
zaman durdu sanki.
yer zaman insan kavramımı kaybettim.

işin kötüsü yapabileceğim her şeyi yaptım iyileşmek için.
artık yapacak bir şeyim de kalmadı.

dün ilacın tamamını içsem ne olur ki derken buldum kendimi.
dedim ki bi dakika neler düşünüyorum böyle ???

bunu atlatan nasıl atlattı Allah aşkına ya
daha ne yapmam gerekiyor çok yoruldum ....
Ben sadece aşk acısı olduğunu düşünmedim açıkçası. Sizin iliskiyi ele alma biciminizde sıkıntı var. Eminim sizinle ilgili baska bir sıkıntı bu yaklaşım şeklinize yansımıştır.

Siz terapiye devam edin. Terapist sizi bu konuda sizi yönlendirecektir. Bir çözüm yolu bulana kadar şöyle düşünün; siz aslında bu kişiye aşık değilsiniz. Bu kadar etkilenmenizin altında psikolojinizi bozan başka etmenler yer alıyor. Bu sorunları çözdüğünüz zaman eskisi gibi hissetmeyeceksiniz.

Bu arada Allah başka dert vermesin.

Back