İyi olmak güzel olmak yetmiyor. İnsanın birazda bahtı güzel olacak..

Ee pekiyi bu evliliğe neden devam ediliyor anlamadım. Boşanmak için sevgi, saygının bitmesi yeterli, ama sizin evlilikte bu bile çok ufak eksiklik gibi görünüyor.

yani ne duymayı bekliyorsunuz anlamıyorum adam dövmüyor sözde ama itip kakıyor para desen yok açlıktan nefesi kokmuş yanı ne dıye yanındasınız babanız olmasa aç kalacaksınız anladığım kadarıyla yazık gunah değil mi yanı dipsiz bir kuyu birde şu konuyu açıp hiç cevap vermeyenlere de ayrı bır tavım

İyi ve güzel olduğunu nereden çıkardın. Ne zamandan beri iyi ve güzel kızlar, görücü ile koştur koştur evlenmek zorunda kalıyor. Gayet talipleri oluyor, ya da kendileri seçip beğenip koca bulup evleniyorlar.

Kocana burada nefret kusup, üç öğün yemeğini yapıp, çamaşırını yıkayıp, akşam aynı yatağa giriyorsun. Adamı yok saymak, yok. Hatta ben aranız kötü yazdığımda bana "hergün kavga etmiyoruz" diye çıkışmıştın.

Evi daha önce boşanmak için terk etmiştin ailen biliyor. Sonra kocasız kalmamak için aile evine döndün.

O halde daha kolay boşanması, evli kalma ısrarının sebebini anlamadım. Babası dağ gibi arkasındaymış, dediğiniz gibi buraya yazdıklarını ailesine anlatsa böyle bir ailenin bu adamı koruyacağını zannetmiyorum. Konu sahibi eşinden ayrılmaya duygusal olarak hazır değil sanırım...

Allah aşkına eşinizin arkadaşı için neden babanızı kullanıyorsunuz ya?
Param yok sen al diyebilirsiniz.
Yazık adamcağıza ya.
Böyle babanızın kredi kartıyla öküz koca besleyeceğinize dönün babanıza en azından size torununa harcar adam.
Ne kocaymış bu kadar boşanamıyorsunuz. Güzel bir söz iyi tavır yok, para yok, seks yok. Eee neden o zaman.
Küfür hakaret kavga dövüş adamın hizmetini görüp bir de babanıza maddi külfet yüklüyorsunuz.

Hatta seninki görücü bile değildi. Arkadaşının abisi mi kardeşi mi neydi. Biri var demişler, sen de hoop adamla hızlıca evlenmiştin.

Ay siz aşık olduğu adamdan ayrılınca hemen ilk gelenle evlenip ilk geceden hamile kalan kadınsınız.
Gerçekten ananıza babanıza yazık. Yarım akıllı bir evlat için üzülüyorlardır da.
Siz kalkıp sevmediğiniz adamla düşünmeden evlenip hemen çocuk yapın, sonra babanız üçünüze de baksın. Oh ne ala!
Gerçi siz bundan ayrılsanız çocuğu da aileyi de bu kafayla daha da mağdur edersiniz. Ondan çekin oturun akılsızlığınızın bedelini.
Bundan ayrılsanız da çünkü yine arayışınız devam edecek belli ki.

Hatta seninki görücü bile değildi. Arkadaşının abisi mi kardeşi mi neydi. Biri var demişler, sen de hoop adamla hızlıca evlenmiştin.

Herkesin parmakla gösterdiği ilişkisi bitince eski sevgilisine nispet yapmak için ilk bulduğuyla evlenmişti galiba.

Herkesin parmakla gösterdiği ilişkisi bitince eski sevgilisine nispet yapmak için ilk bulduğuyla evlenmişti galiba.

Ya hatta, bunlar evleniyor ilk dört ay cinsellik yaşıyorlar, sonra bu tutturuyor çocuk için, bilinçli planlı hamile kalıyor. Sonra cinsellik bitiyor. Koştur koştur evlendiği yetmiyor koştur koştur çocuk yapıyor. Sonra ağlıyor. Sonra eski sevgilisine koşuyor, sonra tekrar koca evine.

Gurbet deyince daha "dramatik" oluyor ondandır.
Ya şimdi yazıcam kızacak yine memlekete gittiğinde eski sevgilisi buna biriyle haber yollamış boşansın ben evlenirim diye falan.

Görücü usulü bu adamla pattanadak evlenmiş , bu eski sevgili evlenmeye yanaşmayınca nispet olsun diye falan saçma sapan bir sürü şey

Evet ya, tesadüfen eski sevgilisinin çalıştığı yere gidip şans eseri karşılaşma olayı da vardı:)

Evet ya, tesadüfen eski sevgilisinin çalıştığı yere gidip şans eseri karşılaşma olayı da vardı:)

Ağlamaklı karşılaşma olayııııııııııııı pilizzzz.

Hayır çocuğu, iki yaş bebesi, iki yaş bebesinin yorgunluğunda eski sevgili ile karşılıklı duygusal anlar yaşamak nedir. Bebeği bırakmış anasına kahve keyfi yapmak yerine eski sevgilinin çalıştığı yere gidiyor.

Gidecek yeri olmayanı , ailesi olmayanı , işi olmayanı , ailesi şiddetle boşanmaya karşı olanları anlarım da , burada dağ gibi arkandayım çocuğuna da bakarım diyen baba var .Şanslı haberi yok. Hala da boşanmıyor . Bize ne der geçerim o zaman

Babanız sadece size ve çocuğunuza baksın kocanıza neden bakıyor?
Bosanın huzurla çocuğunuzu büyütün
Kocanızı vazgeçilmez kılan nedir?

Ya baban arkandaysa ne diye bu elin hiçbir işe yaramayan adamını çekiyorsun. Böyle kadınlara o kadar sinir oluyorum ki. Yedir dur babanın parasını. Adama yazık ya
hakkat yaa ağzımı bozcam şimdi şeyinde benmi var damızlık gibi besleyip kahrını çekiyosunuz.

aylardır aynı konu. aynı tas aynı hamam sen nr bekliyorsun kocan adam değil ki? sen bunu boşamayacaksın da, böyle senelerce katlanıp şikayet edeceksin. bizden ne bekliyorsun bilmiyorum ama bu böyle gidecek 60 yaşına kadar.

Babanızın hakkına da bu kadar girmeyin yahu! Kendinize, çocuğunuza acımıyorsanız babanıza acıyın. O adam ipsiz, sapsız, kızını mutsuz eden bir embesile bakmak, borçlarını kapatmak zorunda mı? Ne var sizi bu evliliğe bağlayan? Boşansanız en azından adamın derdini çekmezsiniz. Baba evinde güllük gülistanlık yaşar gidersiniz. Hatta belki ileride karşınıza daha düzün biri çıkar yeniden evlenirsiniz. Neden hem kendinizi hem de ailenizi bu parazit gibi yaşayan adam için heba ediyorsunuz? Acı çekmekten keyif mi alıyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum, bu evliliği neden sürdürüyorsunuz? Çocuğum için demeyin bu adamın çocuğuna hiçbir faydası yok. Bu bahaneye sığınmayın.
Vallahi anlamıyorum ben. Adamın tek bir olumlu yanı yokkken neden evliliği sürdürmekte ısrarcısınız? Çocukta yapmışsınız böyle bir evliliğe. Bir de inanmışsınız da tüm evliliklerin böyle olduğuna. Yaşadığınız hiçbir şey evlilikte normal değil!
Babanızın yerinde olsam üzülürdüm ben böyle pasif ve bağımlı bir kız mı yetiştirdim, ayakları üstünde durabilen bir kız nasıl yetiştiremedim diye. Bir de bunu dert ederdim kendime ki ediyordur. Adam bir de buna üzülüyordur.
Ve kader, baht falan demeyin hiç. Kader sizin seçimlerinizden oluşuyor. Kendi akılsızlığınızı başka şeylere yormayın.

Son düzenleme:
`