• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İYİ ŞEYLER DUYMAYA İHTİYACIM VAR

Hayatta hersey oluyor. Bazen yanlis bazen dogru karar veriyoruz. Bosanmakla dogru karar verdigine inan. Ve sadece verdigin dogru kararlar uzerine odaklan. Yanlislardan da ders cikarirsin ileride evlenmek istedigin zaman neyi isteyip istemedigini daha iyi anlarsin. Hayatin sonu degil, daha dur hayat yeni basliyor 😊 Bu aralar uzulebilirsin kendine zaman ver, uzulmene de izin ver. Gozyaslarini akit icindeki herseyi cikar. Rahatlarsin ve zamanla tekrar toparlanacagina inan. Sadece biseylerle mesgul olmaya calis.
Herkese mutluluk her an gelmeyebiliyor bazilari icin "ertelenmis bir mutluluk" oluyor. Seninki de benim gibi biraz ertelenmis bir mutluluk olacak ama sonunda olacak. Hayat devam ediyor. Eminim o senib eski kocan olacak o herif suan gununu gun ediyordur. Eeeee sen daha ne duruyon :)
Evet benden iyi olduğuna eminim ben çok etkilendim maalesef. Kolay kolay aşamayacağım diye korkuyorum

Bende boşanma aşamasındayım. Ama şimdiden iyi hissetmeye başladım. Düşünün geçmişteki mutluluk ve mutsuzluklar tam olarak sizin elinizde değildi. Siz çaba sarfetseniz de karşıdaki adım atmadıkça yine mutsuz yine mutsuz. Ama artık ona bağlı değilsiniz. Kendinize değer verin. Mutluluğu tercih ettiniz. Hepsi geçecek. Öyle mutlu olacaksınız ki eski eşinizle yaşadığınız kötü günleri hatırladıkça bu ben miyim? Ben olamam diyeceksiniz. Çünkü boşanarak gerçek benliğinize, kendinize dönüş yapıyorsunuz.
Son zamanlarda kendimden o kadar çok ödün vermiştim ki kendimi tanıyamıyordum. Biliyorum bunun doğru ve iyi bi karar olduğunun. Aslında hiç denk değildik biz isteklerimiz hayatı yaşama biçimimiz farklıydı. Fakat yine de üzülüyorum üzülmeyi istemesem de üzülüyorum.

Boşanmalarda maddi şeylere çok takılmayın
Yakın zamanda arkadaşım boşandı kızın başına neler getirdiler
Şimdi adam çokpişman
Kız o kadar güzelleştiki
Hayata sıkıca sarıldı
Yeniden doğdum diyor
Adam şimdi resmi nikahla boşanma olsa bile dinen senden boşanmadım diyor
Evlenemezsin diyor
Demem o ki iyi olacak senin açından
Gerzoya bak hele . resmi nikah düştüğü an dini nikahta düşüyor biri şu embesil kıt beyinli erkeklerin eline namaz-abdest-gusül kitapçığı misali evlenme-boşanma kitapçıgı tutuştursun ya

Son düzenleme:
Boşanmalarda maddi şeylere çok takılmayın
Yakın zamanda arkadaşım boşandı kızın başına neler getirdiler
Şimdi adam çokpişman
Kız o kadar güzelleştiki
Hayata sıkıca sarıldı
Yeniden doğdum diyor
Adam şimdi resmi nikahla boşanma olsa bile dinen senden boşanmadım diyor
Evlenemezsin diyor
Demem o ki iyi olacak senin açından

Arkadaşının içi rahat etsin. Resmi olarak boşandığı için dini nikahtaki 3 haktan biri gitti. İddeti bittiği andan itibaren özgür bir kadın.

Bosanma asamasinda erkekler daha cok cirkeflesiyor.Bosaninca kurtulacaksiniz bu insanlardan,kafaniz rahat olacak, hafifleyeceksiniz.

Bosanma asamasinda erkekler daha cok cirkeflesiyor.Bosaninca kurtulacaksiniz bu insanlardan,kafaniz rahat olacak, hafifleyeceksiniz.
Çarşamba günü bitecek inşallah. Resmi olarak bitmese de zaten 2 haftadır bitti benim için ama kendimi çok zor toparlıyorum.

İnşallah çok istiyorum bunu 3 senenin 3 ayında yüzüm gülmedi ama yine de o alıştığım düzeni bırakmak zor geliyor. İnsanlar ne diyecek diye düşünüyorum korkutuyor bu süreç beni terapiye başladım o yüzden.
Ne düzeni arkadaşım? Zehir gibi geçtiği günlerin düzeni mi valla benim aklıma bile gelmiyor o düzen şu an baba evinde babama yemek yapmanın mutluluğu var içimde en azından babam nankör değil babam beni her koşulda seviyor😊 hiç korkma çok güzel günler olacak hayatımızda, özgür kendi karakterimizin olduğu sevildiğimiz sayıldığımız günler🫠

Bunlar zor sürecler. Mutlaka birileri birseyler konuşacak, size tasınmasına cok izin vermemeye calışın. Çarsambaya kadar dikkatli olun bitsin madem.
Sonrasında da bir kac ay zor gecer elbette ama sonrası yeni bir hayat olacak.
Neden bir sansınız olsun ki. Çok güzel günleriniz olacak. Kendi kıymetinizi bilin.

Bunlar zor sürecler. Mutlaka birileri birseyler konuşacak, size tasınmasına cok izin vermemeye calışın. Çarsambaya kadar dikkatli olun bitsin madem.
Sonrasında da bir kac ay zor gecer elbette ama sonrası yeni bir hayat olacak.
Neden bir sansınız olsun ki. Çok güzel günleriniz olacak. Kendi kıymetinizi bilin.
Buna inanmak istiyorum şuan biraz umutsuzum nedense ama zaman her şeyin ilacı.

Boşanma aşamasındayım çarşamba gününe gün verdiler anlaşmalı olduğu için. Fakat o kadar zorlanıyorum ki eşyalarımı topladım taşındım dün. Bugün başladılar onu da almışsın bunu da almışsın diye çekişmeliye dönmesinden çok korkuyorum. Fakat evlilik boyunca çalışıp aldığım şeylere bile laf edilince ben nasıl bi insanla evlenmişim dedim. Bu arada aldığım şeyler dediğim tv falan yani öyle büyük şeyler değil onu bile hazmedememişler.
Şimdi bu süreçten sonrası ne olacak en çok bunu düşünüyorum. Yeniden mutlu olabilir miyim? Şuan bu imkansız gibi geliyor çok depresif bi haldeyim iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.Sanki bi şansım vardı onu kullandım bitti gibi geliyor.
Dava açılmadan önce evden istediğinizi alabilirsiniz.Kanunen hiçbirsey yapamazlar.Bende anlaşmalı dava açmak istiyorum Ekim ayını bekliyorum 9 aylık evliyim bende.

Dava açılmadan önce evden istediğinizi alabilirsiniz.Kanunen hiçbirsey yapamazlar.Bende anlaşmalı dava açmak istiyorum Ekim ayını bekliyorum 9 aylık evliyim bende.
Evet alabileceğim eşyaların hepsini aldım bir daha da o eve gitmeme gerek yok. Söyledikleri şeyler sinirlendirdi biraz kurtulmak için can atıyorum.

Evet alabileceğim eşyaların hepsini aldım bir daha da o eve gitmeme gerek yok. Söyledikleri şeyler sinirlendirdi biraz kurtulmak için can atıyorum.
Ben düğünu iptal ettim rahatladım eşya almaya gidip geldikten sonra rahatsizlandim sizi anlıyorum gerçekten çok zor durum.

Evet benden iyi olduğuna eminim ben çok etkilendim maalesef. Kolay kolay aşamayacağım diye korkuyorum
Korkma... her insan farklidir tabi ve hayir, sizden iyi degilim. Sadece kendimi zorladim.

size anlatmadim ama Ilk zamanlar yemekten kesildim, gecelerce agladim, caresiz hissettim. Boguldum, bunaldim, intihwra tesebbus ettim. Bir gun yemedim bir gun tikabasa yedim. Kollarimi kestim, cildirdim, aklimi yitircek gibi hissettim. Olmek istedim hergun olmek istedim. ve butun bu olaylar illaki bende bir iz birakti. Yani kolay olmadi inanin. Kendimi toparlamak icin cok zorladim ve birkac ayimi aldi :(

Son zamanlarda kendimden o kadar çok ödün vermiştim ki kendimi tanıyamıyordum. Biliyorum bunun doğru ve iyi bi karar olduğunun. Aslında hiç denk değildik biz isteklerimiz hayatı yaşama biçimimiz farklıydı. Fakat yine de üzülüyorum üzülmeyi istemesem de üzülüyorum.
Bakın siz kendiniz diyorsunuz denk değildik diye. Emin olun gün geçtikçe daha iyi hissedeceksiniz. Her geçen gün iyiki bu kararı aldım diyeceksiniz. Denk olsaydınız bunlar yaşanmazdı zaten.

Canim biliyormusun sirf bu sacma sapan ucuz laflari duymamak icin hic bir esya almadim kiyafetlerimi bile sonra beni ariyor evden bisey alicakmisin diye hayir dedim senin gordugun dokundugun hic birsey istemiyorum hepsini cope atin yada ihtiyaci olana verin dedim kafam rahat ailemde oldugum icin esya derdim yok sadece cuzdanimi aldim :) Ben kimseyle var olmadim kimseylede yok olmam Allahlarindan bulsunlar bu saatten sonra :))

Bakın siz kendiniz diyorsunuz denk değildik diye. Emin olun gün geçtikçe daha iyi hissedeceksiniz. Her geçen gün iyiki bu kararı aldım diyeceksiniz. Denk olsaydınız bunlar yaşanmazdı zaten.
Her geçen gün daha iyi oluyorum şuan o konuyu açtığımdan daha iyiyim mesela. Ama yarın duruşma da çok üzülür müyüm ağlar mıyım kendime engel olabilir miyim bu sorular aklımda dönüp duruyor sürekli. Bitmesi gerektiğinin farkında olup böyle üzülmek...

Canim biliyormusun sirf bu sacma sapan ucuz laflari duymamak icin hic bir esya almadim kiyafetlerimi bile sonra beni ariyor evden bisey alicakmisin diye hayir dedim senin gordugun dokundugun hic birsey istemiyorum hepsini cope atin yada ihtiyaci olana verin dedim kafam rahat ailemde oldugum icin esya derdim yok sadece cuzdanimi aldim :) Ben kimseyle var olmadim kimseylede yok olmam Allahlarindan bulsunlar bu saatten sonra :))
Ben hepsine emek verdim diye aldım kusura bakmasın 3 yıldır haftanın 6 günü çalışıp o kalan bi günde temizlik yapıp evi o hale getiren benim her şeyde emeğim var. Asla bana yardımcı olmadı şimdi düşünüyorum da

Boşanma aşamasındayım çarşamba gününe gün verdiler anlaşmalı olduğu için. Fakat o kadar zorlanıyorum ki eşyalarımı topladım taşındım dün. Bugün başladılar onu da almışsın bunu da almışsın diye çekişmeliye dönmesinden çok korkuyorum. Fakat evlilik boyunca çalışıp aldığım şeylere bile laf edilince ben nasıl bi insanla evlenmişim dedim. Bu arada aldığım şeyler dediğim tv falan yani öyle büyük şeyler değil onu bile hazmedememişler.
Şimdi bu süreçten sonrası ne olacak en çok bunu düşünüyorum. Yeniden mutlu olabilir miyim? Şuan bu imkansız gibi geliyor çok depresif bi haldeyim iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.Sanki bi şansım vardı onu kullandım bitti gibi geliyor.
Kötü evliliginiz bittikten bir süre sonra rahatlayacaksınız, sakın olun ve süreci devam ettirin, boşanma aşamasında çirkefleşmeyen çok az insan var , ülkemizde boşanmak demek kanlı bıçaklı olmakla aynı şey, yakanızı kurtarmaya bakın ne dediklerini duymayın...

Evet onunlaykende mutsuzdum bu seviyeye gelmemek için çokta çabaladım ama olduramadım bi türlü.
Zaten bir kadın kolay kolay boşanma aşamasına gelmez , çok çabaladığınızı tahmin edebilirim, bu ülkede erkekler ve onları yetiştiren anne babalar komple sorunlu...

Son düzenleme:
Back
X