• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İYİ ŞEYLER DUYMAYA İHTİYACIM VAR

Ben hepsine emek verdim diye aldım kusura bakmasın 3 yıldır haftanın 6 günü çalışıp o kalan bi günde temizlik yapıp evi o hale getiren benim her şeyde emeğim var. Asla bana yardımcı olmadı şimdi düşünüyorum da
Okadar canim yandi ki arkadasim esya dusunecek halim yoktu benim pismanda degilim bende cok emek vererek yaptim herseyi ama canimin yangisindan hic hirseyi gormedi gozum :) olsun siz dogru olani yapmissiniz:)

Biliyorum çok zor bir süreçten geçiyorsunuz. Belki de yaşadığınız/yaşayacağınız mutluluk sanki o kadarcıktı bundan sonra mutlu olamayacakmışsınız gibi hissediyor olabilirsiniz. Artık evlilikten bağımsız düşünün kendinizi.. Yaşandı demek ki yaşanması gerekiyordu. Üzüldünüz demek ki üzülmeniz gerekiyormuş. Çirkin insanlar geldi geçti hayatınızdan demek ki geçmeleri gerekiyormuş. Kim neler yaşamıyor ki? Yapmak istediklerinizi düşünün, yeni hayaller kurun, yeni heyecanlar besleyin içinizde sonu olmayan şeyler bunlar yaşınız, durumunuz ne olursa olsun.. Mutluluğu amaç edinmeyin, düşünmeyin onun üzerinde yoksa mutsuz olursunuz çünkü. Mutluluğu siz neyde arıyorsunuz? Bunu bir sorun kendinize. Buna Afrika'da yaşayan bir insan bir parça ekmek ve temiz suda diye cevap verebilir bakın size çok basit geldi ama bu kavram ne kadar da değişken. Doğan her gün yeni umutlar da doğuruyor. Sonsuza kadar yaşamayacaksınız belki 1 saatlik daha ömrünüz kaldı o yüzden hiçbir şey aldığınız sağlıklı bir nefesten kıymetli değil. Reenkarnasyona inanmıyorsanız bu sizin son şansınız ona göre :')

Biliyorum çok zor bir süreçten geçiyorsunuz. Belki de yaşadığınız/yaşayacağınız mutluluk sanki o kadarcıktı bundan sonra mutlu olamayacakmışsınız gibi hissediyor olabilirsiniz. Artık evlilikten bağımsız düşünün kendinizi.. Yaşandı demek ki yaşanması gerekiyordu. Üzüldünüz demek ki üzülmeniz gerekiyormuş. Çirkin insanlar geldi geçti hayatınızdan demek ki geçmeleri gerekiyormuş. Kim neler yaşamıyor ki? Yapmak istediklerinizi düşünün, yeni hayaller kurun, yeni heyecanlar besleyin içinizde sonu olmayan şeyler bunlar yaşınız, durumunuz ne olursa olsun.. Mutluluğu amaç edinmeyin, düşünmeyin onun üzerinde yoksa mutsuz olursunuz çünkü. Mutluluğu siz neyde arıyorsunuz? Bunu bir sorun kendinize. Buna Afrika'da yaşayan bir insan bir parça ekmek ve temiz suda diye cevap verebilir bakın size çok basit geldi ama bu kavram ne kadar da değişken. Doğan her gün yeni umutlar da doğuruyor. Sonsuza kadar yaşamayacaksınız belki 1 saatlik daha ömrünüz kaldı o yüzden hiçbir şey aldığınız sağlıklı bir nefesten kıymetli değil. Reenkarnasyona inanmıyorsanız bu sizin son şansınız ona göre :')
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Yaşandı ve bitti böyle olması gerekiyordu oldu diyorum bazen ama sonra kendimi sorgularken buluyorum olumlayamıyorum olayları.

Dün boşandım kararı tebliğ almamız gerekiyormuş haftaya o şekilde resmi olarakta onaylanmış olacakmış. Kendimi rahatlamış hissediyorum umduğum kadar kötü olmadım hatta dik durdum ve asla ona bi şey belli etmedim sadece dava detaylarını sordum hakime. Hakimin odasından çıkınca da asla konuşmadım. Anlaşmalı boşanmış olsakta asla vedalaşmamı hak edecek bi insan olmadığı için.

Dün boşandım kararı tebliğ almamız gerekiyormuş haftaya o şekilde resmi olarakta onaylanmış olacakmış. Kendimi rahatlamış hissediyorum umduğum kadar kötü olmadım hatta dik durdum ve asla ona bi şey belli etmedim sadece dava detaylarını sordum hakime. Hakimin odasından çıkınca da asla konuşmadım. Anlaşmalı boşanmış olsakta asla vedalaşmamı hak edecek bi insan olmadığı için.
Şimdiden kendini daha güçlü hissetmeye başlamışsın. Herşey daha iyi olacak. Buna inan ve kendine güven.hepsi geride kalacak

Boşanma aşamasındayım çarşamba gününe gün verdiler anlaşmalı olduğu için. Fakat o kadar zorlanıyorum ki eşyalarımı topladım taşındım dün. Bugün başladılar onu da almışsın bunu da almışsın diye çekişmeliye dönmesinden çok korkuyorum. Fakat evlilik boyunca çalışıp aldığım şeylere bile laf edilince ben nasıl bi insanla evlenmişim dedim. Bu arada aldığım şeyler dediğim tv falan yani öyle büyük şeyler değil onu bile hazmedememişler.
Şimdi bu süreçten sonrası ne olacak en çok bunu düşünüyorum. Yeniden mutlu olabilir miyim? Şuan bu imkansız gibi geliyor çok depresif bi haldeyim iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.Sanki bi şansım vardı onu kullandım bitti gibi geliyor.
Erkek adam aldığın televizyonun peşine düştüyse Allah yardımcın olsun umarım bir an önce kurtulursun 🙏🏼

Boşanmalarda maddi şeylere çok takılmayın
Yakın zamanda arkadaşım boşandı kızın başına neler getirdiler
Şimdi adam çokpişman
Kız o kadar güzelleştiki
Hayata sıkıca sarıldı
Yeniden doğdum diyor
Adam şimdi resmi nikahla boşanma olsa bile dinen senden boşanmadım diyor
Evlenemezsin diyor
Demem o ki iyi olacak senin açından
Halt etmiş onu diyen. Böyle saçma psikolojik baskının ne Medeni kanunda yeri vardır ne de İslam hukukunda. Gönülsüzce evlilik hiçbir makamda kabul görmez zaten.
Ne iyi etmiş arkadaşınız da. İnşallah daha da güzelleşir ve çok daha mutlu olur.

Ne düzeni arkadaşım? Zehir gibi geçtiği günlerin düzeni mi valla benim aklıma bile gelmiyor o düzen şu an baba evinde babama yemek yapmanın mutluluğu var içimde en azından babam nankör değil babam beni her koşulda seviyor😊 hiç korkma çok güzel günler olacak hayatımızda, özgür kendi karakterimizin olduğu sevildiğimiz sayıldığımız günler🫠
Ya gerçekten ben de diyorum ona hizmet edeceğimi anneme babama hizmet ederim, kıymetlilerim

Back
X