iyi yada kötü lütfen yorumsuz geçmeyin lütfennnnnnnnnnnn....

ELha2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
521
9
96
opuyorumnanaktan:öncelikle herkeze merhaba uzun bi aradan sonra tekrar tüp bebek için araştırma yapıyorum... ben 3 defa tüp bebek denedim umut tüp bebekde ama negatif sonuç aldım üçündede....:gitme:1 sene aradan sonra kendimi toparladım ve tekrar başlamaya karar verdim ama herşey en baştan başladı ....hastane bulamıyorum kafam karman çorman ne yapsam nereye gitsem şuanda aklımda olan eurofertil var ama bundada kararsızım ...eurofertilden memnun olanlar yada olmayanlar yada başka hastane tavsiye edenler lütfen yardım edin 1 kişinin düşüncesi bile inanın çok etkiliyo yorumsuz geçmeyin lütfen.....istanbuldayım bu arada .....şimdiden tşk ederim (rabbim anneliği bizede tattır)....:Saruboceq::emir_bebek:

bende 3. denemeyi ankara mayada yaptırdım ilk deneme alman hastanesi ikinci deneme memorialdi ama ikiside hüsrandı şimdi 23 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza

Kesinlikle ANTALYA TÜP BEBEK tavsiye ediyorum..
allah yardımcın olsun inşallaah orası vesile olur benim gibi bir kızın birde oğluşun olur:))

ben mayada yaptırdım çokta memnun kaldım canım.... rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah....

merhaba bende senin gibi çok kararsızdım 3 kere trabzonda yaptırmıştım 4.için çok araştırdım kafamda çok karıştı ankarada genart istanbulda memorial arasında kaldım sonunda memoriale karar verdim telefon görüşmelerimden memnunum haftaya görüşmeye gelicez ekimin 15 inden sonra başlıycaz
inşallah sonu hayırlı ve güzel olur
ben forumlardan çok bakmıştım inşallah sende güzel bir yere karar verirsin ve başlarsın

eğer sorununuz erkek infertilitesiyse istanbulda olmanıza rağmen ankarada bulunan maya tüp bebek merkezini tavsiye edebilirim.
inşallah bu denemeniz son denemeniz olur

arkadaşlar cvp yazan herkeze teşekkür ederim... umut tüp bebekte yasemin hanımla görüştüm bugün tekrar orayamı başlasam bilemiyorum ...biraz araştırdım 2 yer var gebzede anadolu sağlık hastanesi doktor aydın arıcı ve umut tüp bebek süleyman tosun ... bu ikisine giden memnun olan varmı...ne zor işler allah yardımcımız olsun.....

hayırlı olsunn şimdiden neresi olursa hakkında ..
ilk denenemi memorialda yaptırdım , dr.umdan memnun değildim , 2. denememi o dönem anadolu sağlıkta çalışan " doktorum" programını sunan , ismi aklıma elmeyen dr.da deneyecektim ki , dernek toplantılarında o ekranlarda izleidğmiz gibi samimi ve şakacı dr. gitmiş yerine SSK dr.u gelmiş sanki , tedaviye başladığım daha ilk gün arayıp memorialdaki dr.umu geri döndüm , haliyle olumsuz başlayan 2. denemem yine olumsuz bitti .. yani 2 denemem memorialda hüsranla sonuçlandı
3. denememi en iyisinde olsun , ne gerekiyorsa yapalım dedik ve Alman hast.- bahçecinin ekibinden en iyi dr. dedikleri Süleyman beyde yaptık .. olmayacağı varsa nerede olursa olsun olmuyor arkadaşlar , yine sonuç :olumsuz .... 4. deneme için maddi-manevi yıpranınca daha makul ve femara protokolünü uygulayan merkezler aradık . ve umutta karar kıldık .. dr.um şuan şifa hastanesinin bağdat caddesindeki kliniğinde çalışmasına devam eden dr.Leven KONUR oldu , Allaha şükür hamile kaldım .. onun psikolojik desteği çok oldu bana Allah razı olsun ve çok memnun kaldım kendisinden ki İzmirden kalkıp ayda 1 kontrole geldim 28. haftaya kadar ve doğumuma da geldi İzmire :)
ben kesinlikle kendi dr.umu tavsiye ederim ama sana şunu da söyleyeyim , o dönem çok çok ümit bağladığımız yerden olumsuz sonuç almanın verdiği bi hayal kırıklığı ve üserine ekonomik kaygılarımız olmasaydı sanırım bir kere daha süleyman bey de denerdim yeni bir mekez aramaktansa .. çünkü tanıştığınızda diğer dr.lardan farkını anlarsınız mutlaka .. şansınız bol ve Allah yardımcınız olsun ...

selam bende 37 yaş problem eşim kaynaklı ilk denememiz Memorıal Dr.Nur hn ve çok memnun kaldık. İlk denememizde Allahıma şükürler olsun pozitifsonucu gördük 8 haftalık hamileyim Rabbim sonunu sağlıkla getirsin.
Darısı tüm isteyenlere Allahım kimsenin kucağını boş koymasın.

canım ben 3. denememde hamile kaldım. memorialde doktorum hale hanımdı. bence karar vermeden önce bi görüş yurt dışından çok hastaları vardı ayrıca laboratuarı teknolojik olarak oldukça donanımlı. allah yardımcın olsun.

Su aralar bir cok kimse Memorial'de tedavi goruyor, ekip ve lab'in cok iyi oldugu soyleniyor. Biz de Atasehir Memorial Dr. Cem Demirel'deKasim ayinda denemeyi dusunuyoruz. Bence Istanbul'da olmaniz buyuk bir sans! Gidin merkezlerle ve doktorlarla gorusun, simdiye kadar ki basarisiz denemelerinizin nedenini arastirin, olasiklari gorustugunuz doktorlara sorun. Rahim problemleri konusunda Dr. Yucel Karaman'in cok iyi oldugu soyleniyor. Gorusmelerden sonra icinize hangisi sinerse ona karar verin.

ben almanyada yasadim halde ankara maya tüp bebek merkezinde yaptirdim ve bebislerimi beklyiorum bir iki haftaya kadar dogum yapcam insallah....

Selam
Bende 7. denememde hamile kaldim sukurler olsun Memorialde cokk memnunm herkese tavsiye ediyorum.
39 yasinda tek bir embriyom olustu yavrum su an 46 gunluk Rabbim annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin inseallahhhh
Yeterki rabbim ol desin bize hic bir ümit verilmemisti ve 20 sene sonra yavruma kavustum.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin aminnnnnnnnn

Selam
Bende 7. denememde hamile kaldim sukurler olsun Memorialde cokk memnunm herkese tavsiye ediyorum.
39 yasinda tek bir embriyom olustu yavrum su an 46 gunluk Rabbim annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin inseallahhhh
Yeterki rabbim ol desin bize hic bir ümit verilmemisti ve 20 sene sonra yavruma kavustum.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin aminnnnnnnnn
merhabalar bende surekli size bakıyodum haberınızı aldım cok sevındım hayırlı olsun allah tamamına erdırsın bizlere de tedavı öncesı moral oldu

Benim transferimi Suleyman bey yapmisti gercekten insani yonu cok iyi bir doktor cok anlayisli ve basarili. Tavsiye ederim.

arkadaşlar ben herzaman nete giremiyorum cvp larım geç kalıyo... okuduğum kadarıyla bi kaç hastane var memorial hale hanım gidip konuşucam oraylada fiyat nedir bu konudada bilgi verirmisiniz.memoriale giden arkadaşlar..

hayırlı olsunn şimdiden neresi olursa hakkında ..
ilk denenemi memorialda yaptırdım , dr.umdan memnun değildim , 2. denememi o dönem anadolu sağlıkta çalışan " doktorum" programını sunan , ismi aklıma elmeyen dr.da deneyecektim ki , dernek toplantılarında o ekranlarda izleidğmiz gibi samimi ve şakacı dr. gitmiş yerine SSK dr.u gelmiş sanki , tedaviye başladığım daha ilk gün arayıp memorialdaki dr.umu geri döndüm , haliyle olumsuz başlayan 2. denemem yine olumsuz bitti .. yani 2 denemem memorialda hüsranla sonuçlandı
3. denememi en iyisinde olsun , ne gerekiyorsa yapalım dedik ve Alman hast.- bahçecinin ekibinden en iyi dr. dedikleri Süleyman beyde yaptık .. olmayacağı varsa nerede olursa olsun olmuyor arkadaşlar , yine sonuç :olumsuz .... 4. deneme için maddi-manevi yıpranınca daha makul ve femara protokolünü uygulayan merkezler aradık . ve umutta karar kıldık .. dr.um şuan şifa hastanesinin bağdat caddesindeki kliniğinde çalışmasına devam eden dr.Leven KONUR oldu , Allaha şükür hamile kaldım .. onun psikolojik desteği çok oldu bana Allah razı olsun ve çok memnun kaldım kendisinden ki İzmirden kalkıp ayda 1 kontrole geldim 28. haftaya kadar ve doğumuma da geldi İzmire :)
ben kesinlikle kendi dr.umu tavsiye ederim ama sana şunu da söyleyeyim , o dönem çok çok ümit bağladığımız yerden olumsuz sonuç almanın verdiği bi hayal kırıklığı ve üserine ekonomik kaygılarımız olmasaydı sanırım bir kere daha süleyman bey de denerdim yeni bir mekez aramaktansa .. çünkü tanıştığınızda diğer dr.lardan farkını anlarsınız mutlaka .. şansınız bol ve Allah yardımcınız olsun ...

ah canım ben umuuta ilk başladığım zaman levent bey için gittim tavsiye üzerine ama sadece 1 defa muayene etti ve parayı yatırdıkdan sonra bi daha gittik kontrole adam umutu bırakmış malesef şansım yüzüme gülmedi .. enver bey vardı bende ona devam ettim ama olmadı ...1 ve 2 de enver bey vardı 3. karar verdiğimde gittim bu seferde enver bey gitmiş süleyman bey gelmişti onda devam etttim ama oda olmadı....

Back
X