• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi yada kötü lütfen yorumsuz geçmeyin lütfennnnnnnnnnnn....

arkadaşlar ben herzaman nete giremiyorum cvp larım geç kalıyo... okuduğum kadarıyla bi kaç hastane var memorial hale hanım gidip konuşucam oraylada fiyat nedir bu konudada bilgi verirmisiniz.memoriale giden arkadaşlar..

canım haziranda memorial Hale Hanımla ilk denememi gerçekleştirdim..Pozitifti ancak 11. haftada kalbi durdu..Kürtajımıda Hale Hanım yaptı..Çok ama çok memnun kaldım..Sana bi telefon kadar yakın...1900 euro ve ilaç ödedik....Tavsiye ederim.....

merhaba herkese kesinlikle maya diyorum çok tedavi gördüm sadece orda oldu erkek promleminde başarılı merkez ikizlerime gebeydi kaybettim onları basarıyı yakaladığım tek merkez

arkadaşım ben ilk denememi mdicalparkta yaptım serdar koçta ben kötü sonuç aldım ama 15-20 günlük tedavi sonucunda hastalarıyla konuştugumda ilk denemede hamile kalan çok kişi vardı ben tavsiyeyle zaten gittim başarı şansı çok yüksek oldugu için napalım kısmet benimki olmadı istiyosan oraylada bi görüş

arkadaşlar ben herzaman nete giremiyorum cvp larım geç kalıyo... okuduğum kadarıyla bi kaç hastane var memorial hale hanım gidip konuşucam oraylada fiyat nedir bu konudada bilgi verirmisiniz.memoriale giden arkadaşlar..

1900Euro + ilaçlar canım görüşmeye ilk gittiğimde ben muayenede oldum 215 lirada ekstradan ödemiştim
ÇİDERE üye olursan eğer 1650 Euro + ilaçlar ve ilk muayene ücretsiz oluyormuş bilgin olsun

canım selam ınş bu kez gelır melegın yuregın nereye ıısnıyosa oraya gıt ben memorıl camlıca medıcna maya jınemed tavsıye ederım............opt senı cook

Prof. yücel karaman, brüksel tüp bebek derim, bodoslama tüp bebek yapalım demez, önce nedenleri araştırır, ben her açıdan çok memnunum Allah razı olsun kendisinden ve ekibinden.

ah canım ben umuuta ilk başladığım zaman levent bey için gittim tavsiye üzerine ama sadece 1 defa muayene etti ve parayı yatırdıkdan sonra bi daha gittik kontrole adam umutu bırakmış malesef şansım yüzüme gülmedi .. enver bey vardı bende ona devam ettim ama olmadı ...1 ve 2 de enver bey vardı 3. karar verdiğimde gittim bu seferde enver bey gitmiş süleyman bey gelmişti onda devam etttim ama oda olmadı....

canımcım , levent bey ; enver bey'in umut'ta olduğu dönem yine Bançeci'nin ekibinde fakat farklı bir klinikte çalışıyordu ve yine hastası olursa takiplerini yapıyordu . şimdiyse enver bey kadıköy şifa' hastanesinde tüpbebek bölümünde , levent bey de kadıköy şifa'nın suadiye polikliniğinde çalışmaktalar ..
her neresi olursa hakkında hayırlısı olsun ..
bu arada pakize tarzinin de laboratuarı iyidir , aklında olsun istersen yerimseniben

Back
X