iyi yaptım pisman degilim.

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Kizlar iyi aksamlar
Gectigimiz hafta konu acmistim eski erkek arkadaşım (buarada soz tarihi belliydi aileler tanismisti) beni sacma sebeplerden terk edip 2 hafta once faceden yazmisti olmicagini artik kendisini istemediğimi yazmistim içimdeki kusmustum ama son agir mesajı okumamisti. Bugun okumus bana benim hata yaptigimi o grip olmusken hasta yatağında yatarken benim arkadaslarimla disarda olduğumu onu kisitladigimi yazmis bide demiski hadi gule gule. Tabi olumlu yanit alamadi ya gercek yuzune hemen devam etti. Asla kisitlayan biri degildim arkadaslarim bana konya ovasi diyordi oyleki rahattim. Surekli annesi abisi ne derse o , kendi arkadaslari benden kiymeyliydi .Sartellerim atti bende dedimki senin gibi haysiyetsiz karaktersiz rezille birlikte olanin aklina şaşiyim sukurler olsunki kurtuldum senin gibi beladan tez vakitte. Bide tukurdugunu yalayip geri donmussun ama geçmiş olsun dediğin gibi o tren kalkti ben kaldirdim. Layigin olan su..rk lere yaz bana degil yazdım.bide engelledim:KK59: Pişman degilim. Erkeklere guvenilmicegini bir kez daha anladim aileler tanisti herkes duydu bilmemne hikaye. Adam karaktersiz se olmuyor. Cevremde anlaticagim kimse yok sizle paylasmak istedim hepinize sevgiler En Büyük KK

O kadar canimi yakti ki ayrilik mesajından sonra 2 kere aradım sadece onda bile dus yakamdan istemiyorum seni tren kalkti gecti defol git baskasini bul sirketteyim beni rezil etme millete daha fazla kapat telefonu vs birsuru şey saydirdi. Cevap bile verememiştim icimde kalicagina kendi kasindi bende soyledim :KK16:

iyi yapmışsın söylediklerin 10 depresan kuvvetindedir
ama bundan sonra merak edip profiline girmeye çalışma tamamıyla uzaklaştır bu kadar yüz göz olunduktan sonra barışılınca iyice cıvıklaşılıyor gördüğüm

En guzel tepki tepkisizliktir...hiçbirßey yazmadan engellemen emin ol çok daha etkili olurdu....hatta ben olsam cvp vermezdim, engellemezdim de..Sonra da facebooka mutluluk resimlerimi koyardım görsūn diye...yani 'sana karşı o kadar tepkisizim ki engelleme ihtiyacı bile duymuyorum ' demektir bu...

En guzel tepki tepkisizliktir...hiçbirßey yazmadan engellemen emin ol çok daha etkili olurdu....hatta ben olsam cvp vermezdim, engellemezdim de..Sonra da facebooka mutluluk resimlerimi koyardım görsūn diye...yani 'sana karşı o kadar tepkisizim ki engelleme ihtiyacı bile duymuyorum ' demektir bu...

Dogru haklisiniz biranda insan seytana uyuyor işte. Dediğiniz gibi direk engelleseydim daha çok koyucakti. Neyse olan oldu artik

Keşke hiçbir şey yazmasaydin ona bile degmiyorlar senin için hayırlısı olsun :)

Oh nasil guzel olmus.
Bundan snra artik bi cumle bile yazma.
Kendi kendini yesin.
Gormedim duymadim bilmiyorum oyna.
Hayatini yasa eglen cos.
Bu ona en iyi cevap olur.

Ben zamaninda oyle yaptim.
Son mesajimi yazdim, ve 2 senedir bir harf bile yazmadim ona, o cabalasada.

Aslinda en bastan cevap verilmemesi gerekiyormusta, boyle de olmus bosver icinde kalmamis.

Geçmiş olsun. Zor bir dönemden harika bir çıkış yaşamışsın artık onu düşünüp hareket etmektense kendi keyfine bakmanı tavsiye edebilirim canım

Back
X