İyice kafayı yemek üzereyim

Sitede böyle paylaşım yapmak yasak ama fatma taşatan cinayeti yazınca internete çıkıyor aminn yıllardır çektiriyo bize son hamlesini böyle yaptı 😥
Allah yardımcınız olsun çok zor durum. Olay kamu davasına dönse bile bence bir avukat tutmalıydınız biz aynı hatayı yaptık anneannemi kiracısı öldürdü tabi o ara yas süreci kimse ne yaptığını bilmiyor adam 6 ay sonra şartlı salıverildi nasıl oldu bilmiyorum ama oldu. hukukçular daha iyi bilir tabi. ayrıca tweetinizi bulup paylaşmaya çalışacağım maalesef insanlar artık sosyal medya da hakkını aramaya çalışıyor yapacak pek bişey yok ( bu arada tweeti buldum paylaştım)

Allahım okurken dehşete düştüm,Allah sabır versin inşallah başınız sağolsun.

Direk cinayetten yargılanmıyor ölümüne sebebiyet diye yargılanıyor ayrıca yakmaya çalıştı anneannemi ellerinde ayajlarında yanık izleri ciğerlerinde sis boynunda parmak izleir ve kollarında morluklar var korkudan kalp krizi geçirdi kundaklama darp uzaklaştırma kararı olmasına rağmen yaklaşması ve ölümüne sebebiyet vermesi ama hepsi maalesef ki para cezasına çeviriliyor yada kısa süreli cezalar alıyor cumhuriyet savcısı söyledi annemler şikayetçi oldu ama anneannemde ölmeden 5 gün önce olmuştu 😥
ahh neler yazmışsınız böyle, nasıl yürek dayanır buna :KK43:

Merhaba hanımlar şu 50 güne yakındır o kadar kötüyüm ki halimi bir ben birde rabbim görüyor 10 kasım da bi telefonla herşey mahfoldu anneannemin ölüm haberi ne var bunda herkes yaşıycak dediğinizi duyar gibiyim evet herkes yaşıycak ama bunun sebebi insanın en yakını olunca bi başka oluyor öz dayım ölümüne sebep oldu anne katili oldu yani bir kaç gün annem ve teyzem için hep içime attım üzüntümü ben güçlü durdumki onları ayakta tutabileyim aradan 20 gün geçti diğer dayımın ölüm haberi geldi sonra eşimin amcası en son eşimin dedesi bütün hepsi 1 ay içerisinde oldu bi yasımız bitmeden 2. 3. Hatta 4. Yasımızı tutmaya başladık şuanda tutuklu yargılanıyor ama içeriden çıkma ihtimali var ve içeriden çıkarsa annem ve tryzemi öldüreceğimi söylüyor ben bunları düşünmekten çok kötü oluyorum korkuyorum o kadar çok doluyum kii nasıl bir yol izlemem gerektiğini kestiremiyorum kalbim sıkışıyor nefrsim daralıyor sürekli panik atak krizi geçiriyorum psikiyatrise gideyim diyorum devlette randevu bulamıyorum özelde 500 tl seans ücreti delirmeme ramak kaldı :KK43:(
ALLAH yardım etsin size inşaallah, kalbinize ferahlık versin üzüldüm.:(((

Allah yardımcınız olsun çok zor durum. Olay kamu davasına dönse bile bence bir avukat tutmalıydınız biz aynı hatayı yaptık anneannemi kiracısı öldürdü tabi o ara yas süreci kimse ne yaptığını bilmiyor adam 6 ay sonra şartlı salıverildi nasıl oldu bilmiyorum ama oldu. hukukçular daha iyi bilir tabi. ayrıca tweetinizi bulup paylaşmaya çalışacağım maalesef insanlar artık sosyal medya da hakkını aramaya çalışıyor yapacak pek bişey yok ( bu arada tweeti buldum paylaştım)
Bize cumhuriyet savcısı avukat tutmayın dedi biz elimizden geleni yapıcaz dediler biz de tutucaktık yoksa işinde en iyisini araştırmaya başlamıştık ama gerek yok dediler şuan da içime kurt düştü eğer içerden çıksarsa çok büyük şeyler yaşatabilir bize 😥 çpk teşekkür ederim paylaşım için

Basınız saolsunn
Madde bagımlısı diyo haberde nasıl cıkabiliyor ya:S
Yatırılmıyor mu hastaneye:KK43:
Madde bağımlısı ama özellikle jandarma test yaptırmamış ona olay anında uyuşturucu etkisinde çıkarsa cezası hafifler diye cezaevinde kriz felan geçiriyormuş ama hastahaneye götürmüyorlar

Çok üzücü şeyler yaşamışsınız.
İnşallah o cani içerden çıkamaz. Çıksa da Allah fırsat vermesin.
Hukuki süreçlerden pek anlamam ama bana da ceza almazmış gibi geldi. İnşallah yanılalım, inşallah cezalandırılsın. Eli kolu bağlansın da kalsın orada.
Kalbinizi ferah tutmaya çalışın, Allah sabırlar kolaylıklar versin.

Çok üzücü şeyler yaşamışsınız.
İnşallah o cani içerden çıkamaz. Çıksa da Allah fırsat vermesin.
Hukuki süreçlerden pek anlamam ama bana da ceza almazmış gibi geldi. İnşallah yanılalım, inşallah cezalandırılsın. Eli kolu bağlansın da kalsın orada.
Kalbinizi ferah tutmaya çalışın, Allah sabırlar kolaylıklar versin.
Aminn inşallah tek duamız bu cezasını alsın bundan 3 4 ay önce de gaziantep de fakir gariban bi ailenin aracını sebepsizce kundaklamıştı tabi kimin yaptığı bulunmadı teyzemi tehtit etmiş söylemiş kimseye söylemiyceksin gibisinden teyzem çocuklarına zarar gelmesinden korktuğu için yeni söyledi bize de o olayın üstüde kapatıldı dedemin felç kalmasının sebebi de o bizim hayatımızın en kötü anlarında hep o var 😥 annemi gözlerimin önünde defalarca öldürmeye çalıştı çok illet iğrenç birisi 😥😥

Aminn inşallah tek duamız bu cezasını alsın bundan 3 4 ay önce de gaziantep de fakir gariban bi ailenin aracını sebepsizce kundaklamıştı tabi kimin yaptığı bulunmadı teyzemi tehtit etmiş söylemiş kimseye söylemiyceksin gibisinden teyzem çocuklarına zarar gelmesinden korktuğu için yeni söyledi bize de o olayın üstüde kapatıldı dedemin felç kalmasının sebebi de o bizim hayatımızın en kötü anlarında hep o var 😥 annemi gözlerimin önünde defalarca öldürmeye çalıştı çok illet iğrenç birisi 😥😥
Allahım neler neler...........
Tam bir bela, filmlerde vardır böyle pislikler, hani nefes alması bile tehlikedir.
Çok üzücü ve zor bir imtihan.
Keşke ölse. Bir kişi yüzünden kaç kişi yanmış, yanıyor. Bu ne iştir.

Allahım neler neler...........
Tam bir bela, filmlerde vardır böyle pislikler, hani nefes alması bile tehlikedir.
Çok üzücü ve zor bir imtihan.
Keşke ölse. Bir kişi yüzünden kaç kişi yanmış, yanıyor. Bu ne iştir.
Evet başını yaktığı insanların vebali ile nasıl yaşıyor bir insanda mercimek tanesi kadar merhamet olmaz mı fazlasına gerek yok ufacık olsaydı yeterliydi herkesi herşeyi geçtim anne ya anne benim sesim anneme yükselse vicdan azabı çekiyorum gönlünü almak için kırk takla atıyorum anneannemin en sevdiği evladıydı en çok onu sever en çok ona değer verirdi 😥 ölüm anında çok ağlamış gözlerinde yaş vardı uyuyo gibiydi yüzü çok güzelleşmişti inşallah ahireti de yüzü gibi güzeldir 😥🤲🤲

Evet başını yaktığı insanların vebali ile nasıl yaşıyor bir insanda mercimek tanesi kadar merhamet olmaz mı fazlasına gerek yok ufacık olsaydı yeterliydi herkesi herşeyi geçtim anne ya anne benim sesim anneme yükselse vicdan azabı çekiyorum gönlünü almak için kırk takla atıyorum anneannemin en sevdiği evladıydı en çok onu sever en çok ona değer verirdi 😥 ölüm anında çok ağlamış gözlerinde yaş vardı uyuyo gibiydi yüzü çok güzelleşmişti inşallah ahireti de yüzü gibi güzeldir 😥🤲🤲
Amin inşallah.. Çok yazık.
Allah kötülere fırsat vermesin.

Direk cinayetten yargılanmıyor ölümüne sebebiyet diye yargılanıyor ayrıca yakmaya çalıştı anneannemi ellerinde ayajlarında yanık izleri ciğerlerinde sis boynunda parmak izleir ve kollarında morluklar var korkudan kalp krizi geçirdi kundaklama darp uzaklaştırma kararı olmasına rağmen yaklaşması ve ölümüne sebebiyet vermesi ama hepsi maalesef ki para cezasına çeviriliyor yada kısa süreli cezalar alıyor cumhuriyet savcısı söyledi annemler şikayetçi oldu ama anneannemde ölmeden 5 gün önce olmuştu 😥
Bu saydiklarinizin hic biri para cezasına çevrilmez. Hicbir savcıda boyle bir sey söylemez yanlis anlamışsınızdır.

Başınız sagolsun cok elzem bir olay dilim tutuldu yazıklar olsun o pisliğe yatacak yeri yok iki taraftada.

Bu saydiklarinizin hic biri para cezasına çevrilmez. Hicbir savcıda boyle bir sey söylemez yanlis anlamışsınızdır.

Başınız sagolsun cok elzem bir olay dilim tutuldu yazıklar olsun o pisliğe yatacak yeri yok iki taraftada.
Yok çok iyi anladım kundakçılık ruhsatsız silah taşıma suçları para cezasına çevirilebiliyormuş avukat tanıdığımız da söyledi sadece ölüme sebebiyet ve uzaklaştırma kararına uymadığından hapis cezası alır hem normal baş savcı ile görüştük birde bizzat olayla ilgilenen cumhuriyet savcısı ile görüştük 1 defa da değil ne yazık ki yanlış anlama olanağım 0 pür dikkat dinledim ağzından çıkıcak kelimeyi bekledim 😥

Yok çok iyi anladım kundakçılık ruhsatsız silah taşıma suçları para cezasına çevirilebiliyormuş avukat tanıdığımız da söyledi sadece ölüme sebebiyet ve uzaklaştırma kararına uymadığından hapis cezası alır hem normal baş savcı ile görüştük birde bizzat olayla ilgilenen cumhuriyet savcısı ile görüştük 1 defa da değil ne yazık ki yanlış anlama olanağım 0 pür dikkat dinledim ağzından çıkıcak kelimeyi bekledim 😥
Bu bahsettiğiniz yaniklar morluklar ölümden önce mi oldu
ananenizin otopsi raporunda ölüm sebebi ne olarak belirlenmişti ?

Back
X