Saç Şekillendiriciler iyice karasız kaldım:(

CaNeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
96
5
96
Eskişehir
arkadaşlar benım şuan kullandığım düzleştiricim çok kötü o kadar uğraşıyorum yarım saat bile kullanamıyorum hem elektrikleniyor hem dalgalanıyor yorumların çoğunu okudum ve iyice karasız kaldım saçlarım kısa üstelik daha kalıcı olması gerekiyor ama şöyle bir gün bile olsa düzleştiriciyle dümdüz fönlü gibi bir saç kullanamadım düzleştirdikten sonra devamlı toplamaktan bıktım benim sizden istediğim kullanım kolaylığı falan değil yaptığın zaman kullanabileceğin fönlü gibi dümdüz kabarmayan ve uğraşmama değecek bir düzleştirici önermeniz hemen almak istiyorum en zor saçı bile fölü gibi yapan ve uzun zaman kullanabileceğim düzleştrici markalarını vermenizi istiyorum sizden üç marka arasında kaldım yorumlarınızla kararsızlıktan kurtulucağımı ve istediğimi bulacağımı umuyorum senağlama

arkadaşar BABYLISS ST89E İPRO230 İSLAK KURU SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ve BRAUN ES2 arasında kaldım kullananlar fikirlerini söyleyebilirmi?

13 kişi bakmış bir kişi bile yorum yapmamış fikri olan bir allahın kulu yokmu arkadaşlar hemen bugün almak istiyorum artık

Paraya kıyarım diyor isen sana philipsin bir ürününü öneririm,muhteşem bir ürün ve memnun kalmama ihtimalin yok..benim saçlarım da çabuk bozulur normalde ama philipsin "salonstraihgt sonic" şiddetle tavsiye ederim,titreşimli ve iri plakaları var,hızla düzleştiriyor ve yıkayana kadar bozulmuyor saçlar.Ve parlak yumuşacık saçlara sahip oluyosun,230 dereceye kadar çıkıyor ve kırmıyor saçları seramiğinden ötürü.
170 TL ye aldım ben Boynerde buldum sadece teknosalara bile gelmemişti son çıkanı bu. Ama şahane.

çok teşekkürler arkadaşım fikir verdiğin için saçlarım çok ince telli ve seyrek hemn kabarıp bozuluyor işe yararmı bu baktım hemen çok güzel birşeye benziyor

almadıysan .. bende araştırıyordum böyle BABYLISS ST89E İPRO230 İSLAK KURU SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ve REMİNGTON S1031 arasında kalmıştım. magazaya gittiğimde oradaki görevli REMİNGTON S1031'i almamı söyledi teflon kaplaması sayesinde saçları yakmıyormuş nano teknolojisi ve iyonu sayesinde kabartmayı önlüyormuş ve indirimdeydi ben media markettn aldım. eve geldim kullandım çok da memnun kaldım. saçlarım çok berbattı kazık gibiydi düzleştrdim ipek gibi oldu. tavsiye ederim .a.s

Remington Shine Therapy S9950 aldım uzun araştırmalarımdan sonra inşallah istediğim gibi çıkar yoksa deli olurum valla aylardır emin olmadığım için almıyorum yarın elimde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…