Merhaba iyi bayramlar..eşimin evdeki ilgisiz ilgisiz tavırları .. telefonundaki şifreler vs.ayriyeten açık açık biseyini görmedim aldatma olarak.. cinsellikten kaçışları .hergun mu olacak bilmem ne.. şüpheleniyorum ondan nedense..bugün Facebook a bakarken bı yazıyı beğendiğini gördüm .balık etli kadınlar çok daha zeki.. acayip sinirlendim acayip..çünkü yeni evlendigimde acayip zayiftim.dogum sonrası altmış üç kilo oldum boyum 170 .. gayet normal kilodayim bence..sinirimi yendim içeri geçtim yanina balık etli kadınlar daha zeki değil mi dedim.o nereden çıktı dedi .şimdi de öyle yazılar mi okuyorsun.kendine mi çektin dedi
Ben de ben balık etli değilim dedim.sence de öyle değil mi dedim.ben ne bileyim ben dedi.facebooku gösterdim.begenme tarihine bakicam bilmem ne geceleri iyice ..işin içinden çıkamayınca ne var arkadaş paylaştı ben de beğendim dedi .ona o kadar sinir oluyorum ki evde karısına iltifat etmeyi bilmeyen adam .kalkıp yazı beğeniyor.bir de inkar ediyor..
Ben de ben balık etli değilim dedim.sence de öyle değil mi dedim.ben ne bileyim ben dedi.facebooku gösterdim.begenme tarihine bakicam bilmem ne geceleri iyice ..işin içinden çıkamayınca ne var arkadaş paylaştı ben de beğendim dedi .ona o kadar sinir oluyorum ki evde karısına iltifat etmeyi bilmeyen adam .kalkıp yazı beğeniyor.bir de inkar ediyor..