İyice taktım kafayı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 4 ay önce ultrason çekildim göğsümden bisürü kist çıktı zararsız ağrısız bugün bişey farkettim mememde sağ göğsüm de göğsümün kahverengi kısmının alt yerine iki parmağımı koydum böle elime kas gibi bişey geldi yani orda kaburga kemiğimin üstünde kas gibi bişey vardı çok korktum elim ayağım titredi 30 yaşındayım bu arada bundan bişey olur mu ya doktor 6 ayda bi kontrole gel demişti 2 ay var gitmeme habire elleyip duruyorum bazen var oluyo bazen Yok çok canım sıkıldı var mı basına böle bişey gelen

Sizin meme yapınız fibrokistik meme yapısı olabilir. Yani irili ufaklı şeyler vardır içinde boş değildir. Adet öncesi daha da şişer büyüme yapar sonra inerler. Adet öncesi dönemde iseniz adet sonrası tekrar değerlendirin bence.

Biraz fazla telaşlanmışsınız gibime geldi. Ama zaten iki ay varmış, randevunuzu alın muayene olun içiniz rahat etsin :)

Eve
Biraz fazla telaşlanmışsınız gibime geldi. Ama zaten iki ay varmış, randevunuzu alın muayene olun içiniz rahat etsin :)
t taktım kafayı buna kimseye de soramıyorum sağ göğsümün alt kısmına 2 parmağımı koyuyorum o şekilde buldum internette kendi kendine meme muayenesi okudum ole bilye beze gibi bi büyüklük Yok parmaklarımı çok bastırmadan saat yönünde ilerliyorum o şekilde sıkıntı Yok çok bastırınca var ama

Takıntı yapmışsınız
inşallah birşey olmaz
Düzenli kontrol ettirin

benim de dün aklıma geldi bu olay ama elimize zaten bir şey geldiğinde çok geç oluyormuş her şey için, bu yüzden her ay regl döneminden 5-7 gün sonra kontrol etmek lazımmış. ben de bu ay başlayacağım nasıl bakıyormuşuz öğrendim
inşallah evham yapıyorsunuzdur bence kontrolü beklemeden alın randevuyu gidin içiniz rahat etsin.

Dönem dönem sertleşmelerin normal olduğunu biliyorum. Hormonel durumlar etkiliyor. Birde İnternette çok kötü olacağı sonucu çıkıyor. Yani n e zaman netten bakıp okusam ya kanserim ya beynimde tümor var

Siz sakin olun evhamlanmayın, telaş yapmayın. Çok bastırınca vücudumuzdaki heryer acır ki meme dokusu daha hassas bir doku.. Doktor zaten görmüş sonuçları, kötü bir sey olsa önceden önlemini alırdı diye düşünüyorum. Devlet hastanesine gidiyorsanız zaten bi 10-15güne anca randevu alırsınız. İçiniz rahat olsun bence :)

Benimki de aynı anlattığınız gibi ben elle muayene oldum onların meme dokusu olduğunu söylediler hatta ultrason verdi erkek oluyor genelde ultrasondaki ben utanıyorum gidemiyorum bir türlü doktor fobisi oluştu resmen ama canınızı sıkmayın hiçbişeye.doktora gidilmeden teşhis konulmadan paniklememek lazım.göğüste kis herkeste var artık ben çok duyuyorum kötü huylu olmasın yeter

Benim ki kaburga kemiğinin üstünde ki kas dokusu gibi 3 parmakla yapılırmış hani bişey olsa 4 ay önce bulunurdu herhalde

Benim ki kaburga kemiğinin üstünde ki kas dokusu gibi 3 parmakla yapılırmış hani bişey olsa 4 ay önce bulunurdu herhalde
Tabii ki öyle benim kardeşimdede var 26 yaşında onda da var altı ayda bir gidiyor doktor söyledi kis var büyüyüp büyümediğine düzenli olarak bakılıyor e sizde gitmişsiniz zaten olsa çıkardı ben gitsem büyük ihtimal bana da diyecek

Yarın arkadaslarımı arayıp memenizin kahverengi kısmının hemen altında ne var diye sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…