bende iyiki canım kocamla evlenmişim diyorum...çok anlayışlı...sevecen...girdiği her ortama uyum sağlayan...aileme karşı çok sıcak samimi ve saygılı...düşünceli...içinde zerre kötülük olmayan pamuk gibi bir adam...seviyorum onu hemde çookkk...
valla bende aynı şeyleri düşünüyorum cnm. hatta eşime sen bu aileden nasıl çıktın diye söylüyorum. eşimi tanıdım ve birbirimizi çok sevdik ilk başta aynı işyeri olmaz düşüncesiyle uzaklaştık ama yapamadık evlenelim dedik kaynanam ayırdı. ama ayrılamadık tabiiki. seneler sonra evlendik şükür ama kaynanam her günümüzde ağlattı bizi allah razı olsun onunda gözünden yaşlar eksik olmasın. ama yinede eşimi çok çok seviyorm o benim herşeyim hayatımın anlamı. iyi var hayatımda ondan bir tane olsun diye çabalıyoruz şimdide :))))
iyi ki evlenmişim eşimle, bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim, annesine ve çekilmez görgüsüzlükteki sülalesine rağmen, onu çok seviyorum
çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık kendi eşimi buldum.biz ilk evlendiğimiz sene kabus gibiydi.haftanın bir günü iyiydik diğer günler kavgalı.ama hiçbir kavgamız eşimle benden kaynaklı değildi hep üçüncü şahıslar sağolsunlar.çok nadir kendi sorunlarımız için tartışırız.ha hiç kırmazmı üzmezmi tabiki yapıyor insan beşer şaşar sonuçta ama herşeye rağmen iyiki onunla evlenmişim.şuan istanbulda ve ondan 10 gün ayrı kalacağım için çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?