• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyikide bosandim diyenler..

Ben henüz boşanmadım üç aydır ayrıyız dava açtık adli tatil şuan en fazla bi aya resmen boşanmış olurum diye düşünüyorum..
Hiç alışamadım. herkes kurtuldun sevin derken onu arıyo gözlerim. Hiç bir mutluluk acım kadar samimi devamlı olamıyor. Ki avutmuyor beni, hiç kimsenin sevgisi.
Hiçbir sevilmek,
Sevilmemişliklerimin yerini dolduramıyor bu aralar. Aslında bakarsan unutmak da istiyorum yalanlarını bana yaşattıklarını unutmak istiyorum.çok zorlanıyorum Uykularımı bozuyo sabah kahvaltılarımı unutturuyo, iştahımı kaçırıyo farkındayım düpedüz zarar ziyan bana.. ama nasıl anlatılır her yerde o var her yüzde o, dilimin ucunda o, başımın içinde o , kalbimde o, içim o, dışım o, kader mi ecel mi bilmiyorum:( canımı yakıyo, içimi acıtıyo hayatımı darma duman ediyo beni benden alıyo :(
Nefret ediyorum bu şehirden o kokuyo sanki her yerde bi anı var o yoksa geçtiğim her yolda hayali var. Gözlerimi kapatıyorum o açıyorum o her yerde o her şeyde o yoruldum artık yoruldum onu sevmekten onu düşünmekten her yüzde onu aramaktan. Dava günü nasıl geçer bilmiyorum palyaço olurum heralde. Dışımdan gülerim , içimse ...
bildiğim tek şey var derdi veren allah sabrı da veriyo..

peki iyiki boşanmışım diyenler hayatının yeni aşkıyla nasıl tanıştı?
o da mı boşanmış? yoksa bekar mı?
burda umut ışığı olabilirsiniz bize anlatarak..
boşanmış olduğunuz için sorunlarla karşılaştınız mı yeni ilişkinizde? bu da ayrı bi dert bizim için :KK43:
bekar benim aşkım.daha önce evlenmemiş.ama benim ayrıldığımı zerre umursamıyor.onu çok seviyorum.bitanem o benim.:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ben henüz boşanmadım üç aydır ayrıyız dava açtık adli tatil şuan en fazla bi aya resmen boşanmış olurum diye düşünüyorum..
Hiç alışamadım. herkes kurtuldun sevin derken onu arıyo gözlerim. Hiç bir mutluluk acım kadar samimi devamlı olamıyor. Ki avutmuyor beni, hiç kimsenin sevgisi.
Hiçbir sevilmek,
Sevilmemişliklerimin yerini dolduramıyor bu aralar. Aslında bakarsan unutmak da istiyorum yalanlarını bana yaşattıklarını unutmak istiyorum.çok zorlanıyorum Uykularımı bozuyo sabah kahvaltılarımı unutturuyo, iştahımı kaçırıyo farkındayım düpedüz zarar ziyan bana.. ama nasıl anlatılır her yerde o var her yüzde o, dilimin ucunda o, başımın içinde o , kalbimde o, içim o, dışım o, kader mi ecel mi bilmiyorum:KK43: canımı yakıyo, içimi acıtıyo hayatımı darma duman ediyo beni benden alıyo :KK43:
Nefret ediyorum bu şehirden o kokuyo sanki her yerde bi anı var o yoksa geçtiğim her yolda hayali var. Gözlerimi kapatıyorum o açıyorum o her yerde o her şeyde o yoruldum artık yoruldum onu sevmekten onu düşünmekten her yüzde onu aramaktan. Dava günü nasıl geçer bilmiyorum palyaço olurum heralde. Dışımdan gülerim , içimse ...
neden ayrıldınız peki bu kadar severken

Hiçbir sevilmek,
Sevilmemişliklerimin yerini dolduramıyor bu aralar. Aslında bakarsan unutmak da istiyorum yalanlarını bana yaşattıklarını unutmak istiyorum.çok zorlanıyorum Uykularımı bozuyo sabah kahvaltılarımı unutturuyo, iştahımı kaçırıyo farkındayım düpedüz zarar ziyan bana.. ama nasıl anlatılır her yerde o var her yüzde o, dilimin ucunda o, başımın içinde o , kalbimde o, içim o, dışım o, kader mi ecel mi bilmiyorum:KK43: canımı yakıyo, içimi acıtıyo hayatımı darma duman ediyo beni benden alıyo :KK43:

Gözlerim doldu gercekten, bende ayni durumdayim. Benimki daha iki haftalik, 3 ay sonra hala bu durumda olacaksammm... Yandim..

Gözlerim doldu gercekten, bende ayni durumdayim. Benimki daha iki haftalik, 3 ay sonra hala bu durumda olacaksammm... Yandim..

Inşallah olmazsın iyi olmak adına herşeyi yap kendinden sorumlusun kendi mutluluğun önceliğin olsun. Umarım mutlu olursun oluruz. Unutma bi öömür yas tutamayız yanındayken ayrı çekmişsindir ayrılınca ayrı çekme. Ben şuan başaramadm henüz ama umarım sen başarırsın çok mutlu olursun.

neden ayrıldınız peki bu kadar severken

Sevmek yetmiyor bazen.madde bağımlısıydı eşim , çok uğraştım iyi olsun diye. Sürekli yalan söyledi bende mecbur kaldım baba evine dönmeye. Kendine iyilik etmek istemeyen birine ne kadar çaba sarfersen boşaymış bunu anladım. Seviyorum , ondan vazgeçmek zorunda bıraktırdı bunun acısını nasıl anlatabilirimki.

Sevmek yetmiyor bazen.madde bağımlısıydı eşim , çok uğraştım iyi olsun diye. Sürekli yalan söyledi bende mecbur kaldım baba evine dönmeye. Kendine iyilik etmek istemeyen birine ne kadar çaba sarfersen boşaymış bunu anladım. Seviyorum , ondan vazgeçmek zorunda bıraktırdı bunun acısını nasıl anlatabilirimki.
haklısın sevmek yetmiyo tek başına, bazen insan mecbur kalıyo, hayat işteee
herkesin imtihanı farklıdır
senin ki de buymuş
üzmemeye çalış kendini

Acinizin hafiflemesi nekadar sürdü peki ?

ben nefret ederek ayrılmama rağmen çok acı cektım en çokta gecen yıllarıma ama allah o gucu veriyor çalıştım kalabalığa karıştım yalnız kalmadım çok kısa sürdü hemen ayağa kalktım ve geriye baktığımda ben ne yapmışım kşme ağlamışım kimleri üzmüşüm dedim. ve kendımı mutlu etmeye baktım. hersey senın elinde sakkın vazgeçme mutluluktan.

Hiçbir sevilmek,

canım ya nasılda anlıyorum senı inan içimi sızlattın. gece olup yatağa girince tek başına elin soğuk tarafına uzanınca kimse duymasın diye yorganı dişleyerek az ağlamadım. sevgimdenmi hayır. çektiğim acıdan aileme yaşattıklarımdan. lanet olası dedikoduculara malzeme verdiğimden. ama inan öyle günler gelecekki şükür edeceksin allaha sakın isyan etme. ben çok mutluyum ıkınci evliliğim allahım bana hediye verdi başımdan eksik etmesin. inşallah tez zamanda hafifler acın güçlenirsin.

Belki biz kadinlar genel olarak esimizle yasadigimiz sorunlarda yalnis sorulari soruyoruz kendimize. Hep kim ne yapti, niye yapti, ben ne yapabilirdim, siz ne yaptiniz...
Eger tasiyamayacaginiz noktaya geldiyseniz, asil dogru soru sudur:
BOSANMALIMIYIM ?
Sorunlari bile gectim ben asil duygulari merak ediyorum. Cünkü sorunlar ayni olsa bile belki verilmesi gereken kararlar farklidir. Yani misal veriyorum aldatma vardir ama birimiz affedebilir digerimiz affedemez, tekrar güvenebilen vardir, bunu bilemeyiz...
O yüzden iyiki bosanmisim diyenlere soruyorum, bosanma karari aldiginizda ne hissediyordunuz ? Tabiki üzüntü, korku, hayal kirikligi kacinilmaz sanirim ama ona karsi ne hissediyordunuz ?
Onu bir baskasiyla olabilecegigini düsünmek caninizi yakiyormuydu ?
Onsuz nefes almakta zorlanan sonrasinda bosanip mutlu olan varmi aramizda ?
Bebişim olduğu halde iyi boşanmışım o embesilden:KK52:

o anda ölüyordum aman nasıl başka bir kadını tercih eder diye diye ayalr gecti
şimdimi iyiyim iyiyki boşanmışım
daha yakışıklısını buldum valla
Bende nasıl başka kadını tercih eder diye diye kendimi yemiştim, burda konu üstüne konu açmıştım. Ayy iyi ki boşanmışım:)

Bende nasıl başka kadını tercih eder diye diye kendimi yemiştim, burda konu üstüne konu açmıştım. Ayy iyi ki boşanmışım:)
Yalnız sen bosandiktan sonra kader baya vurmuş eşine yazdıklarından anlaşılıyor. Esekten düşmüşe dönmüş adam :D iyiki bosanmissin iyi yirttin :D

Yalnız sen bosandiktan sonra kader baya vurmuş eşine yazdıklarından anlaşılıyor. Esekten düşmüşe dönmüş adam :KK70: iyiki bosanmissin iyi yirttin :KK70:
Şimdide imza atayım da tazminattan vazgeçeyim diye dört dönüyor etrafımda:KK53:. Nolcaktı ya nolcaktı:KK53::KK53:

Yalnız sen bosandiktan sonra kader baya vurmuş eşine yazdıklarından anlaşılıyor. Esekten düşmüşe dönmüş adam :KK70: iyiki bosanmissin iyi yirttin :KK70:
ay ne olmuskı ben bılmıyorum .

Senderr Senderr o degılde bı su var
barı deyseydı yanı kasına gozune kurban olunacak bırı olsaydıda bende oturup ezıklenseydım
ne oldu gıttı bır hıc ugruna uzdu benı

dediginiz gibi, herkesin kaldirma gucu, bosanma nedeni, sonrasinda imkanlari ve atlatma sureci farklidir..
burda kimseyi bosanmaya tesvik etmek istemem; hele ki aşilacak problemleri su an cok buyuk gorenleri/evliliginin iyiye gitme ihtimali olanlari..
sahsim adina, Allah'a cok cok sukur hic pisman olmadim; cunku yurumeyecegi artik cok belliydi..
ama illa ki o karari aldigimda bi aci vardi icimde; eski esime karsi da hem ofke hem sevgi.. seve seve, yuregi kanata kanata ayrilikti yani.. ama devam etsem o sevginin kirintisi kalmadigi gibi, cok da pisman olacaktim..
ve sonrasinda Rabbimin izniyle, yardimiyla cabuk toparlandim diye dusunuyorum, hatta rahatladim, sirtimdan yuk kalkti sanki.. ve sevgi de cok sukur kalmadi ona dair.. bundan sonrasini tabiki bilemem ama Rabbim ferah, aydinlik etsin inşaAllah onumuzu..

ay ne olmuskı ben bılmıyorum .

Senderr Senderr o degılde bı su var
barı deyseydı yanı kasına gozune kurban olunacak bırı olsaydıda bende oturup ezıklenseydım
ne oldu gıttı bır hıc ugruna uzdu benı
Sen çok güzelsin yahu:), bence sen ona fazla namuslu gelmişsin. Böyle adamlar ahlakı düşük kadın arıyor:)

Sen çok güzelsin yahu:), bence sen ona fazla namuslu gelmişsin. Böyle adamlar ahlakı düşük kadın arıyor:)
acaba öylemi dersin ? yani halbuki bana takındığı tavırda rezilliğin en alasıydı
işte onu dıyorum neyıne kandıgını anladıgım bısey olsaydı benden guzel bırını bulsaydı ne oldu adamı salak dıye anıyorum sımdı

Back
X