• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyikide bosandim diyenler..

Kizlar bosanipta mutlu olanlar adina cok sevindim.ben de yollari ayirma asamasindayim.dusunuyorum ben niye bosaniyorum diye.ayri yatagi tercih etmesi ailesine beden fazla deger vermesi cocuk istegime bahaneler uretip 5 yildir ertelemesi birlikte etkinlik yapmaktan fazla hoslanmamasi vs.geliyor.ama ben aklimi ikna edemiyorum hala yanlis mi yapiyorum diye.5 senem bu kararsizlikla gecti.ne yapmami onerirsiniz.yas 32.gec kalmislik da var.COK KARARSIZIM:((((

acaba öylemi dersin ? yani halbuki bana takındığı tavırda rezilliğin en alasıydı
işte onu dıyorum neyıne kandıgını anladıgım bısey olsaydı benden guzel bırını bulsaydı ne oldu adamı salak dıye anıyorum sımdı
Kesinlikle öyle;) harbi bazı adamlar salak. Ben bugünlerde diyorumki iyiki aldatılmışım, yoksa o asalaktan kurtulamazdım:)

ben boşanma kararımı onun ailesinin yanında söylediğimde 5. kattan kendini aşağıya atmaya balkona gitti tüm aile peşinden koştu yapmaaa diye ama bana blöf geldi ve kımıldamadım bile kutu kutu ilaç içtiğini söyledi çocularına veda ediyor aklınca 2 saat sonra ben bu dünyada olmayacağım falan filan sormadım bile ne içtin diye

hatta ölürse boşanmama bile gerek kalmaz bir fatiha okurum geçer gider bela olmaz başıma dedim içimden çok net hatırlıyorum..

evlensin istiyorum ama bir hemcinsimin daha günahına girmesin öyle bir kız olsunki kendi gibi yazık benim gibi saf birini kandırmasa bari

onun dışında şuan tamamen nötrüm ne bir nefret ne bir sevgi hissiz.. sanki hiç girmedi hayatıma ve bu çocukları bana leylekler getirdi gibi :)

Boşanma kararı aldığımda boğulacakmış gibi olmuştum. Dünya üzerime çöktü bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz sanıyordum bir daha kimseyi sevemem güvenemem kendi ayaklarımın üzerinde kalamam diyordum. Ama şimdi ne doğru bir karar vermişim aklımı seveyim. Yıllar oldu. Güzel bir evlilik yaptım. Hayal etsem bu kadar olmazdı herhalde. :)

hatta bazen düşünüyorum lan ben bu adama nasıl evet demişim nasıl bu çocukları yapmışım 8 yıl nasıl çekmişim acaba sarhoşmuydum ...

öyle arada kafamda böyle deli sorular oluyor...

sonra silkiniyorum ve kendime her defasında teşekkür ediyorum:)

bu çok güzel bir duygu :)

aaa bir anımı hatırladım duu onuda anlatayım;

çocuk ateşlenince hastaneye acile götürmezdi küfür eder uyurdu gece yarısı ben giderdim hastaneye peşimden gelirdi hastanenin içinde küfürler ederdi..

bilmem neyaptığım...... bipppp.... köpekler ana oldu sen olamadın çocuğu hasta ettin falan derdi.. biri kucağımda biri karnımda sırtımda sırt çantası çocuğun ateşi olmuş 40...

baba evine geldim birkaç haffta sonra çocuğun ateşi çıktı aldım götürdüm acile çocuğun ateş olmuş 40 ama ben huzurluyum sevinçli gibiyim.. lan manyakmısın beben hasta ne bu huzur sendeki dedim kendi kendime ..

arkamda bana küfür eden hakaret eden şerefsiz yoktu onun huzuruydu.. mutluluktan ağladım :)

bende hikaye çok arada yazarım:)

acaba öylemi dersin ? yani halbuki bana takındığı tavırda rezilliğin en alasıydı
işte onu dıyorum neyıne kandıgını anladıgım bısey olsaydı benden guzel bırını bulsaydı ne oldu adamı salak dıye anıyorum sımdı

cute valla fıstık gibisin nasıl bir hatunu kaçırmış ama iyikide kaçırmış:)

aaa bir anımı hatırladım duu onuda anlatayım;

çocuk ateşlenince hastaneye acile götürmezdi küfür eder uyurdu gece yarısı ben giderdim hastaneye peşimden gelirdi hastanenin içinde küfürler ederdi..

bilmem neyaptığım...... bipppp.... köpekler ana oldu sen olamadın çocuğu hasta ettin falan derdi.. biri kucağımda biri karnımda sırtımda sırt çantası çocuğun ateşi olmuş 40...

baba evine geldim birkaç haffta sonra çocuğun ateşi çıktı aldım götürdüm acile çocuğun ateş olmuş 40 ama ben huzurluyum sevinçli gibiyim.. lan manyakmısın beben hasta ne bu huzur sendeki dedim kendi kendime ..

arkamda bana küfür eden hakaret eden şerefsiz yoktu onun huzuruydu.. mutluluktan ağladım :)

bende hikaye çok arada yazarım:)

Sende öyle bir anlatiyorsunki benimki melek kaldi bunlarin yaninda, sen baya nefret ediyormussun ayrilirken.Ben nefret etmiyorum kocami cok seviyorum, ama gecinemiyoruz, ikimizde deliyiz, su an arayip sormasada genel olarak beni sevdigine inaniyordum.. Sen böyle anlatinca dönesim geliyor ama dön diyen yok ... Artik deliriyorum sanirim :)

Sende öyle bir anlatiyorsunki benimki melek kaldi bunlarin yaninda, sen baya nefret ediyormussun ayrilirken.Ben nefret etmiyorum kocami cok seviyorum, ama gecinemiyoruz, ikimizde deliyiz, su an arayip sormasada genel olarak beni sevdigine inaniyordum.. Sen böyle anlatinca dönesim geliyor ama dön diyen yok ... Artik deliriyorum sanirim :)

ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin tatlım.. bende çok uğraştım inan ama değişmedi hakareti kumarı çalışmaması..

ama şimdi bir gör bana ne kadar saygılı davranıyor çocuklar için bazen telefonda konuşmak durumunda kalıyoruz bırak ateşlenmeyi çocuğu tedbir amaçlı özel hastaneye götürdüm diyor pehh pehh pehh..

eski kayınvalidem doğumgünümü kutlamak için msj atmış bugün..

hayatımın içine sı..ç..... lar birde msj atmışlar güldüm geçtim..

eğer bir tutar tarafın varsa biraz ayrı kalıp kafa dinleyip birbirinizin değerini anlayıp geri başlayabilirsiniz

Nerdeyse 2 yil olucak. Ama ben toparlanamadim sanirim ben takintiliyim. Mutlu degilim icimdeki agirlik hala duruyor.Unutamiyorum sanki ruya goruyorumda uyanicakmisim gibi hepsi gecmiste kalicak gibi.
Sanki omur boyu yanliz kalicam yanliz olucem gibi hissediyorum.O ise mutlu metresiyle bunu hazmedemiyorum.
Atlaticammi onuda bilmiyorum.Artik bu hissettigim aci bitsin tukensin istiyorum.

Boyle bir toplumda aman cocugum babasız buyumesin, aman kocasından bosanmıs demesinler, aman basımda bir bey olsun mazallah kocasız naparım demeden kotu giden evliliklerini sonlandırma cesareti gostermis, kendilerini olene kadar kotu bir evlilige mahkum etmeyen butun kadınları kutluyorum. İnsallah cok cok mutlu olursunuz cesur ve yurekli hemcinslerim:)

Belki biz kadinlar genel olarak esimizle yasadigimiz sorunlarda yalnis sorulari soruyoruz kendimize. Hep kim ne yapti, niye yapti, ben ne yapabilirdim, siz ne yaptiniz...
Eger tasiyamayacaginiz noktaya geldiyseniz, asil dogru soru sudur:
BOSANMALIMIYIM ?
Sorunlari bile gectim ben asil duygulari merak ediyorum. Cünkü sorunlar ayni olsa bile belki verilmesi gereken kararlar farklidir. Yani misal veriyorum aldatma vardir ama birimiz affedebilir digerimiz affedemez, tekrar güvenebilen vardir, bunu bilemeyiz...
O yüzden iyiki bosanmisim diyenlere soruyorum, bosanma karari aldiginizda ne hissediyordunuz ? Tabiki üzüntü, korku, hayal kirikligi kacinilmaz sanirim ama ona karsi ne hissediyordunuz ?
Onu bir baskasiyla olabilecegigini düsünmek caninizi yakiyormuydu ?
Onsuz nefes almakta zorlanan sonrasinda bosanip mutlu olan varmi aramizda ?

5 ay önce boşandım.evliliğimin yürümeyeceği evlendiğim gün gözümün içine parmağını sokarcasına belli etmişti kendini.ama ben sevdiğimi, onsuz yapamayacağımı sanıp düzelir umuduyla(ya da boşanabileceğime inanmak istemediğim için)devam etmiştim.3 ay daha devam edebildim ama şu an o 3 ayıma bile üzülüyorum.boşanma kararı aldıktan sonra neredeyse 1 ay yemek yiyemedim.yaşamıyordum sanki.ama sevdiğimdenmi?aşkından öldüğümden mi?hayır...o sıralar sevdiğimi onsuz yapamayacağımı sanıyordum tabi..biraz zaman geçince çok değil 1 aycık anladım ki sevginin s'si kalmamış aslında.şu an çok huzurluyum.her gün Allahıma şükrediyorum kurtardığı için.bir yandanda kendime kzıyorum.şimdiki nesil biraz daha farklı olabilir ama Türkiyede büyüyen kız çocuklarının genelinde olan bir durum.en ufacık bi kıpırtıyı sevgi sanması...çünkü gerçek sevgi nedir bilmedik.babam sevgisini çok belli etmeyen bir insandı.sevgi dolu bir ortamdan çok kavgalı gürültülü ortamda yetiştim. sevgiye aç büyüyünce sevgi oburu gibi ilk gördüğün kalbe atlıyorsun..şu an hiç bir zaman özlemiyorum.aklıma bile gelmiyor...
dipnot: boşanma sırası yemeden içmeden kesilip ruh gibi dolaşmamın önemli nedenlerinden bitanesi çocukluğundan itibaren evlenip ömür boyu mutlu olacağını hayal edip sonrasında boşanmış bir kadın olmayı hazmedemeyişimmiş.hazımsızlık sorunu yaşadığımdan yemeden içmeden kesilmişim:kk77::-)

Severek ayrılmak çok acı gerçekten.

Back
X