iyikide evlenmisim diyen var mi :)

canım benım evlılık cok guzel bırsey tabısı karsındakıyle alakalı seven ve sevılensen cok guzel her sey ben severek hatta kacarak evlendım on yedı yasındaydım cok sevıyodk aıler ıstemedı ve esımde askere gıtcektı kactık ıyıkı evlenmısım cok guzel bır evlılığim var uc te cocuğum onlardan kalan hedıye kılolarımı vermeye uğrasıyom evlılığim super esım bızı kımseye muhtac etmıyo dort dortluk bakıyo bı de kılolarım gitse herseyım tam olcak on yedıyıl bıtcek temmuzda ama bız halan yenı evlı gıbı yız ve bırbırımıze asğız sevgımız ve saygımız bıtmedı herkese nasıp olmaz canım umarım guzel bır evlılık yasarsın mutlu olursun

Ayy bizde birbirimizden uzaktayızz. İnşaAllah bizde kavuşur ve bir ömür mutlu bir yuvayı paylaşırız.
Rabbim bozmasın.:16:

sağol canım..darısı başınıza inşallah...uzak olunca bi ilişkiyi yürütmek zor oluyo insan yıpranıyo ...hayırlısı ile en kısa zamanda kavurşursunuz inşallah sevdiğinle...

Evet, bende diyorum iyiki evlenmisim.Bekarken hayatimda kendimi yanliz hissettigim cok sey oluyordu.Yanlizlik bir yere kadar cekiliyor.Simdi heran, herseyde yardimini vw ilgisini eksitmeyen bir esim var.Birlikden kuvvet doguyor, simdi hayata karsi daha gucluyum.Bir elmanin yarisi gibiyiz.Allah herkese kalbini ruhunu hissedip anlayan esler nasip eylesin..Keske daha erken evlenseymisim bile diyorum.Ama herseyin bir sirasi var.Takdir nezamansa o zaman bu isler gerceklesiyor.4 yillik evliyim ve iki yasinda bir oglum var.Allah bozmasin:))

Son düzenleme:
henüz demedim, kısmet olmadı:31: ama çoook istiyorum ve inşallah derimm:16: allah mutluluklarınızı bozmasın huzur içinde yaşayın inşllah:nazar:

2 yılı geçti, her aklıma geldiğinde diyorum. İyi ki de evlenmişim.
Allah herkese nasip etsin.
Sevdiğin insanla aynı yastığa baş koymak, aynı yolda yürümek güzel şey.
Çok güzel..

canım benım evlılık cok guzel bırsey tabısı karsındakıyle alakalı seven ve sevılensen cok guzel her sey ben severek hatta kacarak evlendım on yedı yasındaydım cok sevıyodk aıler ıstemedı ve esımde askere gıtcektı kactık ıyıkı evlenmısım cok guzel bır evlılığim var uc te cocuğum onlardan kalan hedıye kılolarımı vermeye uğrasıyom evlılığim super esım bızı kımseye muhtac etmıyo dort dortluk bakıyo bı de kılolarım gitse herseyım tam olcak on yedıyıl bıtcek temmuzda ama bız halan yenı evlı gıbı yız ve bırbırımıze asğız sevgımız ve saygımız bıtmedı herkese nasıp olmaz canım umarım guzel bır evlılık yasarsın mutlu olursun
allah sizi daha mutlu etsin insallah :16:
Evet, bende diyorum iyiki evlenmisim.Bekarken hayatimda kendimi yanliz hissettigim cok sey oluyordu.Yanlizlik bir yere kadar cekiliyor.Simdi heran, herseyde yardimini vw ilgisini eksitmeyen bir esim var.Birlikden kuvvet doguyor, simdi hayata karsi daha gucluyum.Bir elmanin yarisi gibiyiz.Allah herkese kalbini ruhunu hissedip anlayan esler nasip eylesin..Keske daha erken evlenseymisim bile diyorum.Ama herseyin bir sirasi var.Takdir nezamansa o zaman bu isler gerceklesiyor.4 yillik evliyim ve iki yasinda bir oglum var.Allah bozmasin:))

anali babali büyüsün cnm :31: arkadaslarla bulustugumuz zaman sevgilileri yada esleri yanlarinda oluyor ben tek olunca zor oluyor :1:

kizlar böyle konusuyorsunuz beni özendiriyorsunuz evlilige :1:

iiykiide evlenmişimmmm çok şükürrrr herşey gecici ama gerçek sevgi varsa eşler arasındaa işte o ömürlük olssun

:16::16: rabbim sizi ayirmasin hep mutlu olun insallah :29:

bukadar senedir evlisiniz askinizi sevginizi nasil ayakta tuttunuz? onca evlilikler var 2-3 sene sonra "hersey monotonlasiyor ask,sevgi diye birsey kalmiyor" diyorlar. sizde bu yok sanirim :46:

bende iyiki de evlenmişim diyenlerdenim..daha doğrusu iyiki de eşimle evlenmişim diyorum.Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Allah nasip etmişte iyiki onunla evlenmişim...
sıcacık sarılıp uyumak gibisi var mı. sabah onun öpücüğüyle günaydın aşkım diyen sesiyle uyanmak gibisi var mı. :nazar: :nazar: :nazar:

Çok şükür iyki eşimle evlenmişim...Allah herkese hayırlı evlilik yapmayı nasip etsin inşallah

evet evet eveeeeet iyi ki evlenmişim bu zamana kadar boşuna yaşamışım. maşallah maşallah süper herşey... darısı isteyenlereee!!!:nazar::nazar:

[FONT=Comic Sans MS
]Bende eşimle 5 sene flörtten sonra evlendim,
ayrı şehirlerde 5 senemiz boşa geçmis...
Yıllarca hayalini kurduğumuzdan çok daha güzel bi duygu evli olmak...
Sevdiğin adamın kokusuyla uyumak, onun öpücüğüyle uyanmak gibisi var mı :16:
şimdiye kadar yaşanılan onca zorluğa rağmen, EVET iyi ki de evlenmişim...
Rabbim herkesin evliliğini nazarlardan korusun :nazar: :nazar: :nazar:[/FONT]

ben de iyiki de evlenmisi diyenlerdenim :)
esimi kendi canimdan cok seviyorum o da ayni sekilde beni. :nazar:

hem deliler gibi asigim hem de inanilmaz saygi duyuyorum ve saygi goruyorum onemli olan da hu sanirim saygisiz sevgi yok olmaya mahkumdur..

ben de varım biz 6 ayda tanıştık evlendik şuan 3 senelik evliyiz o benim kocacım ya onu yirim yirim inş hiç değişmez yalan dünyanın tek gerçeği .şimdi ona kahvaltı hazırlıcam güzelce kaldırcam pardon güzelce kaldıramam çok inat çünkü 2 saat uğraşıyorum uyandırmak için ama mışıl mışıl nasıl yalvarıyor bana nolur 5 dk daha uyuyayım diye kıyamıyorum ki canıma iyiki var iyki oda beni buldu bende oınu:33::33::33::33:

aynen cnm, benim kaynanam su an cok iyi bana ve aileme karsi bunu anlattigim zaman herkes "degisir simdi köprüyü gecene kadar öyle davraniyor"diyorlar korkuyorum acikcasi....

bu korkuyu almak icinde evliligin güzel yönlerini ögrenmek istiyorummm :)

banada herkez öyle diyordu sen kulak asma zaten aşkı sevgiye saygıya dönüştüremiyeceksen evlenme derim aşk bitti boşanayım demek olmaz

dört senelik evliyim çok çok çok mutluyum hayat a yeniden başlama hakkı verseler eşimle nişanlandığım günden başlardım ve çok arkadaşım var çok mutlular eşimizin ailesinden de bazı sıkntılı durumlar oluyor ben ve tüm arkadaşlarım evlendik eşimizi seviyoruz neden 3 sahışlara takılalımki diyoruz eşinizle mutluysanız başkaları için eşinizle tartışıp kendinizden soğutmayın..

Back
X