iyikide evlenmisim diyen var mi :)

prensess05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
8.282
6
0
Almanya
herkes evlilikten sikayet ediyor "keske evlenmeseydim", "hayatimin en büyük hatasi",...

bende 1,5 seneye kadar evlenecegim icin korktum acikcasi bu anlatimlardan simdi bana siz söyleyin

aranizda iyikide evlenmisin diyen var mi???

evliliginizde nelerden memnunsunuz?

herkes evlilikten sikayet ediyor "keske evlenmeseydim", "hayatimin en büyük hatasi",...

bende 1,5 seneye kadar evlenecegim icin korktum acikcasi bu anlatimlardan simdi bana siz söyleyin

genelleme yapmak doğru değil tatlım.

herkesin karşısındaki kişiye göre değişiyor bu..:72:

Bir Derdim Var, dertli insanların paylaşım alanı hanımefendi, o yüzden şikayet edenleri görmeniz kadar doğal birşey yok forumun bu kısmında

etrafımda pişman olan o kadar çok insan var ki, evlilikten korkmaya başladm :P

aynen cnm, benim kaynanam su an cok iyi bana ve aileme karsi bunu anlattigim zaman herkes "degisir simdi köprüyü gecene kadar öyle davraniyor"diyorlar korkuyorum acikcasi....

bu korkuyu almak icinde evliligin güzel yönlerini ögrenmek istiyorummm :)

tam tersi topik acildi bugun :))
ben yasadigimiz kavgalar küsmeler sikintilar ama herseye ragmen iyiki evlenmisim iyikide kocamla evlenmisim..cok seviyorum..hic pisman olmadim..evlenilecekse mutlaka insan sevdigi adamla evlenmeli..
bu arada kavgalar küsmeler sonrasi barismalar daha tatli oluyo..daha cok kenetleniyo insan..
birazda hosgörülü olmali..bizim kültür farkimiz vardi..ama sevgimizle astik sükür..
iki insan birbirini cok iyi anlamali..
konusmali konusmali konusmali..
benim gibi kafada kurmamali ama artik akillandim :)
ve diyorum ki IYIKI EVLENDIM IYIKI KOCAMLA EVLENDIM..
BEBEGIM ASK BEBEGI O YUZDEN BU KADAR GUZEL VE AKILLI UYUMLU..

İyi ki Evlenmişim.. :21::21::21:
Başım Göğe Erdi.. :27:

Son düzenleme:
ben yasadigimiz kavgalar küsmeler sikintilar ama herseye ragmen iyiki evlenmisim iyikide kocamla evlenmisim..cok seviyorum..hic pisman olmadim..evlenilecekse mutlaka insan sevdigi adamla evlenmeli..
bu arada kavgalar küsmeler sonrasi barismalar daha tatli oluyo..daha cok kenetleniyo insan..
birazda hosgörülü olmali..bizim kültür farkimiz vardi..ama sevgimizle astik sükür..

iste bu :46::46::46: motive edin bizi hanimlar evlilikten korkmayalim :1:

bi kere kendi evinin hanimi olmak cok guzel
esinle istedigin herseyi yapabilirsin
evinizde caniniz ne isterse
onun icin yemek yapmak cok guzel
alisveris yapmak beraber
birbirine hediye almak
onunla uyumak ve uyanmak
gece sarilmak nefesini duymak
cocugunun babasi olmasi cok guzel kendinden ve ondan bir parca
sevismek cok guzel:))
yada sevismeden sarilmak yatmak keyif yapmak
gezmek tozmak
eve yeni birseyler almak
onun isten gelmesini beklemek
ve daha cok sey:)

aynen bende bu tam tersi topiği görüp kendime dert yaptım insanlar evleninde mutsuz oluyo ya diye:D maşşallah canım size o zaman

ben iyiki evlenmişim diyorum 4 aylık evliyim herşey mükemmel:nazar:eşim temizliğe yardım eder bana çok yardımcı oluyor her konuda bir buçuk yıl içinde evlendik bizde keşke daha önce karşıma çıksaydı canım kocam benim onu çoookkkkk seviyorumm:16::16:

Allah herkeze hayırlı kısmetler nasip etsin iyileri karşısına çıkartsın evlilik çok güzel bir duygu iyiki paşamla evlendik başka şehirlerde çalışıyorduk görüşemiyorduk şimdi dip dibeyiz hergün kokusunu duyuyorum sarılıyorum birlikte uyuyabiliyoruz hep bunların hayalini kuruyorduk ikimizde inş. tayinlerde ayrılmayız hiç birlikte gideriz heryere:103:

aynen bende bu tam tersi topiği görüp kendime dert yaptım insanlar evleninde mutsuz oluyo ya diye:D maşşallah canım size o zaman

kavgalar tartismalar evligin parcasi ama hersey dozunda..sevgi ve saygi ile beraber:) ben hickimseye aman evlenme ben evlendimde ne oldum demedim..evlenin deeim hayirli adamla..her kadin yasamali..evliligi tatmali..cevremde evlenecek adam bulayaman yada zamaninda kismetlerini tepen ve cok pisman olan cok kadin var..
denemeli insan..evet birazda sans..Allah hepimize hayirlisini versin :)

selam,

ben iyiki evlenmisim diyorum.Tabiki bazen esimle tartismalar oluyor, ben daha 7 aylik evliyim ama yinede cok mutluyum onsuz yapamam herhalde.6 sene olucak tanisiyoruz. Ama hersey zaaten tam tekmil olmaz kavgalarda tartismalarda isin tadi tuzu bence. sen eger dogru insani buldum diyorsan ozaman senin kendinin yapamasi gereken bir duygu yani kendin bileceksin:-)

(insallah iyi yazdim, almanyadan katiliyorum biraz yanlis yazmis olabilirm)

iki yıl arkadaşlık, dokuz yıllık birliktelikten sonra beş haftadır evliyim. biz sevgiliyken nişanlıyken de eş gibiydik kendi evimiz olması herşeyi birlikte yapmamız dışında bişey değişmedi. eşim benim yaşama sebebim o olmasa şimdi bitik bir yaşam sürüyodum. onun desteği ve sevgisi herşeye bedel. iyiki evlendim keşke daha önce olsaydı fakat sorunlarımız yüzünden olmadı ama sağlık olsun. ömrümün sonuna kadar kocamla nefes almak istiyorum

selam,

ben iyiki evlenmisim diyorum.Tabiki bazen esimle tartismalar oluyor, ben daha 7 aylik evliyim ama yinede cok mutluyum onsuz yapamam herhalde.6 sene olucak tanisiyoruz. Ama hersey zaaten tam tekmil olmaz kavgalarda tartismalarda isin tadi tuzu bence. sen eger dogru insani buldum diyorsan ozaman senin kendinin yapamasi gereken bir duygu yani kendin bileceksin:-)

(insallah iyi yazdim, almanyadan katiliyorum biraz yanlis yazmis olabilirm)

slm cnm hayirli olsun :)) bende almanyadan katiliyorum gayet iyi yazdin cnm nice beraber mutlu ve saglikli senelere diliyorum

Back
X