iyikide evlenmisim diyen var mi :)

oooooooffffffffff bende evlenip bütün bu okul falan tantanalarından bi an önce kurtulup iyki demek istiyorum aama siz byle dedikçeee ama daha var daha ilk aşama :31:

Biz eşimle 4 sene çıktık, 5 aydırda evliyiz..
Allahım yarabbim iyikide onu karşıma çıkarmış,iyiki onu benim kaderime yazmış, Rabbimin sevgili kuluymuşumki beni onunla mükafatlandırmış.:nazar:

Yasin gelmis ise, okulunu, egitimini basarmis isen, meslegini eline almis isen, calisip parani kazaniyorsan aynisini evlenmek istedigin es adayida yapmissa.
Evliliklerde sorun olmaz, cünkü her iki tarafda calisiyor ise, istedikleri yerde ev kiralayabilir ve evliligin tadini cikarabilir. Mutsuzluk diye bir sey olmaz.
Mutlugun dibine vurursun, cünkü özgürsün, ayak bagin yok, tüm kararlari sen ve esin vermektedir.

Ama meslegin yoksa, miskin miskin kaynana ve kayinpederin sponsoru oldugu evde oturuyorsan ister agzinla kus tut, mutluluk olmaz.

Mutlulugu yakalamak icin bu hayatta caba göstermelisin, öyle mutluluk kendiliginden sana gelmez.

Onun icin mutluyum diyenler kendi cabalariyla bir evliligi kurmustur.
Mutsuz evlilikleri olanlar, sponsurlari baskalari oldugu icin, mutsuzluguda evliligine katmistir. Bu kadar basit.:27:

Mutluluk emek ister, evlilikdede bu böyle her iki taraf emek vermis ise, cabasini, zahmetini cekmis ise....kiymetini daha iyi bilir....

Birde olgun yasda evlenmenin cok faydalari var, cünkü evliligini herkese karsi koruma gücün var, ama kücük yasda evlenirsen tüm aile seni ezmeye calisir genellikle..
ben eşimi tanıdığımda 15 yaşındaydım evlendiğimdede 20 eşim 23 yaşındaydı.ama o yaştayken bile eşimle birlikte çalışarak kurduk yuvamızı.ailesi ona buna karışarak sorun çıkartarak ve küserek destek oldular.ilk bi kaç yıl onların yüzünden kötüydü.ama eşimle birbirimizi sevmektende vazgeçmedik.yani illa parayla saadet var die bişey yokk anlattığınız gibi.şimdi bakıyorumda benim evlendiğim yaştaki gençlere daha donlarını toplayamıyorlar :9::9::9: ama her haltıda yiyorlar.ben o yaşta evlendiğimde hem çalışıp hem taksit ödüyordum

ama şimdi herşeyimiz var şükür ev hariç oda olucak inş.İYİKİ EŞİMLE EVLENMİŞİMMMMM

Evlilik çoz zorlu ve uzun bir yol
Ama bende iyiki evlenmişim diyenlerdenim
Bir düzenin oluyor ne güzel
Sevdiceğinle bir ömrü paylaşmak can yoldaşı olmak çok güzel:16:

Biz esimle görücü usulü tanıştık ama birbirimize aşık olduk annemin hoşuna gitmedi ama içimde ki ses istiyordu 1ay içinde evlendik 4 sene oldu evleneli ve cok mtluyum

evet di mi ya!!:))) iç ses hep doğruyu söyler:)))

içindeki sesi dinlemek lazım.. içinde bulunduğun şartlar "hayır sırası değil, saçmalama" dese de iç sesin "boş ver şartları şurtları, sen bu adamla çok mutlu olursun" diyorsa evleneceksin...

İYİKİDE EVLENMİŞİMMMMM :) dunyaya bır daha gelsem ve bır secme sansım daha olsaydı gene eşimle evlenirdim. keske daha once evlenseydım. :)))3 bucuk senedır tanısıyoruz. 7 aylık evlıyım. 6 bucuk aylık hamıleyım. :) evlı mutlu cocukluyum :) evlılıgı tavsıye edenlerdenım. ( tabı sevıyorsanız ve karsınızdakı kısı anlayışlı ise ) EVLENMEK ICIN EVLENILMEZ ASLA. SEVDIGIN YANINDA OLMAK ISTEDIGIN SAYDIGIN GUVENDIGIN ICIN EVLENILIR AMA ;)

evet di mi ya!!:))) iç ses hep doğruyu söyler:)))

içindeki sesi dinlemek lazım.. Içinde bulunduğun şartlar "hayır sırası değil, saçmalama" dese de iç sesin "boş ver şartları şurtları, sen bu adamla çok mutlu olursun" diyorsa evleneceksin...

ayNEN ÖYLE olur ve iyki evlenmişim dersİN tabiki ailesi de özellikle seni stiyorlarsa ve evlendikten sonrada seni tutuyorlarsa mutlu evLİLİĞİN OLUR VE İYİKİ EVLENİŞİM DİYEBİLİRSİN İŞTE OZAMAN

Son düzenleme:
Canları bilir ister tutsun ailesi ister tutmasın :)))) ısterlerse önce iyi olsunlar sonra kötü :) önemli olan eşin seni herkese karşı tutuyormu koruyabılıryormu asıl önemli olan bu ;) herşey eşde bitiyor bence... Bize düşende (gene karşılıklı bir biçimde ) tatlı dil göstermek uyumlu olmak bazen alttan almak ;)

Hersey sadece eşde bitmiyor canım kayınvalidenle altlı üstlü oturupda senden yana olmaması hic iyi olmaz allaha şükür öyle derdim yok ve kayınvaldede önemşi

Hersey sadece eşde bitmiyor canım kayınvalidenle altlı üstlü oturupda senden yana olmaması hic iyi olmaz allaha şükür öyle derdim yok ve kayınvaldede önemşi

Kesinlikle katılıyorum her şey eşte bitmiyor tamam işin önemli kısmı eşlere düşüyor ama
Kayınvalidelerinde bazen çenelerini tutmaları gerek.Ahh ahh:31:
isterki senden binlerce kilometre uzakta olsun bir telefonla evini karıştırma yeteneğine sahip:9:

arkadaslar cok güzel yorumlar yapmissiniz :1: beni cok mutlu ettiniz. Rabbim hepinizi daha mutlu etsin insallah. Bana cok destek veriyorsunuz :38:

ayNEN ÖYLE olur ve iyki evlenmişim dersİN tabiki ailesi de özellikle seni stiyorlarsa ve evlendikten sonrada seni tutuyorlarsa mutlu evLİLİĞİN OLUR VE İYİKİ EVLENİŞİM DİYEBİLİRSİN İŞTE OZAMAN

laf aramızda ailesi beni pek tutmaz:)))

amaaannn ne yapalım canım. herkes herkesi sevmek zorunda mı sanki?

24 senede hep iyiki evlenmişim dedim,şu ana kadar pişman olmadım.inşallah bundan sonra da pişman olmam:nazar::nazar::nazar::nazar:

İyi ki evlenmişim...Benim için sultanlık evlendikten sonra başladı...:nazar: :nazar:

Başlığı açan arkadaş, Allah senden razı olsun :) sayende ben de nişanlı bir gelin adayı olarak burayı okudum da rahatladım.. ailem dahil etrafımda konuşan herkes evliliğinde neler çektiğinden bahsedip duruyor, çok seviyorum evlenmeyi de çok istiyorum ama acaba benim de nişanlım evlendikten sonra anlattıkları gibi değişecek mi, bana zulüm edecek mi, pişman olacak mıyım diye insan ister istemez düşünüyor. Resmen korkutuyorlar insanı.. :50: ama bu başlıkta yazılanları, hele bir de 15-20 senelik evliliklerinin ne kadar mutlu sürdüğünü anlatanları okudukça içime su serpildi. Mutluluklarını paylaşanlar da sağolsun,benim gibi sürekli korkutulan gelin adayları için ne kadar önemli birşey yaptığınızı bilemezsiniz :16:

ben de iyiki evlenmişim diyorum,,,bizde de oluyor tartısmalar falan ama püs nokta yatakları ayırmamak,en fazla 1 gğn dayanabiliyoruz..cevremdeki herkese tavsiye ediyorum size de ediyorum konu sahibi..ama doğru zaman ve doğru insan

:nazar::nazar::nazar:5 yıl bekledım ıyıkı beklemısım 3.5 yıllık evlıyım iyiki evlenmsıım 8.5 yıldır iyiki hayatımdaa senı cok sevıyorumm canım kocam bırde evlat verebılsem sana....

laf aramızda ailesi beni pek tutmaz:)))

amaaannn ne yapalım canım. herkes herkesi sevmek zorunda mı sanki?
cnm siz birbirinizi sevdikce kimse ayiramaz inan bana biz 7 senedir istesiyoruz ve hala seviyoruz birbirimizi :16:

Başlığı açan arkadaş, Allah senden razı olsun :) sayende ben de nişanlı bir gelin adayı olarak burayı okudum da rahatladım.. ailem dahil etrafımda konuşan herkes evliliğinde neler çektiğinden bahsedip duruyor, çok seviyorum evlenmeyi de çok istiyorum ama acaba benim de nişanlım evlendikten sonra anlattıkları gibi değişecek mi, bana zulüm edecek mi, pişman olacak mıyım diye insan ister istemez düşünüyor. Resmen korkutuyorlar insanı.. :50: ama bu başlıkta yazılanları, hele bir de 15-20 senelik evliliklerinin ne kadar mutlu sürdüğünü anlatanları okudukça içime su serpildi. Mutluluklarını paylaşanlar da sağolsun,benim gibi sürekli korkutulan gelin adayları için ne kadar önemli birşey yaptığınızı bilemezsiniz :16:

rica ederim cnm bende senin gibi oldugumdan actim bu konuyu. annem her evlenicek kiza der "hayatin en kötü kararini verdin " diye ama bikmayalim sevmekten. her iliskide, her evlilikte ve yalniz yasamda inisler cikislar oluyor tabi :1:
benimde icime su serpiliyor okudukca allah herkesten razi olsun :31:

İyi ki evlenmişimm :)))) haziranda 1. senemiz evlilik için... Aynı evin içerisine girince bambaşka oluyor ama iyi ki evlenmişim.Öyle pembe panjurlar yok evde kimse kimseyi durduk yere pohpohlamıyor.. Ama sahiplenilme duygusu yok mu çok mutluyum..
Sevildiğimi hissetmek duygusu yok mu çok mıutluyum.. Eşimin ailesi içinde geçerli bu kendi ailem içinde geçerli bu .. Para mal mülk davası değil aile olmanın verdiği çaba sevgi mutluluk diyebilirim ...

Back
X