İyikilerimiz ve keşkelerimiz!!!

hopebenay

Bana sen lazımsın
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
128
6
296
İstanbul
Merhaba arkadaşlar hepimizin hayatta keşkeleri ve iyikileri olmuştur. Ama işte sorulduğunda ne diyorsunuz şöyle bir düşündüğünüz oluyor mu ? Benim oluyor demek ki hayatımda pekte doğru kararlar vememişim sanırım. Acısıyla tatlısıyla keşkelerde, iyikilerde bizim hayatımız, bizim kararlarımız yaşanması gerekiyordu ki yaşandı. Ama şöyle bir konuşsak dertleşsek fena olmaz bence..
Benim keşkem; 20'li yaşlarımda yurt dışı şansımı keşke değerlendirseydim.
İyi ki üniversite okumuşum bir kadın mutlaka ayakları üzerinde durabilmeli her zaman. Kimseye muhtaç olmadan.
Hepinize sevgiler

iyi ki okuyup meslek sahibi olmuşum

iyi ki kimseye muhtaç değilim

iyi ki kız kardeşim var

keşke ilişkilerde dikiş tutturabilseydim

keşke hiç hayal kırıklığına uğramamış olsaydım

Hayatta epey keşkem vardır ama iz bırakmamıştır
İyikim de çoktur Bin şükür Rabbime Evlat sahibi olmak gibi ama bir keşkem var ki halen sızlar içim.
Keşke şu herifi boşamadan Oğluma bir kardeş daha yapsaydım da öyle yolcu etseydim

iyi ki okuyup meslek sahibi olmuşum

iyi ki kimseye muhtaç değilim

iyi ki kız kardeşim var

keşke ilişkilerde dikiş tutturabilseydim

keşke hiç hayal kırıklığına uğramamış olsaydım
Yalnız değilsin bende dikiş tutturamadım ilişkilerimde ve her ilişki hayal kırıklığı :)

Bende bazen boşandım madem keşke çocuk olsaydı öyle ayrılsaydım diyorum :) tabi hayırlısı o ayrı. Sizin bir çocuğunuz var Allah bağışlasın ben onuda yapmadım..

Bende bazen boşandım madem keşke çocuk olsaydı öyle ayrılsaydım diyorum :) tabi hayırlısı o ayrı. Sizin bir çocuğunuz var Allah bağışlasın ben onuda yapmadım..

Umarım karşınıza öyle birisi çıkar ki Size çok iyi bir eş Evlatlarına iyi bir baba olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…