iyileşemiyorum

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
kötüyüm işte kötü hemde çok kötü.umutsuz,hayalsiz,pes etmiş...yorgunum hemde çok ayakta kalmak için o kadar savaştımki tek kazandığım koca bi yalnızlık.mutlu olmak herkesin hakkı değil mi?benimde hakkım mı acaba..yoruldum yarınsız yarınları beklemekten. o kadar fitne fesat biri miyim sabatan akşama kadar milletin ewliliğini dinlemekten yoruldum.benim ne zaman bi yuvam bi hayatım olacak.ben birini sewcem sorada wazgeçcem ağlıcam zırlicam sora düzelcem sora bi kere daha aynı şeyler olcak.nereye kadar arkadaş ben sewilmicek ewlenilmicek birisi miyim.nolcak bana.biri de beni sewsin ya

bu kadar karamsarlığa kapılma. herkesin bir yerde kısmeti vardır. dua edip hayırlısını istemekten başka çaremiz yok. kaç yaşındasın?

24 yaşındayım.artık sorunu kendimde arıyorum we ewlenilcek bi insan değilsin diyorum

Daha çok gençsin.Elbet birgun dogru kisi karsina çikacak. Bol bol dua et ve Allahtan hayirlisi iste.

26 yasindayim, bende bekarim. Seni çok iyi anliyorum.

Bende bazen seni gibi çok uzuluyorum çunku cevremdekiler surekli ne zaman evlenecegimi soruyorlar. Hatta bazen alay edenler bile oluyor. Ve malesef boyle kisiler ailemdede var.

Birde arkadaslarim var, eski desek daha dogru olur çunku bunlar birini bulur bulmaz benle konusmaz oldular. Yani kisaca benimde hiç arkadasim kalmadi....

unutma birsey olmuyorsa ya senin için hayirli degildir yada zamani gelmemistir...

doğru söylüyosun ve haklısın ama napim benim etrafımdakilerde aynı.onlara katılamıyosun ve dışlanmış gibi oluyorsun.buluşsan buluşamıyorsun yalnızlık işte.kafama takıyorum işte acaba ben ewlenilmeye layık değiliyim nolcak bana filan die düşünüyorum canım yanıyo

Allah gerçek dert vermeyince, insanlar ufacık yaşlarında (bkz : 24) "evlenemedim ühüüühüüüü" diye ağlayıp, bunu dertten sayıyor.

Komik. :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…