İyileşemiyorum..

bence küçük bir operasyonla değişebilir herşey
ya bazılarınız bi erkeğe açıklama yapmak zorunda değilsin diktirmek zorunda değilsin diyo da lütfen gerçekkçi olalım türkiyede bunu hazmeden erkek varmıdır türk erkekleri işte..zaten derdim aman bakire olduğumu sansın gözüne gireyim falan değil..eger diktirirsem sırf daha fazla yıpranmamak için bunlrla uğrasmamak için..umrumda değil sanki kendileri dünyanın en temiz erkekleri.bilmiyorum diktirme için zaten çok erken belki ilerde..belki de hiç yaptırmam bilemiyorum.

ayenen iyi düşün bundan sonra okulunu bitirmeyi iş sahibi olmayı iş sahibi olursan zaten biraz daha ciddi insanlar seni bulacak kafa yapısını anlarsın ona göre yaklaşırsın seviyorum aşığım şeyleri çok boş yaşın ilerleyinc anlıyorsun... kadın olarak asla ezdirme değerlisin seni değerli kılanda bekaret değil
valla bundan iki ay önce falan ayrıldığım sevgilim bunu açıkladıktan sonra beni çirkin kilolu bulan mesleğimi begenmeyen bi adama dönüştü..özgüvenim sarsılmış durumda..arkadaşları bile benim için o sana yakışmıo diomuş bunları anlatıodu bana oturup..düşündükçe gözlerim doluyo..Rabbim güç versin bana her türlü değişmek istiyorum fiizken ruhen madden her yönden bi çizgi cekmek istiyorum artık.

valla bundan iki ay önce falan ayrıldığım sevgilim bunu açıkladıktan sonra beni çirkin kilolu bulan mesleğimi begenmeyen bi adama dönüştü..özgüvenim sarsılmış durumda..arkadaşları bile benim için o sana yakışmıo diomuş bunları anlatıodu bana oturup..düşündükçe gözlerim doluyo..Rabbim güç versin bana her türlü değişmek istiyorum fiizken ruhen madden her yönden bi çizgi cekmek istiyorum artık.
her yönden değişebilirsin insanları hep güzellik olarak algılıyoruz algılatılıyor çünkü ondan böyle oysa o kadar da önemli değil senin fiziksel özelliğin seni o şekilde seven olacak zaten onlar doğru kişiler değilmiş sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap zayıflamak mutlu edecekse öyle yap maddi imkan yarat kendine bunlarla ilgilen kendin için ama kimse için mutlu olacaksın sonra

karşına seni her şeyinle kabul edecek biri er ya da geç çıkacaktır. sabırlı ol sen daha çok gençsin. herkes hata yapar kendini yıpratma bu kadar. ve ümitsiz olma böyle. tek derdin bu ise hele....

2 çocuklu olup daha önce hiç evlenmemiş erkeklerle evlenen kadınlar çok. sen kafana takma bile.. sana angutlar denk gelmiş sadece. sorsaydın kendileri bakirler miymiş acaba??

Back
X