• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyileşir miyim?

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum,birlikte olduğum kişi belki sever diye uğraşıyorum ama bitmek üzere galiba sadece cinsellik istiyor.Biraz canım yanıyor ama böyle bile olsa istendim bu yetti belki bilmiyorum ya da kendimi kandırıyorum.Canım yanıyor ama ben alıştım.
Bu iyileşme zannettiginiz sey bulunduğunuz konumu olumlama yapmaktan başka birşey değil..
Yardım aliyor musunuz? O kişi hayatınızdan çıktığında aynı şeylerin geri gelme olasılığı yüksek.. Bunu biliyor olmalısınız.. Kendinizi sevin ve kullandırmayın.. Yardım alın..Bu kadar iyi olmak isterken,inancınız varken zamanı kullanın..

Bu iyileşme zannettiginiz sey bulunduğunuz konumu olumlama yapmaktan başka birşey değil..
Yardım aliyor musunuz? O kişi hayatınızdan çıktığında aynı şeylerin geri gelme olasılığı yüksek.. Bunu biliyor olmalısınız.. Kendinizi sevin ve kullandırmayın.. Yardım alın..Bu kadar iyi olmak isterken,inancınız varken zamanı kullanın..
Almam gerekiyor yeni baslayacağım inşallah iyi gelir

İnanin siz..Gerisi gelir..Yeterki kendinizi kandırmayın..
Aslnda dedim ya evet kullanıldığımı biliyorum ama arzulanmış olmak iyi geldi bana.Ama evet farkndayım ne olduğunun geçeceğine de inanıyorum ama hiç biseye gücüm kalmadı

Back
X