İyileşme Süreci hakkında soru?

rubygirl

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
68
1
16
Çanakkale
Merhaba ben burun estetiği olacagm fakat okulum var(universite) şöyleki ara tatilde olacaktım okula 2-3 hafta kalmıştı doktor yapalım iyileşirsin dedi fakat şöyle düşündüm yaza daha rahat bir şekilde olurum oyüzden yaza erteledim fakat bu kez yazın başıma yaz okulu çıktı okulum 1 haziranda bitiyor ve yaz okulu 2 temmuzda başlıyor sizce bu ara yeterlimi yoksa yine mi ertelemeliyim :(

biraz geç bir cevap oldu ben ameliyat olalı 1 ay oldu yeterli canım o sürede baya toparlanırsın valla ben 13 gün sonra işe başladım ondan sonra yine normal hayatta döndüm geziyorum rahat rahat takılıyorum hiç bir sorun yok yani sıkıntı yapma bence bir an önce ol derim sadece çarpmalardan felan koru o kadar

bende nisan sonunda olmayı düşünüyorum tabi aklıma yatan bir doktor bulabilrisem :18: :18:
12 günlük bir boş vaktm var ve üniversiteye dönmeliyim tekrar.bir sorun olmaz umarım :18:

albümlerinizi göremiyorum 25msj sınırı varmış.kusura bakmayn mesgul edeceğim birkaç msj kadar sizi :44:

bende nisan sonunda olmayı düşünüyorum tabi aklıma yatan bir doktor bulabilrisem :18: :18:
12 günlük bir boş vaktm var ve üniversiteye dönmeliyim tekrar.bir sorun olmaz umarım :18:

canım walla ben şuan 12. günümdeyim ama hala yüzüm mor şiş ve bant takılı ama kişisine bünyeye göre değişiyo

canım walla ben şuan 12. günümdeyim ama hala yüzüm mor şiş ve bant takılı ama kişisine bünyeye göre değişiyo

cevabın için tşkler canım, senden rica etsem 15.gününde yada normal hayatına döndüğünde buraya yazarmısın oradan çıkarımlar yapabilirim

biraz geç bir cevap oldu ben ameliyat olalı 1 ay oldu yeterli canım o sürede baya toparlanırsın valla ben 13 gün sonra işe başladım ondan sonra yine normal hayatta döndüm geziyorum rahat rahat takılıyorum hiç bir sorun yok yani sıkıntı yapma bence bir an önce ol derim sadece çarpmalardan felan koru o kadar

Tşk ederim canım ya sıkıntı yapıyordum ozaman kapanır kapanmaz olurum.

umarım hersey gönlünce en güzel şekilde olur canım

Bir aksilik olmazsa bir ayda toparlanırsınız ama ödemler olur 6 aya kadar yavaş yavaş onlarda geçer.

Back
X