- Emoji Skoru
- 452
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi ckpgelsebayramdr
-
2. Evliligi sanırım kendine bisey olursa esine kimin bakacağını düşünüyor. Ne olacağını düşünürken bizi yıprattı. 65 e 55 gibi yaşları10 küsür yıldır bana eşini kimin bakacağını sordu ara ara hastalanınca zaten bakıyoruz olduğu kadar ama insan 55 yaşındaki dinç insani sürekli ilerisini düşünmek yipratmaz mi?
Burda kimden bahsediyosunuz? Babaniz kac yasinda esi kac yasinda? Babanizin esine mi bakacaksiniz?
Hanimefendi onu soruyorum iste dusunen kim? 2. Es mi dusunuyo babaniz mi? Babaniz ona bisey olursa karisini size mi baktiricak?2. Evliligi sanırım kendine bisey olursa esine kimin bakacağını düşünüyor. Ne olacağını düşünürken bizi yıprattı. 65 e 55 gibi yaşları
Belki normal yaşantı beklentiler normaldir ama sürekliliği beni yordu babamıza görevimiz tamam da bazen fazlası yoruyor
Evet söylemine gire böyle düşünüyor normal bisey yok. Gibi yasayip gitmek varken neden benim kafamı böyle şeylerle dolduruyorsunuz diye patlama yaşadım simdi de herkes durgun atlatmaya çalışıyorum ben mi yanlışımHanimefendi onu soruyorum iste dusunen kim? 2. Es mi dusunuyo babaniz mi? Babaniz ona bisey olursa karisini size mi baktiricak?
Kimin bunlari dusundugunu bi turlu soylemediginiz icin bilemiycemEvet söylemine gire böyle düşünüyor normal bisey yok. Gibi yasayip gitmek varken neden benim kafamı böyle şeylerle dolduruyorsunuz diye patlama yaşadım simdi de herkes durgun atlatmaya çalışıyorum ben mi yanlışım
Babamin babam sürekli söylüyor eşini kim bakacak diye karısı da herhalde söylüyordur aralarında konuşuyorlardı neden değilse bu konular olsun sürekli benim çocuğuma kadarKimin bunlari dusundugunu bi turlu soylemediginiz icin bilemiycem
Senin cocugun buyuyup dedesinin 2. karisina mi bakacakmis?Babamin babam sürekli söylüyor eşini kim bakacak diye karısı da herhalde söylüyordur aralarında konuşuyorlardı neden değilse bu konular olsun sürekli benim çocuğuma kadar
Bu zamana kadar yıllar geçer ne olacağı ne belli diye duymazdan gelmeye çalıştım da artık dayanamadim
Saçmalık ötesi değil mi kırmayalım diyoruz da delirtiyorlar zorla patlayınca yine suratı ben görüyorum işte takmamak için basedebilmek için tedaviye basladim.Senin cocugun buyuyup dedesinin 2. karisina mi bakacakmis?
Hasta misiniz la diyip supurgeyle kovalarim valla. Bunu soyleyebilmek icin tedavi almak icin hic biseye hayir diyememek gerek. Iyi yapmissin tedaviye baslayarakSaçmalık ötesi değil mi kırmayalım diyoruz da delirtiyorlar zorla patlayınca yine suratı ben görüyorum işte takmamak için basedebilmek için tedaviye basladim.
Çocuklar okuyacak kendilerine hayat kuracak söylemeyin böyle şeyler diyoruz da sinir giriyor çıkmıyor işte