İyilesmek icin basladim artık

ckpgelsebayramdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
404
385
103
Bugün kendimi iyileştirmek icin tedaviye basladim.
İnsanlarla iyi olayım diye hiç tartışmamaya çalışsam da patlamalarim sinir krizlerim artık artmıştı. Ben böyle olunca hiç aklın kötülüğe çalışmaz düz yaşıyorsun yorumu alıyordum. Alıyordum da aslında anlayıp susup sonrasında patlamaya sebebiyet veriyormuş.

Ben zaten kayinvalide yanındayım yeterince ilgileniyorum tek yapabildiğim gorumcelere eltilere mesafe koyup sadece yapabildiğim kadarıyla kayinvalidemle ilgilenmek. Çünkü bi de o kalabalığa bakarsam yetemeyip nefes darliklarim artıyor yorgunluktan.

Annem vefat edince babam da evlendi. 2. Esi nin çocuğu yok hastalanma biz eyvallah haber ediyor ilgileniriz. Evde durmaz kendi gideceği yerler olur gitsin eyvallah babamla gider ilgilenirim günlerce sıkınti yok. Ama eve gelince bu seferde ben yoruldum gel babanın yemegini hazırlayiver diye VS. Afedersiniz ne kadar mesafeli olsam da babam bana surat yapa yapa tepeme çıktı. Ev yakın hergun irtibatlı olmak beni yordu. Babam kafasına göre gitmeyince hep surat yaptı bana.

10 küsür yıldır bana eşini kimin bakacağını sordu ara ara hastalanınca zaten bakıyoruz olduğu kadar ama insan 55 yaşındaki dinç insani sürekli ilerisini düşünmek yipratmaz mi?

Beni gectim oğlumun üzerinden hesap yapmaları bitirdi beni artık patlama yapmama sebep oluyor. Bir anne nasıl çocuğunun üzerine yük yüklemek istesin??? Ben beni bak bile diyemezken Oğlumun onu bakacagi ilerde konusu oluyor. Küçücük daha çocuğum ya yuh zaten ufakken sanki annesinden sahiplenme hissiyatı veriyorlardı.

Sanırım kendi aralarında konu ediyorlar cocuk konusu babam da bizi öne sürüp istemiyor gibi ama bütün bunlar benim çocuklarımın sorunu değildi ki...

Asla babanız çocuğu olmayan bir insanla evlenmesin keşke çorlu çocuklu bir insanla evlenseymis.. kendi çocuklarıyla uğraşırdi kadın...

Geçmiş olsun. Kendinizi ilk siraya koyun, tedaviye ve kendinize odaklanın. Sizi rahatsız eden, bu denli sinir krizine sokan kim varsa mümkün olduğunca da mesafe koyun aranıza en güzeli.

10 küsür yıldır bana eşini kimin bakacağını sordu ara ara hastalanınca zaten bakıyoruz olduğu kadar ama insan 55 yaşındaki dinç insani sürekli ilerisini düşünmek yipratmaz mi?

Burda kimden bahsediyosunuz? Babaniz kac yasinda esi kac yasinda? Babanizin esine mi bakacaksiniz?

Burda kimden bahsediyosunuz? Babaniz kac yasinda esi kac yasinda? Babanizin esine mi bakacaksiniz?
2. Evliligi sanırım kendine bisey olursa esine kimin bakacağını düşünüyor. Ne olacağını düşünürken bizi yıprattı. 65 e 55 gibi yaşları
Belki normal yaşantı beklentiler normaldir ama sürekliliği beni yordu babamıza görevimiz tamam da bazen fazlası yoruyor
Bu yüzden artık düşünmemek ke dime odaklanmak için tedaviye basladim
Çünkü bir insanın üvey annesini bakması konusunda baskı bence kimsede yoktur

2. Evliligi sanırım kendine bisey olursa esine kimin bakacağını düşünüyor. Ne olacağını düşünürken bizi yıprattı. 65 e 55 gibi yaşları
Belki normal yaşantı beklentiler normaldir ama sürekliliği beni yordu babamıza görevimiz tamam da bazen fazlası yoruyor
Hanimefendi onu soruyorum iste dusunen kim? 2. Es mi dusunuyo babaniz mi? Babaniz ona bisey olursa karisini size mi baktiricak?

Hanimefendi onu soruyorum iste dusunen kim? 2. Es mi dusunuyo babaniz mi? Babaniz ona bisey olursa karisini size mi baktiricak?
Evet söylemine gire böyle düşünüyor normal bisey yok. Gibi yasayip gitmek varken neden benim kafamı böyle şeylerle dolduruyorsunuz diye patlama yaşadım simdi de herkes durgun atlatmaya çalışıyorum ben mi yanlışım

Evet söylemine gire böyle düşünüyor normal bisey yok. Gibi yasayip gitmek varken neden benim kafamı böyle şeylerle dolduruyorsunuz diye patlama yaşadım simdi de herkes durgun atlatmaya çalışıyorum ben mi yanlışım
Kimin bunlari dusundugunu bi turlu soylemediginiz icin bilemiycem

Kimin bunlari dusundugunu bi turlu soylemediginiz icin bilemiycem
Babamin babam sürekli söylüyor eşini kim bakacak diye karısı da herhalde söylüyordur aralarında konuşuyorlardı neden değilse bu konular olsun sürekli benim çocuğuma kadar
Bu zamana kadar yıllar geçer ne olacağı ne belli diye duymazdan gelmeye çalıştım da artık dayanamadim

Babamin babam sürekli söylüyor eşini kim bakacak diye karısı da herhalde söylüyordur aralarında konuşuyorlardı neden değilse bu konular olsun sürekli benim çocuğuma kadar
Bu zamana kadar yıllar geçer ne olacağı ne belli diye duymazdan gelmeye çalıştım da artık dayanamadim
Senin cocugun buyuyup dedesinin 2. karisina mi bakacakmis? 🤯🤯🤯🤣🤣🤣🤣🤣

Sizi köle bellemisler. Siz yapamazsaniz da cocugu vekil tayin etmisler. Tesbihte hata olmazmis esek olanin sirrina binen cok olur. Kullandirrmayin kendinizi de. Oglunuzla ulgili boyle yorum yapilursa da sertce uyarin.

Senin cocugun buyuyup dedesinin 2. karisina mi bakacakmis? 🤯🤯🤯🤣🤣🤣🤣🤣
Saçmalık ötesi değil mi kırmayalım diyoruz da delirtiyorlar zorla patlayınca yine suratı ben görüyorum işte takmamak için basedebilmek için tedaviye basladim.
Çocuklar okuyacak kendilerine hayat kuracak söylemeyin böyle şeyler diyoruz da sinir giriyor çıkmıyor işte

Saçmalık ötesi değil mi kırmayalım diyoruz da delirtiyorlar zorla patlayınca yine suratı ben görüyorum işte takmamak için basedebilmek için tedaviye basladim.
Çocuklar okuyacak kendilerine hayat kuracak söylemeyin böyle şeyler diyoruz da sinir giriyor çıkmıyor işte
Hasta misiniz la diyip supurgeyle kovalarim valla. Bunu soyleyebilmek icin tedavi almak icin hic biseye hayir diyememek gerek. Iyi yapmissin tedaviye baslayarak

İnsanlar kendi anasına babasina bakmakta imtina ediyor.
Bir de babamın karısına bakacağım ben olmasam da çocuğum bakacak.
Millet ne hadsiz.
Bir kere bu istenmez.
Karşı taraf sizi severse sayarsa ilgilenir ama bu dikte edilir mi?

Back
X