- 18 Ekim 2022
- 1.527
- 774
- 53
- Konu Sahibi agresifpollyanna
Arkadaşlar moralim çok bozuk. Biraz dertleşsek mi? Ailemle görüşmüyorum kız kardeşimin bana ve eşime yaptığı büyük bi saygısızlıktan dolayı. Annem de normalde bana hak vermesine rağmen bir anda onun tarafına geçti. Taraf tutmadan da ilerleyebilirdi ama hamileliğim boyunca beni bir kere bile aramayarak taraf tuttuğunu alenen gösterdi ve ben de dolayısıyla hepsini hayatımdan çıkardım. Öyle ki gerçekten hiç bir özel anımda istemiyorum ve özellikle eşimin ailesine karşı bunu dile getirdim eğer ki bir araya getirmeye çalışırsanız kalbinizi kırarım diye. Eşimin ailesini çok severim bu arada gerçekten ailem gibiler sağolsunlar bana hiç kimsenin yokluğunu aratmamak için her şeyi yaptılar yapıyolar. Bugün küçük bir cinsiyet partisi yaptılar bebeğim için, her şey çok güzeldi ama akşam eşimden öğreniyorum ki annemlerin evine gidip davet etmişler partiye. Benim biyolojik ailem de utanmadan yok zamana ihtiyacımız var bilmem ne diyerek reddetmiş annem olacak kadın da doğurunca hastaneye gelirim demiş lütfeder gibi. Eşim de çok kızmış ama bana söylememesini istemişler tepki gösteririm diye. Yav ben hiç birini hiç bir şeyimde istemiyorum ki yani o kadar moralim bozuldu canım sıkıldı ki anlatamam eşim söyleme beni arada bırakma ben çok kızdım zaten diyerek anlattığı için tepki de gösteremiyorum ama içim içimi yiyor yani resmen bi yerlerini kaldırdılar davet ederek kendilerini bir şey zannedecekler. her şeyi geçtim benim sözümü çiğnemiş oldular özellikle de söylemiştim asla yapmayın diye ve benim ters tarafımı bildiklerini düşündüğümden yapmazlar sanıyordum böyle bir şey. Şimdi çekindiklerinden konuyu da açamıyorlar arkadaşlar ben napayım sinirden kuduruyorum hem onların yaptığı çok zoruma gitti hem biyolojik ailemin bile bile gelmemiş olmaları hatalarından dönmemeleri gerçekten kanıma dokunuyor siz olsanız ne yaparsınız sağlıklı düşünemiyorum ben şuan
Son düzenleme: