Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her şeyi geçtim haklısınız da Türklerin olduğu bir siteye dert yanmayaydınız iyiydi...Gec cvb veriyorum kusura bakmayin dedimya basima bi dert musallat oldu ve ben 1 yil oturdugum evimi birakip baska bir eve tasindim daha bugun 1 hafta oldu habire yerlestirmeyle meskulum kartondaki esyalarimi yerde halim serili deyildi ama parkeli ev sözde cok temiz olan ama gercekte evini b.k götüren ayse bana geldiginde temizlik abidesi kesiliyor.tasindigim gun guya bana yardim edicekti telefonda konustuk ve bana dediki eski giysilerimi giyip geliyorum tmm dedim.kamyon geldi biz esya indiriyoruz buarada ayse geldi bir giyim giymis sanirsiniz baloya gidiyor yada dugune.ustun kirlenir cekil biz tadiriz gecti kenara bizi izledi.yani diyecegim suki ilk defa bole birseyle karsilastim ayakkabiyla girin dedigi an sok oldum ve bunun etkisiyle dilim tutuldu hicbirsey diyemedim yeni tasinmis olabilirim etraf derli toplu temiz aysegil geldi gitti evimi pislik goturdu.yeniden temizledim.cocuklara karsi deyilim ama cocuklar asiri simarik terbiyesiz yapma dedigini gozune baka baka yapiyor.kurcalamadiklari hic bir yer kalmiyor .kiz 11.oglan 8 yasinda ama bu sekilde cocuk olunca insani canindan bezdiriyor.benimde cocugum var ayni yasta onlarin terbiyesizliklerine kizim bile sasiriyor.birturlu yerinde duramayan bi tipler yani turklerle arkadaslik etmezdim genelde cevrem alman ve arap tir bu belaya bulastim bi sekilde kurtulcam almanlar en azindan anlayisli istemedigin bir duruma dusurmuyorlar bu ayse benden guzel bir pay alicak gercekten ya haddini bilicek yada haddini bilicek.
bak bacım saflık madalyası olsa ilk sana verirler emin olMrhb bayanlar
Hic uzatmayim konu:bayan arkadas nezaman darda kalsa kosan ben bi derdi olsa telefonda saatlerce dinleyen teselli eden ben neyse bu arkadasa ayse diyelim ayse evli 2 cocuk annesi nezaman doktor randavusu olsa beni arar saatlerce cocugunu bende birakir.bikac yalaninada sahit oldum doktordayim diyor ama evinde kocasiyla keyif yapiyor.doktora gidiyorum diyor yine esiyle gezmelerde ve ben bunlari sonradan duyuyorum.en son olaya gelelim basima yine bir sorun geldi bu ayse sözde bana destek olucakti manevi anlamda hic dert etme arkadasim ben varim cart curt yani neyse haala o zor durumu atlatamadim olsun bu ayse telefon etti esi ve 2 asiri derecede simarik cocuklariyla bana geldi eve girerkende diyorki cocuklar ayakkabinizla girin ailecek o sekilde girdiler evime tabi bunlar gitti evimi afedersiniz b.k goturuyo yine temizledim.ertesi gun kizi ufak bir ameliyat gecirdi hemen aradim gecmis olsun dicektim kizi acti dedi annem geliyor bekle bekledim,geldi ayse sadece aloo dedi telefonu birakti zil calmis orda baskasiyla konusuyor ben bilmiyorum tabi salak kafam haala gecmis olsun dileklerinde bulunuyorum cocuk aldi teli dediki bana teyze annem kapiya gitti duymuyor seni aaaa oylemi tmm sana gecmis olsun dedim ve kapattim dahada aramadim olay pazartesi oldu bugun persembe ve gunler sonra beni aradi acmadim geride donmedim kesin gene biyere gidicek ve cocuklarini benim basima saricak.isi dusunce ben aklina gelirim 1 yila yakindir tanisikligimiz var kendisiyle ve size sorum sudur bayanlar bu arkadasla mesafeli olmak istiyorum bunu ona nasil demeliyim yada belli etmeliyim okuyanlar hakkinizi helal edin zaman ayirdiginiz icin.
bence açık olun bir daha geldiğinde söyleyin geçen gün çocuğu bırakmıştın ama buradaymışsın ben emanet olduğu için zaten çok tedirgin olarak sırf sen doktorda ,işini gör diye yardımcı olmaya çalışıyordum ama artık olamıyacağım kusura bakma diyin.varsa ailesi akrabası ona bıraksın sonuçta hepimizin çocuğu var yeri geliyor doktora giderkende yanımızda götürüyoruz ki böyle kendi keyfi çin çocuklarını sağa sola bırakanlara sinir oluyorum.allah korusun bir şey yerken boğazına kaçsa bir şey olsa siz ne yapacaksınız ablamın lisedeyken arkadaşı gelmişti bize yemeğe börek yerken boğazına kaçtı annem koca kızı zar zor kendine getirdi bence sizin açınızdanda gereksiz yere fazla sorumluluk.Mrhb bayanlar
Hic uzatmayim konu:bayan arkadas nezaman darda kalsa kosan ben bi derdi olsa telefonda saatlerce dinleyen teselli eden ben neyse bu arkadasa ayse diyelim ayse evli 2 cocuk annesi nezaman doktor randavusu olsa beni arar saatlerce cocugunu bende birakir.bikac yalaninada sahit oldum doktordayim diyor ama evinde kocasiyla keyif yapiyor.doktora gidiyorum diyor yine esiyle gezmelerde ve ben bunlari sonradan duyuyorum.en son olaya gelelim basima yine bir sorun geldi bu ayse sözde bana destek olucakti manevi anlamda hic dert etme arkadasim ben varim cart curt yani neyse haala o zor durumu atlatamadim olsun bu ayse telefon etti esi ve 2 asiri derecede simarik cocuklariyla bana geldi eve girerkende diyorki cocuklar ayakkabinizla girin ailecek o sekilde girdiler evime tabi bunlar gitti evimi afedersiniz b.k goturuyo yine temizledim.ertesi gun kizi ufak bir ameliyat gecirdi hemen aradim gecmis olsun dicektim kizi acti dedi annem geliyor bekle bekledim,geldi ayse sadece aloo dedi telefonu birakti zil calmis orda baskasiyla konusuyor ben bilmiyorum tabi salak kafam haala gecmis olsun dileklerinde bulunuyorum cocuk aldi teli dediki bana teyze annem kapiya gitti duymuyor seni aaaa oylemi tmm sana gecmis olsun dedim ve kapattim dahada aramadim olay pazartesi oldu bugun persembe ve gunler sonra beni aradi acmadim geride donmedim kesin gene biyere gidicek ve cocuklarini benim basima saricak.isi dusunce ben aklina gelirim 1 yila yakindir tanisikligimiz var kendisiyle ve size sorum sudur bayanlar bu arkadasla mesafeli olmak istiyorum bunu ona nasil demeliyim yada belli etmeliyim okuyanlar hakkinizi helal edin zaman ayirdiginiz icin.
seni enayi yerine koymuş...eee her uyanık kişiye senin gibi bir enayi lazım sırtında taşıyacak zahmetini çekecek...hastayım doktora gidicek sözüne kim acıyıpta yardım etmez...mesela ben..banane hasta olmasaydın vveya hasta olurkwen babamı sordun..veletlerini başkalarına bırak...hem resmen söylerdim doktora gidiyorum diye evde kocanla fantazi yapıyorsun şımarık çocuklarını bana bırakıyorsun diye..insansa anlar utanır..ayyyyy benim assssla böyle arkadş adı altında kişilerle muhatap olmam..ne arkadaşı ya bu devirde arkadaş olmaz..Mrhb bayanlar
Bu insanla 1 aydır ne diye arkadaşlığınızı devam ettiriyorsunuz ? Buraya ne yazdıysanız aynısını ona da söyleyin, neyden rahatsız oluyorsanız hepsini söyleyin ve görüşmek istemediğinizi belirtin. Bahanelere açıklamalara gerek yok gerçekleri fazlasıyla haketmiş. Ve bir daha bir şeyden rahatsızlık duyduğunuzda o an bunu açık açık söyyleyin. Evime ayakkabı ile giremezsiniz yada Ayşecim sen bilmem nereye gidiyorum diye çocuğu bana bıraktın evinde eşinleymişsin ? de. Diyebil. Yoksa bugün Ayşe yarın Fatma, hep enayi yerine konulan taraf olursun..Mrhb bayanlar