iyilik yap, iyilik bul

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
Insan dunyada yaptigi zerre kadar iyiligin de kotulugun de karsiligini gorecektir. (Hz. Muhammed sav)

Ne dersiniz bu mübarek ayda çevremize iyilik yapmaya? Katilanlar günde en az bir üç iyilik yapacak ve burada paylasacak. Ne dersiniz? Umarım karsiligini Rabbim verecektir. Haydi iyilik melekleri, haydi iyilik yapmaya...

Lütfen alıntı yapmayiniz lütfen

Son düzenleme:
Birbirimizi tesvik etmek amacıyla açılmış bir konudur. Ameller niyete göredir. Ayrica iyilik sirkülasyonunu saglamak amaciyla yazilmasini istemiştim iyiliklerin.

Inşallah iyiliklerimizi yapalim bol bolda dua edelim birseyi gönülden cok istemek bile onu yapmis gibi sevapplandiriliyormus isteyelim Rabbimiz bize bol kapi acsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel düşünmüşsün aslında, hep bildiğimiz şeyler bunlar ama arada hatırlamak, birinin hatırlatması, gerekiyor işte. Ama arkadaşın dediğine ben de katılıyorum yazmasak buraya daha iyi sanki. Ama konunun da güncel kalması gerek. Napsak ki???

Allahım bu ayı hakkıyla yaşamayı nasip etsin..
dualarımızıda kabul eylesin insallahhhhhhhh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…