- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
- Konu Sahibi Terazikizi
Merhabalar son zamanlarda nette denk geliyorum da iyilikte maraz mı doğuyor genelde ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok burada okuduklarım vs gerek arkadaşlık gerek iş hayatında çokça yazılı örnekler görüyorum da forumlarda vs. Ondan sormak istedim tecrübe olması açısından.Neye denk geliyorsunuz internette? Ayrıca Dert bu konunun neresinde? Ben bulamadım da...
Yerinde yapılmış iyilikten bişey doğmaz iyilik iyiliktir. Ama bazrn karşılığını alamazsınız üzülürsünüz. O yüzden herkese hakettiği kadar iyilik yapmalı. Ama genel olarak iyi bi insan olmanın bi sakıncası olmaz demekteyim ben:-DMerhabalar son zamanlarda nette denk geliyorum da iyilikte maraz mı doğuyor genelde ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
Doğru haklısınız ama yerine yapılmış olmasını nasıl anlayabiliriz mesel. Ben böyle konularda oldukça cahilim, b ya da olumsuzluklarla karşılaştım artık mantıklı adımlar atmak istiyorum bu konularda.Yerinde yapılmış iyilikten bişey doğmaz iyilik iyiliktir. Ama bazrn karşılığını alamazsınız üzülürsünüz. O yüzden herkese hakettiği kadar iyilik yapmalı. Ama genel olarak iyi bi insan olmanın bi sakıncası olmaz demekteyim ben:-D
Maalesef anlayamazsınız:-D çünkü işin içinde insan faktörü var ve herkes bambaşka düşüncelere sahip. O yüzden maalesef nw kadar mantıklı olmaya çalışırsan çalış hatalar yapıcak, üzüleceksin. Tecrübe ettikçe kendi sınırlarını çizeceksin:-DDoğru haklısınız ama yerine yapılmış olmasını nasıl anlayabiliriz mesel. Ben böyle konularda oldukça cahilim, b ya da olumsuzluklarla karşılaştım artık mantıklı adımlar atmak istiyorum bu konularda.
Size katılıyorum maalesef bende çok korkar oldu bu durumlardan da akıllanmam lazım işte çevreden çok zararlar gördüm okulda da buradaki tecrübeleri okuyunca en azından temkinli davranıyorum.Başlığı görünce, komşumuzun kızı geldi aklıma..
Kız çalışmadığı için "bari eve faydam dokunsun" diye, temizlikten yemeğe, ütüye kadar aklınıza gelebilecek evin her işini tek başına yapıyor aylardır..
Karşılığında değil bir teşekkür almak; herkesin içinde kızı "hiç iş yapmıyor" diye eziyorlar..
Gözüyle görmeyen inanır ama neyse ki ben görüyorum herşeyi..
BDV'de yani burada 'bazı' annelerin yaptıklarını okudukça "demek böyleleri de varmış" diyorum artık..
Üzülüyorum şahsen ama elimden bir şey gelmiyor.. İnsana ailesi bile böyle nankörce davranırsa, başkaları neler yapmaz ki..?
Özel değilse nası bir durumla karşılaştınız?Evet iyilikten maraz dogar ben bu yüzden az daha isimden oluyordum
Burda paylasmistm canm konularima bak istersen hakliyken haksiz duruma düsmek adinda konu acmistimÖzel değilse nası bir durumla karşılaştınız?