- 13 Ekim 2015
- 142
- 49
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böcek örümcek faln yazmışlar korkuorum ama memnun kaln larda varBebelac iyi. Ben kızıma kullandım.
Ne Böceği ya? Ilk defa duydum.Böcek örümcek faln yazmışlar korkuorum ama memnun kaln larda var
Ne Böceği ya? Ilk defa duydum.
m Amin Allah razı olsnBen kızıma SMA kullanıyorum ama maddi olarak zor diyorsanız o zaman bebelac da iyidir. Kuzenim çocuğunu bebelac la büyüttü bildiğim kadarıyla çok da memnundu. Maddi olarak zor oluyor mama ama ilk 4 ay en zoru 4. Ayı doldurunca ufak ufak ek bişeyler verilir sütlü pirinçli mama verilir yoğurt meyve daha sonra cicibebe falan mama daha uzun süre dayanıyor o zaman. Allah bağışlasın
Ben hiç karşılaşmadım. Topaklanma da yapmadı hiç. Ürün sirkülasyonunun hızlı olduğu marketlerden alın bence. Ben hep öyle Yaptım. Çok bekliyorsa ürün Rafta bu tarz sorunlar Çıkabilir.
EVet olabilr dediğiniz gibi eczanelerde varmıdır bebelacBen hiç karşılaşmadım. Topaklanma da yapmadı hiç. Ürün sirkülasyonunun hızlı olduğu marketlerden alın bence. Ben hep öyle Yaptım. Çok bekliyorsa ürün Rafta bu tarz sorunlar Çıkabilir.
Ezcaneden hiç almadım bilmiyorum ama Migros'tan falan alabilirsiniz. Hem bazen indirimleri de oluyorEVet olabilr dediğiniz gibi eczanelerde varmıdır bebelac
TŞklerEzcaneden hiç almadım bilmiyorum ama Migros'tan falan alabilirsiniz. Hem bazen indirimleri de oluyor![]()
Tşklet yardımlrınız içiniyi de burda boceklendi diyenler kargoyla siparis etmisler..burda sirketten cok bu urunu satisa sunan market ya da herneyse o sorumlu.
siz alirsaniz gidip elinizle secin marketten bisey olma
bende turkiye ziyaretlerim sirasinda oglum icin kullandim,hic sIkinti yasamadim