- Konu Sahibi bigunmutlaka
tam şuan yaşadığım durum..... benim şuan 14. günüm herşey normal fakat deliklerin biri büyük biri küçük herkes şişliktir o geçer diyo ama ben asla inanmıyorum şişlik olan yer belli ucu davul gibi zaten ama deliklerin boyutu bence şişlikle çokta alakalı değil gibi geliyo ama umarım alakalıdır ve düzelir...
Hiç bu konu için doktorunuzla görüşmediniz mi peki ?
ben çok panik oldum ve önümüzdeki salı ya randevu aldım bir boşluğunu bulup gidip danışıcam muhakkak o kadar para veriyorsunuz zaman ayırıyorsunuz fedakarlık yapıp acı çekip ameliyat oluyorsunuz insan herşey mükemmele yakın olsun istiyor olmayınca morali bozuluyor çok normal...
Eğer kısa süreli, çok acılı olmayan bir işlemse sizde belki ailenizi yenide ikna edersiniz :)
Hiç bu konu için doktorunuzla görüşmediniz mi peki ?
ben çok panik oldum ve önümüzdeki salı ya randevu aldım bir boşluğunu bulup gidip danışıcam muhakkak o kadar para veriyorsunuz zaman ayırıyorsunuz fedakarlık yapıp acı çekip ameliyat oluyorsunuz insan herşey mükemmele yakın olsun istiyor olmayınca morali bozuluyor çok normal...
Eğer kısa süreli, çok acılı olmayan bir işlemse sizde belki ailenizi yenide ikna edersiniz :)