İyki almışım dedikleriniz...

Cnm göğüs pompası kullandıysan hangi marka kullandın peki? Avent güzel demiş kimi avent çekmiyor demiş,medela acıtıyor demişler,çift taraflı önerenler olmuş kafam karıştı
gögüs pompasını ben 4 ay kullandım ama sık değil lansinoh elektrikli çift taraflı ben sık sağmadığım için sorun yaşamadım oğlumu hala emziririm.ama o olmasa şuan emziremezdim gögüs ucumun biri içe dönüktü diğeride süt az geliyordu bebekte sarılıktı mecbur hem emzirdim hem sağdım ama nuk kauçuk 1 numara birberon ucu kullandım yoksa bebek biberon kolaylığına alışınca anne sütü emmiyor.doğumdan önce ve sonra ile ilgili sorun olursa faacebookta hep açığım gulcanpolats@windowslive.com adresim gülcan şükür .sana yardımcı olurum

Canım benim bebeğimde kolikti aynı biberonu aldık oğluma da nasipse
7. aya girince alıcam ama ml daha küçük olanını benim kızım 2 ay emdi sadece o yüzden hep biberon kullandık avent süper elektrikli pompası masaj yapma özelliğide var.
tarak fırça 6.aydan sonra düşünüyorum
emzik chicco silikon almıştım

benim kzıım 3 yaşına gelcek emziği ne yaptıysam bırakmıyo((
bunada 1 yaşında unuttururum nasipse

Tavsiyeler için çok sağol cnm
Ben de işe gideceğim zaman özellikle pompa lazım olacak,gerçi inş sütüm gelir güzelce

Cnm ben de şimdilik Dr browns bir tane aldım işte süt sağıolsun ben işe başlayınca vermek için bir de gece babası kalkarsa ben çok yorgun olursam dolaptan ısıtsın süt versin diye ama eğer ki bebiş emmez mama verilirse diyorum o zaman bir-iki biberon daha alırım.benim de aklımda avent pompa var açılmaması çok önemli benim için ya çok hassasım bu konuda

medela göğüs pompası çok işime yaramıştı.. sterilatör ısıtıcı hiç kullanmadım.. nuk un emziklerini kullandık hep.. nukun biberon yıkamak için bitkisel bir ürünü var o da çok iyiydi..
dr browns ın kolik önleyici biberonu hem akıtıyordu hem de kızım ilk kez onu kullanınca gazlandı.. yeğenimizinki de akıtıyormuş gaz yapmış sonradan duymuştum.. tabi memnun kalanlar da vardır.. benim en içime oturan aldığım şey o olmuştu..
sizin bebeğiniz de hayırlısı ile gelsin inş. sevgiler..

Çok sağol cnm öneriler için biberon da nuk mu kullandınız?nuku da her kullanan çok memnun o bitkisel ürüne de bakim ben

Çok sağol cnm öneriler için biberon da nuk mu kullandınız?nuku da her kullanan çok memnun o bitkisel ürüne de bakim ben

evet canım biberonlarımız hep NUK.. NUKun kaşıkları da ek gıdaya geçince çok kullanışlı idi.. NUKun tırnak makası hariç herşeyinden memnun kaldık..

Bu konunun takipçisi olayım bende. Fazla yazamıyorum ama olsun.

Benim bu aralar en çok düşündüğüm ev tipi ana kucağı almalımıyım ve dışarı çıktığımızda bebeğimi nasıl taşıyacağım konusu. Bebek arabası almayı düşünmüyorum ilk etapta ama sonuçta dışarı çıkarız nasıl taşıyabilirim bebeğimi hiç fikrim yok. bu konuda birşeyler çıkar buradan :)

benim kzıım 3 yaşına gelcek emziği ne yaptıysam bırakmıyo((
bunada 1 yaşında unuttururum nasipse

Canim ben naptim biliyomusun benim oglana gecen sene suan ayni yastalar senin kizla igrendirici biraz ama hic zorlanmadim biraktirirken hazir ol soyluyorum emzigi actim icini yeni almistim damakli emzik parlak oluyo ya esime kara sinegi oldutturdum emzigin icine koydum kapattim agzini bizimki emzik isteyince annecim sinek girmis icine dedim zaten igrenir pek sevmez oyle hayvanlari oda emmedi bikac kez agladi dedimki istersrn vereyim em sinekli emzigi dedim sadece 2gun huzursuzdu ama ben emzigi 1hafta atmadim sakladim sorarsa gostermk icin..biraz kotuluk yaptim ama napim oglusumun boyna bademcigi sisiyodu disleri one gelmeye baslamisti hicte pisman degilim

ev tipi ana kucağı almamıştım eksikliğini yaşamadık diyebilirim.. salıncağı vardı ama uzun süre oturmayı sevmiyordu.. oyun halısının ortasında debelenmeyi seviyordu:) anakucağı monte edilen bebek arabamız vardı.. travel system olanlardan.. onunla geziyorduk arabaya bineceğimiz zaman ana kucağında çıkarıp biniyorduk çok rahat ve güvenli oluyor.. kanguruda taşımak ya da sürekli kucakta tutmak bana doğru gelmemişti..

iyiki almışım dediğim şeyler park yatak ve süt pompasıydı.bebek odamız vardı, parkı gündüz için salonda kullandık.hatta 1.yi paraladık 2.yi aldık çok güvenli ve pratik birşey.bebeği rahatça yalnız bırakabiliyorsun. beşikte bırakırım aynı şey diyen hata eder daha geçen ay arkadaşımın 11 aylık bebeği kaşla göz arasında beşikten düşerek köprücük kemiğini kırdı :26:
süt pompası ve sterilizatörü de çok kullandım.ilk 4 ay sadece emzirdim.pompayı dısarı cıkarken veya gögsüm dolduğunda boşaltmak için baya kullandım ama daha çok sonrasında işime yaradı.çünkü bebek 4 aylıkken emmeyi bıraktı.4 ay kadar da 2saatte bir sağarak biberonla içirdim. mandıra işine döndü ama napalım ne kadar içse kardı..sürekli pompa biberon kaynatmakla ugrasamazdım makinaya atıyordum arzum sterilizatörü kullandım.süt ısıtma ve buharda sebze pişirme özelliği de vardı.o açıdan da işime yaradı tavsiye ederim

sağol canım onuda denicem inş ALLAH a emanet ol

disneyin5 li hasatane cıkısını almıştım 2. yıkamada renkleri soldu baskıları cıktı
canbebenin bezi oğlumun poposunu mahvetti molfix i tavsiye ediyorum pişik kreminde popolin kullandık 2. sürüşümde pişik filan kalmadı. oğlumun saç şampuanı mustela vücut içinda johnsons babyi kullanıyoruz

İyiki almışım dediğim çok şey var.en önemlileri;bebeğimi her zaman her yerde emzirebilmek için emzirme tişörtü, emzirme önlüğü, süt sağma makinası, kehribar diş kolyesi,dışarıda uyuyabilmesi için puset önü kapatıcı örtü, seyahatler için arzum bebbe sterilizatör. 6. Ay sonrası katı besinler için avent buharlı pişirici ve rondosu bir arada küçücük bir makina elim ayağım oldu resmen... Aklıma geldikçe yine yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…