- 15 Ocak 2012
- 763
- 8
- 323
- Konu Sahibi pelin_suuu
-
gögüs pompasını ben 4 ay kullandım ama sık değil lansinoh elektrikli çift taraflı ben sık sağmadığım için sorun yaşamadım oğlumu hala emziririm.ama o olmasa şuan emziremezdim gögüs ucumun biri içe dönüktü diğeride süt az geliyordu bebekte sarılıktı mecbur hem emzirdim hem sağdım ama nuk kauçuk 1 numara birberon ucu kullandım yoksa bebek biberon kolaylığına alışınca anne sütü emmiyor.doğumdan önce ve sonra ile ilgili sorun olursa faacebookta hep açığım gulcanpolats@windowslive.com adresim gülcan şükür .sana yardımcı olurumCnm göğüs pompası kullandıysan hangi marka kullandın peki? Avent güzel demiş kimi avent çekmiyor demiş,medela acıtıyor demişler,çift taraflı önerenler olmuş kafam karıştı
Canım benim bebeğimde kolikti aynı biberonu aldık oğluma da nasipseBen de listemi hep bebek büyütmüş annelerin yorumlarına göre yaptım,hala da yorum okuyorum buldukça
Özellikle göğüs pompası,sterilizatör,biberon ısıtıcı önerilerini bekliyorum,şu aralar en kafamı karıştıran konu
Kullanınca ne düşünücez bilmiyorum ama yorumlara bakarak nuk silikon ve kauçuk ortodontik emzik ile Dr browns 120 ml geniş ağızlı kolik önleyici biberon aldım.fırça ve tarak chicco,tırnak makası çıtçıtlı bebedor.inş biz de memnun kalırızz.
iyi ki aldım dediğim bebek yıkama kuveti ve bebek yıkama minderi.suan minderi kuvetin içine serip oturyor her şekilde işimi gördü daha önce üzerine yatıryordum .nuk ürünleri memnunum.emzik hiç alıştırmayın.elini emiyor 3.ayda sonra bırakıyor.biz aldık ama kullanamadık iyi kide kullanamadık ben zaten dağınığm birde emzik temizle emeklerken falan zor olurdu.bebek penye yelekler yazın giydirdim sabah hava serin olunca.kışında örğü yelekler çok kullandım.şampuan ve sabun sebamed.pişik kremi bepanten plas.salıncak sadece 6,5 ay kullandık sonra bebeğim sığmadı ama hakkını verdik çok kullandık.
gögüs pompasını ben 4 ay kullandım ama sık değil lansinoh elektrikli çift taraflı ben sık sağmadığım için sorun yaşamadım oğlumu hala emziririm.ama o olmasa şuan emziremezdim gögüs ucumun biri içe dönüktü diğeride süt az geliyordu bebekte sarılıktı mecbur hem emzirdim hem sağdım ama nuk kauçuk 1 numara birberon ucu kullandım yoksa bebek biberon kolaylığına alışınca anne sütü emmiyor.doğumdan önce ve sonra ile ilgili sorun olursa faacebookta hep açığım gulcanpolats@windowslive.com adresim gülcan şükür .sana yardımcı olurum
Canım benim bebeğimde kolikti aynı biberonu aldık oğluma da nasipse
7. aya girince alıcam ama ml daha küçük olanını benim kızım 2 ay emdi sadece o yüzden hep biberon kullandık avent süper elektrikli pompası masaj yapma özelliğide var.
tarak fırça 6.aydan sonra düşünüyorum
emzik chicco silikon almıştım
Ben de listemi hep bebek büyütmüş annelerin yorumlarına göre yaptım,hala da yorum okuyorum buldukça
Özellikle göğüs pompası,sterilizatör,biberon ısıtıcı önerilerini bekliyorum,şu aralar en kafamı karıştıran konu
Kullanınca ne düşünücez bilmiyorum ama yorumlara bakarak nuk silikon ve kauçuk ortodontik emzik ile Dr browns 120 ml geniş ağızlı kolik önleyici biberon aldım.fırça ve tarak chicco,tırnak makası çıtçıtlı bebedor.inş biz de memnun kalırızz.
medela göğüs pompası çok işime yaramıştı.. sterilatör ısıtıcı hiç kullanmadım.. nuk un emziklerini kullandık hep.. nukun biberon yıkamak için bitkisel bir ürünü var o da çok iyiydi..
dr browns ın kolik önleyici biberonu hem akıtıyordu hem de kızım ilk kez onu kullanınca gazlandı.. yeğenimizinki de akıtıyormuş gaz yapmış sonradan duymuştum.. tabi memnun kalanlar da vardır.. benim en içime oturan aldığım şey o olmuştu..
sizin bebeğiniz de hayırlısı ile gelsin inş. sevgiler..
Çok sağol cnm öneriler için biberon da nuk mu kullandınız?nuku da her kullanan çok memnun o bitkisel ürüne de bakim ben
evet canım biberonlarımız hep NUK.. NUKun kaşıkları da ek gıdaya geçince çok kullanışlı idi.. NUKun tırnak makası hariç herşeyinden memnun kaldık..
benim kzıım 3 yaşına gelcek emziği ne yaptıysam bırakmıyo((
bunada 1 yaşında unuttururum nasipse
Sağol cnm tavsiyeler için aklıma yazıyorum.
Bu konunun takipçisi olayım bende. Fazla yazamıyorum ama olsun.
Benim bu aralar en çok düşündüğüm ev tipi ana kucağı almalımıyım ve dışarı çıktığımızda bebeğimi nasıl taşıyacağım konusu. Bebek arabası almayı düşünmüyorum ilk etapta ama sonuçta dışarı çıkarız nasıl taşıyabilirim bebeğimi hiç fikrim yok. bu konuda birşeyler çıkar buradan :)
Canim ben naptim biliyomusun benim oglana gecen sene suan ayni yastalar senin kizla igrendirici biraz ama hic zorlanmadim biraktirirken hazir ol soyluyorum emzigi actim icini yeni almistim damakli emzik parlak oluyo ya esime kara sinegi oldutturdum emzigin icine koydum kapattim agzini bizimki emzik isteyince annecim sinek girmis icine dedim zaten igrenir pek sevmez oyle hayvanlari oda emmedi bikac kez agladi dedimki istersrn vereyim em sinekli emzigi dedim sadece 2gun huzursuzdu ama ben emzigi 1hafta atmadim sakladim sorarsa gostermk icin..biraz kotuluk yaptim ama napim oglusumun boyna bademcigi sisiyodu disleri one gelmeye baslamisti hicte pisman degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?