İyot ile hamilelik testi

Sam_ser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
7
2
1
29
Merhaba kızlar ben Azerbaycandan yazıyorum burada yenı üye oldum kızlar karbonat lımon deterjan butun testlerı denedım yalan hıc bır dogrulugu yok ben hamıleyım iyotla da denedım dogru sabah ılk ıdrarınızı bır kaba yapın üzerıne 1-2 damla iyot damlatın eger iyot suyun uzerınde kalırsa ve ya damla seklınde durursa hamılesındır demek eger dagılırsa dıbe cokerse hamıle degılsınızdır demel Azerbaycanda eskıden kadınlar bu testle yaparmıslar bendr denedım dogru cıktı ıstersenız bırde sız deneyın buraya yazın Rabbım her kese hayırlı evlatlar nadıb etsın İnSAllah

Ha bu arada iyıtla şöylede yapa bılırsınız sabah ılk ıdrarla bır kagıtı ıslatın sonra üzerinr iyot damkatın eger kagıt mor olursa hamılesınızdır eger mavı veya kahverengı olursa hamile degılsonız

Bunlara gelene kadar eczaneye 3 5 lira verip hamilelik testi almak daha mantıklı değil mi?

Muahakkak öğlede csnım bazılatı üseniyorya almak ıcın ya dısarıya cıkıp alamıyo onun ıcın yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…