Elektrikli Mutfak Aletleri ızgara ve barbekü gibi kullanılacak tost makinesi arıyorum

yaldizy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
216
22
118
İzmir
Arkadaşlar tost makinemizi yenilemem gerekiyor. Et, balık tavuk ürünlerinde ızgara özelliğini rahatça kullabilceğim bir model tavsiyeniz var mı?

sevgili yaldizy ben de çok amaçlı hem ızgara hem ekmek kızartmak vs için kullanabileceğim bir ürün aradım. tefalin arzumun güzel ürünleri var fakat ben hem dumansız hem de sağlıklı pişirebileceğim bişeyler ararken hararet akıllı ızgara diye bir ürünle karşılaştım. başta tereddütlerim olsa da faydasını gördüğümde tamamdır dedim. ızgara yapacağın malzemeyi aparatıyla içine dik olarak yerleştiriyorsun ve ızgaranın telleri kapalı olduğu için direk ateş görmüyor ve yanmıyor. yağlar aşağıya suyun içine akıyor. hem yanma olmadığından hem de üzeri kapalı olduğu için koku da olmuyor. ayrıca tost da yapıyorum ekmek de kızartıyorum.ben bu ürüne de bir bak derim.

Akıllı Izgara - akilliizgara.com

Evler İçin 2 çeşit ızgara önere bilirim 1.si Korkmaz A333 Mangalet Elektrikli Izgara modeli var kaliteli kullanışlı ve başarılı bir ızgara modeli dumansız olsun ızgaranın yanında şiş kebap falanda yaparız diyorsan ekonomik olarak Ekosan De Luxe Izgara var harika bir ızgara dumansız ve fiyatı uygun yanında şişlerinide veriyorlar Izgara - Barbekü bu linkten ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…