izin almak kısıtlanmak mı ?

markete giderkendemi izin alacaksınız..
yada alışverişe giderken.
nedir bu .yapmayın Allahaşkına..
peki oda her gittiği yer için sizden izin alıyormu.

yok daha neler o kadar da değil :))
ben arkdşlarımla her hafta içi toplanırım genelede hafta da 2 gün onla buluşuruz her pazar ona ait hafta içide arkadşlarımlayım oturuz yemek yeriz falan kendime göre sosyalim ona göre ondan fazla geziyorum bununda farkındayım ama bende gezmeyi seviyorm :)

bu izin alma işi ne böyle:S yaşınızda büyük gayet olgunsunuz.izin almak derken acaba haber vermeni mi istiyor yoksa izin mi istiyorsun bir yere giderken?

sordunmu yanı acaba haber ver ,aklım sende kalmasın gibimi söylüyor çünkü.

Mesela karşımdaki adamdan haberım yok kalkıp 2 gün sonra başka bırısınden bilmemkini,falanca ile gördük sende keşke gelseydın şeklinde soylenırse verecek cevabı olsun seklınde soyluyor olabilirmi? Çünkü anladığım kadarıyla erkek arkadaşınızda modern ve izin al vs seklınde yaklaşmıyorda olabilir.

kımı yerlere gıderken ızın alınması gerekır aslında . BU da sen ızın vermıstın basıma bısey gelıcek olursa sorumlulugu uzeırmden atıyorum dıyebılmek ıcın sanırım cunku zaten bayanların cogu eslerının neye ızın verıp neye vermeyeceklerını bılırler . Kı zaten haber verılmelı ama ızın olayı benıde kasar . Anne ve babaya sormadıgımız seylerın erkeklerın kendılerıne sorulmasını ıstemesı bana cok sacma gelıyor. Bızı dunyaya getıren annelerımız bıle bızı bu kadar sık bogaz etmezken sadece erkeklerın bızı korumak ıstedıklerını dusunmelerı ne kadar sacma aslına bakılırsa . Sonucta kkımse benı annemden daha cok dusunemez .

sordunmu yanı acaba haber ver ,aklım sende kalmasın gibimi söylüyor çünkü.

Mesela karşımdaki adamdan haberım yok kalkıp 2 gün sonra başka bırısınden bilmemkini,falanca ile gördük sende keşke gelseydın şeklinde soylenırse verecek cevabı olsun seklınde soyluyor olabilirmi? Çünkü anladığım kadarıyla erkek arkadaşınızda modern ve izin al vs seklınde yaklaşmıyorda olabilir.

zaten gün içerisnde konuşuyoruZ öle bi ihtimal olamaz o nerde napıyosa ben nerdeysem söylyorum ama izin mevzu çok farklı

kımı yerlere gıderken ızın alınması gerekır aslında . BU da sen ızın vermıstın basıma bısey gelıcek olursa sorumlulugu uzeırmden atıyorum dıyebılmek ıcın sanırım cunku zaten bayanların cogu eslerının neye ızın verıp neye vermeyeceklerını bılırler . Kı zaten haber verılmelı ama ızın olayı benıde kasar . Anne ve babaya sormadıgımız seylerın erkeklerın kendılerıne sorulmasını ıstemesı bana cok sacma gelıyor. Bızı dunyaya getıren annelerımız bıle bızı bu kadar sık bogaz etmezken sadece erkeklerın bızı korumak ıstedıklerını dusunmelerı ne kadar sacma aslına bakılırsa . Sonucta kkımse benı annemden daha cok dusunemez .

tabikide aynen öleee canımm

Haber ver
Izin alma...

Annenden babandan izin al...
Rica et...

kızlar mrb. Yeni başlayan bi ilişkim var 5 aydır tanışıyoruz 1 aydır beraberiz sorunumuz yok pek ama şu var biyere gittiğim zaman izin almamı istiyor ki ben izin almayı sevmem haber veririm ama izin almakta neymiş bu arada yaşlarımız ben 24 o 30 yani bu şeyleri aşmamız gerekmiyomu artık ben mi gözümde büyütüyorum bu konuyu yani bugün bu durumu tartıştık biraz dedim sen bu yaştan sonra benden izinmi alcaksın o almıycakmış ben şuraya buraya gidebilirmiyim dicekmişim.En baştan durum böleyse ilerde daha kötü olmazmı ?

asıl püf nokta kırmızılı yer
bu ne demek sen kadınsın şüphesiz ki eksik eteksin benden alt bir tabakadasın ben erkeğim ne izni alıcam karıdan, tabiki yüzüne bunu demez genelde sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum falan derler ama Türkçe meali benim yazdığımdır, 1 ayda bu kıvama nasıl geliyo ilişkiler ben gerçekten anlamıyorum, bende çok yaşlı değilim hani yeni 28 oldum eşimle 17 yaşından beri birlikteyiz 6.ayda daha ürkek ürkek elini omzuma atıyodu yani, ne demek oraya buraya giderken izin alıcaksın falan dicek, demek ki kızlarımız o sinyali veriyo erkeklere, biz 10 senedir şuraya gidiyorum buraya gidiyorum başka planımız var mı vs gibi konuşuruz, oda dünyanın bin türlü hali var bişey olsa birbirimizi nerde bulacağımızı bilelim diye, o erkek arkadaşlarıyla takılıyosa ben ikide bi aramam ben kız arkadaşlarımla takılıyosam o aramaz, bana gerçekten tuhaf geliyo, entel görünmek istemem ama harbiden saçma, saçmalığın dik alası

arkadaşım üzerine alınma ama kavram olarak izin almak tüylerimi ürpertiyor...insanın sevgilisi/eşi onun üzerinde anne-baba ya da patron vs gibi kimi konularda otoritesi olan biri midir...hiç aklıma yatmıyor...sen kimi yerler diye yazdığın için alıntıladım

haber vermek olur tabi, aklı kalmasın merak etmesin, ulaşabilsin v.s. ama izin almak ilişkinin sıhhati açısından hoş değil bence

hatta bir arkadaş önceki sayfalardan birinde, söyle belki gezdirir demiş ya kendimi camdan atasım geldi, gezdirmek nedir Allah aşkına!!!!

arkadaşım üzerine alınma ama kavram olarak izin almak tüylerimi ürpertiyor...insanın sevgilisi/eşi onun üzerinde anne-baba ya da patron vs gibi kimi konularda otoritesi olan biri midir...hiç aklıma yatmıyor...sen kimi yerler diye yazdığın için alıntıladım

haber vermek olur tabi, aklı kalmasın merak etmesin, ulaşabilsin v.s. ama izin almak ilişkinin sıhhati açısından hoş değil bence

hatta bir arkadaş önceki sayfalardan birinde, söyle belki gezdirir demiş ya kendimi camdan atasım geldi, gezdirmek nedir Allah aşkına!!!!

benim bildiğim evcil hayvanlar gezdirilir, eşler birlikte gezer tozar

ya banada komik geliyo işte izn mevzu en son 18 yaşımda izin almştım ben bi erkek arkADşımdan o kadar onun haricinde diğer sevgililerimden hiç izin almadım gelemiyorum ben sıkıntıya bide daralıyorum

Bende öyle daralmak ne kelime tabiri caize cinlerim tepeme cikiyor benden böyle birsey beklenildiginde yada inceden inceden hesap soruldugunda. Gelemiyorum bunlara. :)

şimdi yine konuştuk bu konuyu bana mantıklı acıklama yap dedim bu konuda tamam dedim kabul etcem mantıklı açıklama yok sadece öle istiyorum diyo ego tatmini sanki yaa

Peki canim sen ne dedin bunlara? Konu nasil kapandi? 24 yasinda yetiskin bir kadinsin agzinin payini verecek kadar kendine saygin oldugunu dusunmek istiyorum.

şimdi yine konuştuk bu konuyu bana mantıklı acıklama yap dedim bu konuda tamam dedim kabul etcem mantıklı açıklama yok sadece öle istiyorum diyo ego tatmini sanki yaa

sen ne sanmıştın?
tabi ki ego tatmini, bak canım eşini sevgilisini nişanlısını ben yaparım sen yapamazsın şeklinde kısıtlayan erkeklerin %90'ının gözü dışardadır mesela sana der ki facebookunu kapa, ama bi bakarsın kendisi 3-5 hesap açmış

sende ıyı düşün ,tek bır karar al ve uygula.

Yada yanyana geldıgınızde anlat bana saçma gelıyor bu bu nedenden dolayı.

Acaba arkadaş cevrenı tanımadığı için mi boyle yaklaşıyor ,ne bılım x ile başka bırısını tanıştırırlarsa ben ne yaparım seklınde.

yuh o kadar da değil yaa o kadarına ben müsade etmem etrafımdaki arkdşlarım çok var öle evli yada nişanlı çoğu iizn alıyo ben diyodum onlara ne izni yaa diye ben izin almam diyodum hep başıma geldi şimdide

sen ne sanmıştın?
tabi ki ego tatmini, bak canım eşini sevgilisini nişanlısını ben yaparım sen yapamazsın şeklinde kısıtlayan erkeklerin %90'ının gözü dışardadır mesela sana der ki facebookunu kapa, ama bi bakarsın kendisi 3-5 hesap açmış

Bende ilk erkek arkadasim öyleydi. Bana yapamazsin edemezsin. Pasamiz erkek ya yapabilir :52: Hey ne günlerdi ya. Simdi olsa o laflari agizina tikarim. Yapiyorum da zaten artik hemde zevkle :) :27:

Son düzenleme:
Back
X