butun konularinizi okumustum. anlattiginiz kadariyla hayatinizi biliyorum diyebilirim. aramizda 2-3 yas var, hayatlarimizi karsilastirinca evet zor bir hayatiniz olmus ama once sunu kabul edin;bazi yerlerde hata yapmissiniz. bu yasta boyle bir evlilige uc cocuk yapilmamaliymis. ha artik olan olmus, duygusallik dusuncesizlik cahillik artik adina ne derseniz deyin o cocuklar var. bu yuzden artik birakin bu duygusalligi, ne yapabilirsiniz bunu konusmak lazim.
esiniz ne olursa olsun para gondermeyi birakmamis bu kisim cok onemli. esiniz gibi gidip bes kurus gondermeyen o kadar cok adam var ki saymakla bitmez. madem para geliyor gecim derdiniz yok sadece cocuklara degil kendinize de yatirim yapin. el beceriniz varsa bu tarz kurslara yonelin, aciktan uni okuyun. haftada birkac gun ucbes kurus demeden bir yerde calisin. bu adam sizi tahta kurusu gibi kemirmis. kendinize guveninizi, yasama sevincinizi almis. evet siz annesiniz, tamam baskasiyla evliligi de dusunmeyebilirsiniz ama bu herif size kadinliginizi unutturmus bari insanliginizi unutturmasina izin vermeyin.
onunuzde ergenlik, sinavlar gibi cocuklarinizla ilgili cok onemli virajlar var bunlara odaklanin. kocaniz hakli olsa ne olmasa ne. o adamla duygusal baginizi koparmaniz lazim. travmanin asamalari vardir, kabullenme asamasina gecin artik. gerceginizi kabullenmelisiniz.
esiniz bilezik almis iyi guzel dusunmus ama bunun duygu durumunuzu bozmasina izin vermeyin. tesekkur ederim deyip gecin. bir incelik yapti diye evine doner mi, aramiz iyi olur mu gibi dusuncelere kapilmayin.
daha soylenecek cok soz, baska ailelerden hayatlardan verilecek cok ornek var ama sizi kirmak, uzmek istemiyorum.
sevgiler.