• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izin vermelimiyim ?

now or never

°Ragnarok
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
456
250
133
Selam kizlar telden yaziyorum hatalar affola. Burada herkese yorum yapiyorum ama is bana gelincede sizden yorum alayim.

Yaklasik 5 yildir iliskimiz var. Ogrenciyiz ayni sehire tercih yaptik ben 2 o 3. Sinif. Zor zamanlarimizda oldu ama aramiz iyi. İkimizde kiskanciz. Ama mutluyuz boyle. Yazin sevgilim mersin'de turistik bir koy'da calismak istiyor. Gecen yaz da kavga tartisma izin vermistim ama oranin sahibi olan adama soz verdigi icin ve 2-3 gunlugune.

Simdi yine gidecem diyor biraz parada kazanirim diyor. Ama is sahilde waffle yapicaklar. Ben ilk sakayla maceraci ve girisimci ruhuna hayranim vs espri yaptim ama illa gitmek istiyor hayir dedim.

Ne gerek var bikinili kizlar gelip sevgilimden waffle yesin alala. Ben tavrimi koyup hayir dedim ama fazla mi.

Asil sorum siz olsaniz izin verirmiydiniz ?

5 yıldır birlikteymişsiniz, iyi tanıyorsundur herhalde. güveniyorsan problem yok çalışsın. ama güvenmiyorsan için içini yiyecekse kendisine söyle.. biz tanımıyoruz sevgilini sonuçta

5 yıldır birlikteymişsiniz, iyi tanıyorsundur herhalde. güveniyorsan problem yok çalışsın. ama güvenmiyorsan için içini yiyecekse kendisine söyle.. biz tanımıyoruz sevgilini sonuçta

Birsey yapacagini sanmam. O konuda guveniyor gibiyim. Ama gecen sene 3 gunlugune gitti sinir kupu oldum

yanında beni de götürürsen neden olmasın derdim varsa maddi imkanınız sizde oraya tatile gidin :D
o plajda kızlara baksın varsın sizde havuz başında takılırsınız mis :D
bak sonra bidaha teklif ediyo mu böyle bişeyi :D

5 yıldır beraber olduğunuza göre arada ki güven sorunu şimdiye kadar aşılmış olmalı. Biri eğer aldatacaksa bikinili kız bahane canım.5 yıldır yanlışı yoksa sorun yok.
İzin ver, yapmak istiyorsa yapsın, ilerde senin de diyelim ki 20 erkekle beraber çalışman gerekebilir, seni engellemek isterse bu hoşuna gider mi? Bence gitmez, bu yüzden bırak, insanın ekmeğine mani olunmaz.

yanında beni de götürürsen neden olmasın derdim varsa maddi imkanınız sizde oraya tatile gidin :D
o plajda kızlara baksın varsın sizde havuz başında takılırsınız mis :D
bak sonra bidaha teklif ediyo mu böyle bişeyi :D

İyi fikir ama memlekete gitmeye gun sayiyorum. Kalmasamda zaten kontrole giderim 1 saatlik mesafe. Ama gitmeyecek banane

5 yıldır beraber olduğunuza göre arada ki güven sorunu şimdiye kadar aşılmış olmalı. Biri eğer aldatacaksa bikinili kız bahane canım.5 yıldır yanlışı yoksa sorun yok.
İzin ver, yapmak istiyorsa yapsın, ilerde senin de diyelim ki 20 erkekle beraber çalışman gerekebilir, seni engellemek isterse bu hoşuna gider mi? Bence gitmez, bu yüzden bırak, insanın ekmeğine mani olunmaz.

Aslinda bi ara ayrilmistik 5 ay ayri kaldik o da baska bi kizla cikmis bikac hafta. Ben onun acisini cekerken. Aldatma gibi nitelendirmistim. Bilmiyorum arafta kaldim

İyi fikir ama memlekete gitmeye gun sayiyorum. Kalmasamda zaten kontrole giderim 1 saatlik mesafe. Ama gitmeyecek banane
gitsin kız o çalışırken karşısında bi bikinyle uzan bakalım kim kıskanıyo asıl o krizlere girer yanına biri yaklaşıcak mı diye :D

Back
X